Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grossross

POSTAWIĘ TAROTA

Polecane posty

Gość grossross
kobieta 5.10.1963 Zdrowia niejeden z nas mógłby ci pozazdrościć, finanse otwierają przed tobą swoje podwoje, skorzystasz czy nie, zależy od ciebie. Napływ gotówki nie będzie okupiony jakąś morderczą pracą. A związki... no cóż sama wiesz jaka jesteś i co najbardziej sobie cenisz. Nie da rady zjeść ciasto i mieć ciastko. Sama tolerancja to zbyt mało, a do kompromisów nie jesteś skłonna. To twój świadomy wybór. Pozdrawiam :)

Gość gość
Magda 30.06.1985r. Jaki jest stosunek Piotra do mnie? Dziękuję

Gość grossross
Kobieta 11.06.1985 Przede wszystkim się nie spiesz bo nie ma do czego. Nie da się jednoznacznie określić czy to właściwy partner czy nie, bo to zależy od was obojga. Kobiety maja specyficzny sposób zawłaszczania mężczyzny na zasadzie krótkiej oceny w stylu "pasuje, może być", bęc pieczątka i jest mój. Nie zapytawszy nawet co on o tym sądzi ;) Po co za kilka miesięcy czy lat zobaczyć to, czego w pośpiechu nie chciało się zobaczyć wcześniej? Otwórz oczy i pamiętaj że pośpiech jest złym doradcą. Powodzenia :)

Gość gość
pisze kobieta 5.10.63 - napisalas kochana tak- zdrowia niejeden z nas moglby ci pozazdroscic, a ja wlasnie zrobilam badania i mam od lekarza torbe lekarstw - cukrzyca- powinnam miec insuline,watroba i choresterol do tego tradzik rozowaty na twarzy i wygladam jak po wybuchu jadrowym ! mowie ci calkiem serio,naplyw gotowki bedzie ... - narazie jeszcze pracuje ! -a zwiazki napisalas ...sama wiesz jaka jestes, nie da rady zjesc ciasto i miec ciastko, to twoj swiadomy wybor do kompromisow nie jestes sklonna - dziwnie to brzmi co napisalas bo jestem w zwiazku juz ponad 15- lat i nie wyobrazam sobie innego zycia nigdy przenigdy w zyciu ! a partnera kocham nad zycie i on mnie - przynajmniej tak mi sie wydaje - trafienie raczej ZEROWO - no coz bywa

Gość gość
Kobieta 11.06.1985 baaardzo dziękuję :-)

Gość grossross
Magda, 24.06.1990 Masz święty spokój przynajmniej do końca wakacji, spokojnie możesz objadać się lodami i niczym nie przejmować. Twój czas to jesień, spadające liście i suchy szelest pod nogami. Duuużo wtedy spaceruj i zbieraj kasztany. Nie przegap niczego. Powodzenia :)

Gość gość
pisałam na 3 stronie ale nie doczekałam się odp. . Miłego popołudnia

Gość gość
Ja tez sie nie doczekalam...

Gość grossross
Justyna, 27.04.1993 Jest u ciebie jakiś przełom, obecnie widać dwóch mężczyzn na horyzoncie. Proszę o datę ur. narzeczonego żebyśmy mogły go odróżnić :)

Gość grossross
anna 10.08.93 Chyba nie do mnie powinnaś się zwrócić z tym pytaniem, a już na pewno nie tutaj. Twój czas nie jest najlepszy, potrzebujesz wsparcia. Nie znam problemu i nie widzę sensu go tutaj roztrząsać. Jeśli oczekujesz ode mnie pomocy, podaj email, odezwę się jutro. Pozdrawiam :)

Gość grossross
Kobieta,30.07.1986 W rzeczywistości wcale nie jest tak źle jak się tobie wydaje. Wystarczy uświadomić sobie, że nic się samo nie zrobi, zejść z chmurki i wziąć się do pracy. Nie ma na co czekać, zapracuj na to szczęście. Powodzenia :)

Gość grossross
Gosc 32 Samo niestety nic się nie zmieni. Wiele rzeczy dzieje się na nasze własne życzenie, w wielu sprawach sądzimy że to właśnie my mamy rację. Ale świat jest pełen różnorodności i nie należy wszystkich mierzyć nasza własną miarą. Narzuciłaś sobie określony styl życia i pewnie sądzisz że jest on właściwy. Rozczarowania nie uświadomiły ci jeszcze, że tak nie jest? Czas się chyba obudzić i wyjść na przeciw komuś, nie czekać aż ten ktoś wyjdzie. Twoja osobowość przypomina mi trochę konia spętanego na łące. Kilka kroków do przodu, kilka w tył, trochę w bok i dalej ani rusz bo nogi spętane. Ale jak zamkniesz oczy to galopujesz, prawda? Zdejmij te pęta, nikt nie każe ci pędzić od razu na złamanie karku, chociaż kto wie czy ten wiatr we włosach nie dodałby ci przy okazji skrzydeł. Ale nie namawiam, można spokojniej krok po kroku, tylko wyjdź i nie obawiaj się, że z pewnością na pierwszym kamieniu złamiesz nogę. Nie powinnam dodawać nic osobistego, ale zaryzykuję. Mam siostrę z taką samą osobowością i nic... spętana już teraz jak przedwojenny baleron, z każdym rokiem coraz bardziej zgryźliwa i zamknięta w sobie. Nie powielaj tego schematu, szkoda życia na te pęta. Powodzenia :)

Gość Honoratka 84
Ja też czekam, może nie sprecyzowałam dokładnie mojego pytania, ale chciałam tylko wiedzieć co widzisz w mojej przyszłosci? :( 1 sierpnia 84

Gość gość
maria.czy spotkam odpowiedniego faceta?

Gość grossross
5.10.63 "wlasnie zrobilam badania i mam od lekarza torbe lekarstw - cukrzyca- powinnam miec insuline,watroba i choresterol do tego tradzik rozowaty na twarzy i wygladam jak po wybuchu jadrowym" Najpierw zmień dietę, a potem lekarza. Za pół roku będziesz mieć co najwyżej katar, jak przemoczysz nogi. Nie do wiary ile ciemnoty potrafią wcisnąć lekarze związani kontraktami z koncernami farmaceutycznymi :(

Gość gość
Mezczyzna,5.1.1969 Jak tam sprawy uczuciowe ?

Gość gość
gośćMalwina dziś Postawisz mi również 23.03.1987 r. Malwina Co u mnie widzisz? Kiedy poznam miłość? Bardzo proszę o postawienie tarota:) Byłam na poprzedniej stronie :) Przypominam się.. ;)

Gość JotJot
Data urodzenia mojego narzeczonego - 25.09.1991 Arkadiusz Przypomnę moją, żebyś nie musiała szukać :) Justyna 27.04.1993 Chodziło o to, czy jeszcze do mnie wróci i ewentualnie kiedy :) Napisałaś, że widać dwóch mężczyzn na horyzoncie :)

Gość szr79
Agnieszka ur. 14.07.1979 - poproszę o poradę dotyczącą mojego życia uczuciowego, a konkretniej relacji z Przemysławem ur. 24.09.1980r., co nas czeka w przyszłości...?

Gość gość
odpisuje - kobieta 5.10.63 -diete zmienilam na radykalna- to akurat sie zgadza ale badania sa jakie sa , np. wysoki cukier tu nie pomoze zmiana lekarza i nie wiem czy tu lekarz wciska ciemnote, bo badania podaja takie liczby a nie inne,wiesz wiecej od lekarzy ? a co z moim zwiazkiem ? sugerujesz ze nie bedzie udany ? sprecyzuj jesli mozesz ...

Gość gość
Grossross -dziekuje powiem tak, gdybym umiala sie wyrwac sama nie szukalabym pomocy ale mysle ze doradzic:osobie 5.10.63 "wlasnie zrobilam badania i mam od lekarza torbe lekarstw - cukrzyca- powinnam miec insuline,watroba i choresterol do tego tradzik rozowaty na twarzy i wygladam jak po wybuchu jadrowym" mam rowniez tradzik rozowaty i wygladalam tak, ze obca osoba do mnie podeszla i powiedziala zebym sprobowala moze poleczyc u lekarza.. przeszlm wielu i po wielu kuracjach sprobowalam laseru ipl po okolo 8 sesjach mialam idealna twarz, teraz juz ich nie poprawiam i jest troche gorzej ale i tak jest ok

Gość gość
zostałam pominięta KOBIETA 3 LIPCA 1988 czy obecny partner będzie moim mężem? Czy w końcu uda mi się w tym roku znależć pracę? proszę o odpowiedz już raz zostałam pominięta. z góry dziekuje za odpowiedz

Gość gość ja
Ahem...że co!? Zawód psychologa ale "postawi" karty tarota? Mam nadzieję że Ci uprawnienia odbiorą! Kretyn przez duże "K"!!!!

Gość JotJot
A ja mam nadzieję, że nie, bo jestem ciekawa swojej wróżby. Co z tego, że psycholog? Wiesz ilu psychologów ukierunkowuje się na parapsychologię? Doedukuj się, a potem krytykuj.

Gość gość
Kobieta 29.06.1987r Kiedy zajdę w ciążę?

Gość gość
kobieta, 08.08.93 poprosze o wrozbe ogolna, czego moge sie spodziewac w swoim zyciu, uczuciowym itp.

Gość gość
5.10.63 - do gosc co pisze ze ma tez tradzik rozowaty- czy masz tez nadwage ? zauwazylam ze to "swinstwo"troche schodzi od djety bezmiesnej jaka teraz mam,nie calkowicie ale troche, a wiesz co jeszcze robie, dowiedzialam sie od zielarki aby nakladac na twarz papke z rozgotowanej cebuli, tez troche pomaga i maja sie tez goic ranki i blizny nawet, wiec sama probuje od niedawna jak troche tego zniknie to znowu wyjdzie od slonca wiec kupilam krem z filtrem z bardzo wysoka ochrona 50 WROZKO- bedziesz jeszcze ? nie rozumiem co pisalas o moim partnerze ? czy to ja musze wszystko postawic na swoim tak ? a partner - czy to nie jest typ dla mnie jednak a tylko moja upartosc robi ze jestesmy razem ?

Gość gość
5.10.63 -dzieki za poswiecony czas - moze jeszcze bedziesz...