Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem w uk od 2 miesiace i jestem zadowolona

Polecane posty

Gość gość
"...sadze ,ze to ty goffno wiesz i goffnem jestes w tylku bylas i goffno widzialas i jestes biedaczyskiem plebsowatym co zyje jak dziadowa na emigracji od i tyle ..." Czy masz cos na poparcie Twoich teorii ? Na slownik Ci nie stac a o ekskluzywnych rozrywkach chcesz dyskutowac ??? :D :D :D Oj biedny buraku... na forum dla emigracj musisz wchodzic zeby sobie samopoczucie poprawic ;) :D :D :D

Gość gość
Na slownik Ci nie stac >>>>>>>>>> a Ci ...stac ? polska dzaidowko :) paluj sie lumpiaro

Gość gość
WIdze ze wrocil normalny poziom kafeterii... bez odbioru 🖐️

Gość gość
ja cchce wincej

Gość gość
{Na slownik Ci nie stac a o ekskluzywnych rozrywkach chcesz dyskutowac ??? Oj biedny buraku... na forum dla emigracj musisz wchodzic zeby sobie samopoczucie poprawic} X X Dla ciebie paroowo eksklusywna rozrywka to jest twardy, dlugi ogorek z Asdy za 49 pikow. Takze przestan nam juz tutaj robic lipe kolezanko.

Gość gość
Pracy dla nowych w UK i tak już nie ma

Gość gość
Te ty od Asdy koleżankę sobie znalazłeś? :D Mnie możesz co najwyżej buty czyścić, więc wracaj do swojego towarzystwa.

Gość gość
Tu nie zasciankowa Polska gdzie dom i samochod kupuje sie dla sasiada, zeby mu gula skoczyla xxx oj ty bidna pizdo zebys wiedziala jak im wszystkim cisnienie skacze, myslisz ze zagraniczniak to bez wad ? wykap sie dziecko.

Gość gość
Umyj hooja dziadzie Nie skacze im aż tak jak oszołomom z Polski.....

Gość gość
jestem od 30 lat na zachodzie, nie w UK, ale widze ta sama zazdrosc u tych idiotow zachodnich, korone zloz, te same wady zalety jak u Polakow. Nie klekaj, pierwsze przykazanie.

Gość gość
Od 8 lat mieszkam w uk i właśnie utwierdzilam sie w przekonaniu ze nie chce wracać do pl , nawet na wakacje nie chce jeździć , zeby sie na takich skurwysyniw nie natknąć czasem !!!!!!!!! Tfu.

Gość gość
rozumiem ze matka glodzila a ojciec gwalcil, zagranica wyleczy.

Gość gość
i taka to wlasnie patologia przyjezdza na zachod.

Gość gość
Od 8 lat mieszkam w uk i właśnie utwierdzilam sie w przekonaniu ze nie chce wracać do pl , nawet na wakacje nie chce jeździć , zeby sie na takich sk**wysyniw nie natknąć czasem !!!!!!!!! Tfu. jeszcze k*****o bedziesz calowac po stopach jak cie twoja anglia wypierdzieli na zbity pysk ! albo tak wam zycie umila anglicy ze sami bedziecie spierdzielac a do tego juz nie duzo czasu zostalo ;) tylko takie s****wa jak wroca do PL to pamietajcie bedziecie mieli przeeejjj****e ! bedziemy was tak gnebic ze wam sie odechce :)

Gość gość
Po co tu wchodzicie skoro wyzywacie emigracje od najgorszych? Jak Anglia mnie wypierdzieli to pojadę do Norwegii itp. Angielski opanowałam,obecnie uczę się niemieckiego,gdyż mam trochę wolnego czasu,uczęszczam na kursy :-) A Ty dalej będziesz gnić w biednej Polsce zazdroszcząc nam. W co wątpię ,że wypierdzieli ludzi pracujących. Tak ja z mężem pracujemy w Anglii,może nie za kokosy,ale uczciwie pracujemy i mamy na życie. Nie muszę nic brać od Państwa. Martw się lepiej o przyszłość w Polsce :-P

Gość gość
Nie cala polska emigracja mieszka w UK i nie kazdy emigrant wyjechal "za chlebem". Ludzie wyjezdzali i nadal wyjezdzaja z roznych powodow. I jakos nie widze obelg plynacych z ust "emigracyjnej patologii"... za to ci kulturalni polacy (celowo mala litera :P ) pluja jadem i inwektywami az milo.... to ja juz wole wsrod tej emigracyjnej patologii przebywac... :P

Gość gość
W Polsce miałam mieszkanie,co prawda socjalne(ale nie wynajmowałam za całą pensję). Moja pensja wynosiła 1500 netto i umowa na czas nie określony. Mąż miał umowę zlecenie pracując na budowie za 2500-3000zł. Pomimo tego postanowiliśmy wyjechać z dzieckiem. Jesteśmy tu 1,5 roku. Ja zarabiam 600 f na pół etatu a mąż 1400 f na całym. Planujemy drugie dziecko. Wynajmujemy domek. I tak na prawdę dobrze mi jest. Gdy przyjeżdżam w odwiedziny do Polski to tęsknie za domem,swoim domem w Anglii. Gdy w nim już jestem,jestem szczęśliwa i żyję dalej. W Polsce nawet przy takich zarobkach zżerały nas opłaty,wydatki. Wydawałoby się że prawie 4-5 tysięcy. Miałam dość mentalności itp. Tu żyje się inaczej,i tu chcę zostać. Jesteśmy wolnymi ludźmi,niech każdy robi jak uważa,nie sugerował się nikim,i był szczęsliwy.

Gość gość
A gdyby nie mąż to byś zdechła z głodu pod m ostem za te nędzne 600 funtów mc

Gość gość
Jeśli już to od 2 miesięcy, a nie od 2 miesiące Bosz...

Gość gość
Co to za mongol nade mna :D lol

Gość gość
Jak juz to Boze idiotko tepa a nie bosz zakladam ze jestes kobieta zaden facet nie skomentowalby takiej bzdury z zamiarem dowartosciowania sie :D

Gość gość
=Wynajmujemy domek. I tak na prawdę dobrze mi jest. Gdy przyjeżdżam w odwiedziny do Polski to tęsknie za domem,swoim domem w Anglii.= Z Z Z Napisz mi jak ten dom moze byc twoj jak go wynajmujesz. Ktos ci napIIerdolil glupot do glowy a ty w to wierzysz :D Caly twoj dobytek to jest kilka pudel i reklamowek niestety. Smutne ale prawdziwe.

Gość gość
to sa zera ludzie dajcie sobie spokoj :O zenula wstyd upadlaja sie za grosze wielbia cos co nigdy nie bedzie ich i caluja po stopach tych ktorzy nimi gardza ale wmawiaja sobie ze jest cudnie pieknie i wszyscy sa mili kochani i ich lubia ... tak to jest jak sie ma kompleksy i doszukuje na sile w innych akceptacji jedzie takie cos jedno z drugim i za pare groszy sprzedaje sie jak tania dziffka :O obrzydzenie jedynie mozna czuc do takich ludzi nic wiecej

Gość gość
smiac mi sie chce z polaczkow, ktorzy nazywaja anglie swoim domem - szkoda tylko, ze zaden tubylec nigdy nie nazwie was "swoimi":D

Gość gość
Wasze komunalne baraki tez nigdy nie bedą waszymi. Arystokracja Bogactwo s*******ny

Gość gość
I pokoiki zagrzybiale, za które płaci się w syfskiej Anglii krocie

Gość gość
Akurat mam ladne niezagrzybione mieszkanie , jestem zadowolona I nic wam do tego

Gość gość
Przeliczacie na zlotowki i to blad

Gość hola8
Witam, jestem pełen podziwu!! Brawo!! a powiedz mi mieszkanie ktoś wam wcześniej załatwił?? Bo podobnie rozpatruję wyjazd i nie wiem jak to ugryźć!?

Gość gość
Hej,Ty wyżej,z kim planujesz wyjechać i gdzie? :-)