Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy dziewczyny z tatuazem lub kolczykiem w nosie sa bardziej rozwiazle seksu

Polecane posty

Gość gość
gość 20.41 - co z tego, że jesteś mężczyzną? Taka samo się puszczałeś więc siedź cicho. Poza tym co za różnica jak trudno było kogoś do łóżka zaciągnąć skoro efekt ten sam? gość 20.42 - może nie widać dlatego, że na poważnych stanowiskach nikt nie paraduje w koszulce na ramiączkach więc nie widać większości ciała? I tak, widywałam lekarzy z tatuażami, co w tym takiego dziwnego?

Gość gość
nie, ty po prostu uganiałaś się za ćpunem który akurat miał tatuaże, a te tematy działają na ciebie jak lep na muchy bo najwyraźniej nie możesz tamtej porażki przeżyć.

Gość gość
Jasne, że nie, dlatego widziałam. ;) Co do gościa którzy zarzuca kompleksy - nie przesadzasz trochę? To tylko ozdoby, masa osób je ma, więc z wyzwoleniem nie mają nic wspólnego. Już prędzej o kompleksy można posądzić osoby które się operują.

Gość gość
Tatuaże, jak każdy inna zachcianka, są różne. Jak ktoś ma byle jak, krzywo wytatuowane imiona i "tribal na dupie" (nie wiem jak to zobaczyłeś, ale dobra...) to jednak nie to samo co zaplanowany, piękny, detaliczny tatuaż na całe plecy. To tak jak z drogimi torebkami - ci których nie stać kupują podróbki.

Gość gość
jak widzisz to baaaardzo wiele osób uważa tak samo jak ja na temat tatuaży

Gość gość
Ale dziaraj się marginesie, noś kolczyki, w pępku, języku, mieszajcie się z innymi rasami. Proszę bardzo. Przynajmniej widać kto jest kim.

Gość gość
profesonalne czy nie i tak tatuują sie ludzie którzy mają nie pokolei z garami

Gość gość
Nie, po prostu rozmawiam, ciężko żebym szukała komplementów na coś czego nikt nie widział. Dyskutuję o sugestii, że kobiety z tatuażami/kolczykami są rozwiązłe. I póki co to osoby które mają złe "skojarzenia" z tatuażami same pokazują niski poziom swoich wypowiedzi, sam język woła o pomstę do nieba, o szacunku do innych nie wspominając.

Gość gość
widzocznie skojarzenia nie są bezpodstawne i ma je większość

Gość gość
Nie znam zdania większości, poza tym są to BEZPODSTAWNE skojarzenia, bo tego nie da się sprawdzić. I chyba chodzi właśnie o to, żeby z takimi stereotypami walczyć, prawda? Polska ogólnie jest dość zacofanym krajem, nie rozumiem jak można kogoś obrażać bo jego gust różni się od naszego.

Gość gość
Kiedyś takich skojarzeń było więcej...kobiety z blond włosami, kobiety w spodniach, kobiety z makijażem. Czasy się zmieniają, a bycie nieprzyjemnym dla innych bo ich wygląd nam się nie podoba to zwykły brak wychowania.

Gość gość
makijaż a trwałe oszpecenie ciała to dwie różne rzeczy

Gość gość
to czy to jest "oszpecenie" to zależy od gustu. Więc twój argument jest słaby. Poza tym podobne zdanie można mieć na temat np. sztucznego biustu czy twarzy skamieniałej od botoksu. Poza tym kiedyś makijaż nosiły tylko prostytutki, wyobraź sobie jak traktowano zwyczajne kobiety które chciały poprawić urodę.

Gość gość
i nadal te które noszą kilo tapety na mordzie traktuje sie poodobnie, masz trabala na lędzwiach i lubisz w dupe?

ja mam tatuaż nie uważam się za rozwiązłą, to dodaje mi charakteru :)

Gość gość
ilość makijażu zazwyczaj jest podobna, różnice są tylko w kolorach. Bo jaka jest różnica między naturalnymi kolorami cieni, primerem, podkładem, bronzerem, korektorem, pudrem matującym, eyelinerem i tuszem, a tym samym zestawem tylko z ciemnymi cieniami?

Gość gość
co to jest "trebal"?

Gość gość
napisałam nie trebal tylko trabal, literówka nie dosyć że nie umiesz czytac to w dodatku jesteś mało bystra że nie potrafisz nie domyśleć że chodzi o tribal

Gość gość
widać jesteś mało inteligentny skoro nie rozumiesz sarkazmu...ale to było widać już wcześniej

Gość gość
wiem co to sarkazm,a ty jesteś złośliwa i udajesz głupią ale czego innego spodziewać sie po marginesie

Gość gość
to była tylko delikatna złośliwość z zachowaniem pełnej kultury w rozmowie ze zwykłym chamem który mnie bezpodstawnie obraża

Gość gość
Jak można napisać że jakiś tatuaż jest piękny ? Nie może być pięknego tatuażu. Przecież jedno drugie wyklucza .Dlatego kobiety z tatuazem już nie są piękne. Byly dokąd nie miały tatuażu .

Gość gość
samej kobiecie może się podobać...i facetów którzy podzielają to zdanie nie brakuje.

Gość gość
seksizm ma się dobrze

Gość gość
Seks zawsze będzie miał się dobrze :-)

Gość gość
seks to nie seksizm

Gość gość
tatuaże są infantylne a dorosłe kobiety które je robią są zdziecinniałe bawiąc się w obrazki na ciele nie uważają sie za margines a na margines sie robią