Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy dziewczyny z tatuazem lub kolczykiem w nosie sa bardziej rozwiazle seksu

Polecane posty

Gość gość
Atrakcyjna dziewczyna z tatuazem już nie jest atrakcyjna. Było minęło . :-(

Gość gość
to jest tylko twoje zdanie, ile ludzi tyle opinii :) Ja nie zauważyłam spadku zainteresowania od czasu kiedy mam widoczne tatuaże.

Gość gość
Klamiesz. :-)

Gość gość
dzieci wpadły na temat! Jak ktoś się nie zgadza to "KŁAMIESZ"! :D

Gość gość
nie, nie kłamię. Może dlatego, że większości ludzi po prostu nie przeszkadzają tatuaże? Albo dlatego, że już wcześniej miałam powodzenie wśród ludzi którym tatuaże często się podobają, więc tego tak nie odczuwam :P

Gość gość
Moze ktos cos jeszcze dodac??

Gość gość
Żaden inteligentny na poziomie facet nie dotknie wytatuowanej kobiety ! Tylko karki , dresy , lysi bemkarze i tacy

Gość gość
Uważam mojego partnera za bardzo inteligentnego i na poziomie. I właśnie dlatego, że taki jest nie ma głupich uprzedzeń

Gość gość
Ale ma wytatuowana laske co paskudnie przez to wyglada .biedak . :-(

Gość gość
Jemu najwyraźniej nie przeszkadza ;)

Gość gość
a "laska" to słowo-klucz :D

Gość gość
No nie przeszkadza bo dziwakow różnych jest dużo . :-)

Gość gość
Skoro to dla Ciebie "dziwactwo" to niech Ci będzie - moim zdaniem to zupełna norma, ale jak sam przyznałeś - dziwaków jest dużo, z jednym rozmawiam.

Gość gość
Miałem wiele kobiet. Te wytatuowany są łatwe i puszczalskie. Oczywiście żadna się do tego nie przyzna. Ale to naturalne, bo ile znacie kobiet, które o sobie mówią, że się puszczają.

Gość gość
Ale te wytatuowane to ktoś w ogóle puka ? Chyba że w ubraniu ?

Gość gość
chwila...skoro miałeś wiele kobiet to po pierwsze - sam jesteś puszczalskie, po drugie - wszystkie puszczały się tak samo, więc jak możesz mówić, że któreś z nich bardziej?

Gość gość
Nie, nie tylko w ubraniu

Gość gość
ja jeszcze usprawiedliwiam ludzi słuchajacych rocka i ogólnie artystyczne dusze które mają tatuaże, ale też zauważyłam że nawet w takich grupach ci inteligentniejsi z tego rezygnują. ogólnie tak poza tym to tatuuje sie margines jak widze że ktoś ma tatuaż to już wiadomo że plebs.

Gość gość
dziwne, bo właśnie coraz więcej ludzi ma tatuaże, właśnie tych inteligentnych i na wysokich pozycjach.

Gość gość
gość dziś Miałem wiele kobiet. Ale jestem mężczyzną. Nam wolno w młodości się wyszumieć. Mężczyźnie wolno trochę więcej. Zrozumiesz kiedy przyłapiesz syna na popalaniu trawki i na tym, że dał komuś w ryja, a kiedy przyłapiesz córkę, jak obciąga kilku kolegom na imprezie pijana i naćpana. I nie wszystkie puszczały się tak samo, te wytatuowane były najłatwiejsze do poderwania, były wręcz nachalne. Wystarczyło, że wypiły i można je było brać w knajpie, kiblu, w pokoju obok na imprezie, na podwórku. Zupełnie się nie szanują. I jedna dziwna prawidłowość. Te z tatuażami na lędźwiach lubią w dupę. A przynajmniej łatwo je namówić na sex analny. Nigdy, przenigdy nie związałbym się z kobietą, która ma tatuaż. P A T O L O G I A.

Gość gość
ta na wysokich pozycjach ja jakoś nie widziałam żadnego lekarza czy adwokata z tatuażem, nawet aktora cieżko zobaczyć z tatoo:D taaa sami wytatuowani na tych pozyjcjach tylko nikt nie widział, ulubiony tekst wydziaranych bab, po drugie nie każdy na pozycji jest inteligentny

Gość gość
wydziarane osoby jakie w życiu widziałam to właśnie plebs, alkusy i puszczalskie

Gość gość
gość dziś O ludziach na wysokich stołkach lepiej nic nie mów, k***y i złodzieje. Co do inteligentnych - może tobie inteligentni się wydają, poza tym ktoś może być niegłupi, ale zakompleksiony. Tatuaże mają rekompensować kompleksy. Mam tatuaż, o jaki groźny jestem. Mam tatuaż, o jaka ze mnie wyzwolona kobieta. A tak naprawdę, to zwykły dureń i zdzira.

Gość gość
a za chwile usłysze następny ulubiony tekst wydziaranego marginesu że skoro takich ludzi widziałam to znaczy że razem z nimi wodke pilam:D