Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pęknięcie krocza 3 stopnia!!

Polecane posty

Gość gość
rodzą po 3-10 dzieci i cipy maja w porządku

Gość gość
Ja mialam cesarke w 2013 wypscili mnie do domu juz w 3dobie chociaz nie moglam chodzic stac usiasc z bolu na Drugi dzien po powrocie do domu na sygnale wyladowalam z powrotem w szpitalu z krwiakiem I odratowano mnie w ostatniej chwili Bo 5minut pozniej juz bylabym na drugim swiecie a w 2016 tez dostalam skierowanie na cc od lekarza balam sie po pierwszej ale w szpitalu cc ze spokojnie uda sie naturalnie chcialam sprubowac nie nacieto mnie man pekniecie 3stopnia ale mimo tego uwazaj ze najlepiej rodzic natural is cc robi sie w ostatecznosci I naprawde Sa bardzo czesto powazne komplikacje!!!! Pozdrawiam Was

Gość gość
I ja miałam pęknięcie 3 stopnia. Coś strasznego, 3 miesiące nie mogłam z tego wyjść. Nyko to 2 lata temu. Seks nadal często sprawia problemy , często muszę się "nakierować" bo po prostu boli. Zdecydowałam się mimo to na drugą ciążę, Ale nie takiej opcji, żebym znów rodziła SN. Gdyby stało się to samo to nie wiem co by że mną było. W najlepszym wypadku chyba psychiatryk. Na prawdę jest to ogromna trauma i ból nie do opisania. Poród kompletnie nie boli w porównaniu to tego :(((