Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mieszkam za granicą i sram fiołkami, bujdy biednej emigracji...

Polecane posty

Gość gość
Ten od 'piszcie komentarze, chce poznac wasze zdanie, no piszcie' chyba ma cos nie tak z glowa:D

Gość gość
w pl nie ma wolnosci ciemnoto, dlatego zawsze bedziecie zwierzetami jucznymi żydów z rzadu

Gość gość
a co tu jemu odpisywac jak ewidentnie czlowiek chory na glowe . z wariatem bedziesz dyskutowac?

Gość gość
Jak w Polsce nie ma wolności przecież polska to demokratyczne państwo prawne mamy konstytucje która wszystkie prawa nam gwarantuje

Gość gość
Ja nie jestem chory na głowę wiesz może ty co co psychiatrą jesteś że piszesz takie bzdury

Gość gość
Polska dla twojej wiadomości biedna nie jest k***a mać czemu wy tylko narzekacie nudzi wam sie do cholery to Se znajdźcie inne zajęcie

Gość gość
gość dziś Jak w Polsce nie ma wolności przecież polska to demokratyczne państwo prawne mamy konstytucje która wszystkie prawa nam gwarantuje xxxx prawo jest łamane w wolnosc jest pozorowana. Przekonałam sie na wlasnej skorze. Twoj obowiazek to słuchac urzedasow i placic podatki. Ot do czego masz szczere prawo.

Gość puchacz123pl
Jak w pl nie ma wolności polska to demokratyczny kraj w UE gdyby polska nie miała demokracji to by w UE nie mogła być poczytaj sobie konstytucje RP z 2 kwietnia 1997

Gość gość
Skoro twierdzisz że w Polsce nie ma wolności to pojedź sobie do Arabii saudyjskiej czy do chin albo na Kubę czy do Korei północnej albo na Białoruś do Rosji lub do Sudanu czy Nigerii albo Syrii czy Pakistanu to zobaczymy to w tych krajach nie ma wolności one łamią prawa człowieka

Gość gość
Ja mam bardzo dobrze w holandii, co 1-3 miesiaca jade do polski na tydzien lub dwa, a i tam dostalem zakwaterowanie i tyle dostaje zarcia, ze chocbym nie wiem jak sie staral nie zjesz tego. Mam 3500 euro na reke z czegi na czysto nie mam mnie niz 3200 bo wsztko zapewniaja. 2 miesiace pracy w holandii i mam rok spokoju w polsce.

Gość gość
Podatki to się w każdym kraju płaci najbardziej prawa człowieka wśród krajów demokratycznych łamią USA

Gość gość
Polska w rankingu demokracji w 2015 jest na 35 miejscu na 167 państw najgorzej wypadł jemen 167 miejsce

Gość gość
Od kiedy sie w pl łamie prawa człowieka durniu kto ci takich bzdur nagadał idioto co

Gość gość
Jesteście p******i tylko na ten kraj narzekacie wg was wszystkie zło to polska najgorszy kraj to polska najgłupszy kraj to polska obciachowy kraj to polska wszystko co chore i głupie to polska nie znam innego narodu co by tak na własny kraj narzekał i go obrażał co mają powiedzieć mieszkańcy krajów średnio i słabo rozwiniętych czyli krajów drugiego i trzeciego świata co?

Gość gość
Według mnie obrażanie własnego kraju powinno być karane tak samo jak kara za zniesławienie prezydenta ja bym chciał żeby wprowadzono kary za obrażanie własnego kraju jesteście chorzy i bez godności ja nie rozumiem jak własny kraj można obrażać cwaniaczki

Gość gość
Nasi pradziadkowie w wojnę walczyli o ten kraj byli w obozach koncentracyjnych ryzykowali życie dla polski wiele z nich zginęło a wy tak im sie odwdzięczacie plując na własny matczyny kraj

Gość meniok224
Zero w was patriotyzmu narzekacze to jest takie już nudne jak tylko ciągle narzekacie rzygać mi się już chce od narzekania wkółko pesymiści j****i to wy nienormalni jesteście

Gość masłych
Wy tylko narzekać potraficie nic więcej jesteście nieudacznikami i taka jest prawda wy waszych dziadków co walczyli za ten kraj powinniście za nogi całować ja bylem w Niemczech i tam to dopiero syf tam gdzie byłem w Nadrenii palatynat mieszkałem tam we wsi bez asfaltu chodników i kanalizacji gdzie gnój na pola wylewali na zakupy jeździliśmy do najbliższego miasta tam okropne nafaszerowane chemią żarcie byłem tam rok temu pracowałem tam dwa miesiące na budowie i g****o zarobiłem teraz mieszkam w poznaniu bo z tąd pochodze

Gość gość
mieszkam w Irlandii, dobrze zarabiam, mam wlasny dom, stac mnie na wakacje na Karaibach, wyjechalam z Polski w wieku 29 lat wiec tu tez probowalam i wiem jedno, do Polski nigdy nie wroce

Gość masłych
Tamte wsie gdzie ja byłem wyglądają gorzej niż polskie po PGR-owskie wsie tam Internet ciągle się rozłączał i był bardzo wolny ja mieszkałem w domu u takiego starego Niemca Hansa on mi tam na czas pracy w Niemczech pozwolił mieszkać w jego domu jest ciasno oraz pleśń i wilgoć

Gość gość
W Polsce też można dobrze zarabiać znam pare takich znajomych co w pl dobrze zarabiają

Gość gość
Przeczytajcie te wszystkie z 21 strony komentarze i odpiszcie na tym forum

Gość gość
Ja wyjechalem bo polska to poj****y kraj. Nagle skonczylem 7 lat temu 18 lat i w wieku 20 dowiedzialem sie ze mieszkanie ojciec zadluzyl na ponad 20tys cala kase mi z******i z wyplaty tak nagle ze nic zrobic nie moglem, jakby wiedzial to inaczej by sie potoczylo a tak nialem zj****e zycie, potem 2 lata pozniej inna sytulacja mama umrala lata temu i cos tam niedopelnil, potem sie okazalo ze gaz nie legalnie pobiram ja i ojciec, bo i znowu gigantyczna kara, powiedzial ja p*****le, zaraz rozp*****le ta patologie z czego siedzialem po aferze w kiciu poltora roku mialem to w d***e i od razu pozbylem sie tego k***wskiego obywatelstwa. Moje cele nie byly typowo zarobkowe ale szukanie normalnosci. Z mila checia gdy polska bedzie roz******lana pomoge w tym.

Gość gość
Co ma wspólnego zadłużenie sie i nielegalne podprowadzenie gazu z jakimś krajem co tylko tak w Polsce jest? Nie prawda wszystko co złe to polska?

Gość gość
Dokladnie! Prawo w polsce jest tak p******e ze to sie w glowie nie miesci. Bedziesz mial lub miala kiedys powazna rozprawe w sadzie, a sie dowiesz co za p**********y system jest.

Gość gość
Nie dokładnie nie wszystko co złe to polska nie masz racji prawo nie jest p******e każde prawo ma jakiś cel inaczej by go nie było w stanach prawo jest p******e naprawde ludzie mówią że prawo jest p******e gdy go nie rozumieją i nie wiedzą po co służy

Gość gość
Nigdzie nie ma szału czemu polski tak nienawidzicie to przeciez wasz matczyny kraj co polska wam takiego zrobiła my mieszkamy w jednym z najlepiej rozwiniętych i najbogatszych krajów świata mamy wysokie pkb na osobę jesteśmy 20 gospodarką świata i 6 Europy mamy wykfalifikowaną kadrę pracowników jestesmy 5 najbardziej wykształconym krajem unii europejskiej mamy wysoki poziom życia i edukacja jest jedna z najlepszych na świecie i mamy do niej wysoki dostęp

Gość gość
Polska jest znana i ceniona na świecie polska ma też dużo wynalazków np maszynę do pisania spinacz biurowy walki talkie kolorową fotografie rafinacje ropy naftowej zatyczki do uszu zegar elektryczny nie mylić z elektronicznym bo to co innego i było też kilka innych polskich wynalazków ale nie pamiętam jakie

Gość gość
I jeszcze znowu ja Maria Skłodowska Curie odkryła polon i rad a i Polacy odkryli różne metody zastosowania grafenu