Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przećpałam się kryształem! jak szybko oczyszcić się z tego syfu?

Polecane posty

Gość gość

I co najważniejsze jak długo ten paskudny ochydny paraliżujący mięśnie stan będzie trwał? Piję wodę bo 40% wydala się z moczem ale co zresztą tego gówna? Kiedy ze mnie wyjdzie i jak dopomuc??? Proszę o konkret rady bo jest źle. Jestem ewidentnie przećpana podkreślam ale nie pijana. Wypiłam pół piwa aby uspokoić ciśnienie bo szalało.

Gość gość
Okropna jest myśl że nawet jeśli popuści za dwie godziny to nie zasnę. Czy jest na to sposób?

Gość gość
Coś niestety o tym wiem. Spróbuj sokiem z cytryny zneutralizować działanie krysztalu.

Gość gość
Piję wode z plastrem cytryny. Mam wycisnąć połówkę? co to da? koszmar. Komentarze i ocena na potem. Teraz wazne jest zebym zaczeła panowac nad ciałem a tak nie jest siedze napieta, miesnie sztywne i wydusic słowa nie moge chodzbym chciała jakbym krtani nie miała i języka.

Gość gość
Ironia poprostu . Puszczałam sobie Ume i Travolte jak tanczyli w pulp fiction i sama się załatwiłąm jak nowoprzyjęta. Róznica jest taka ze W filmie Mila prawie zjechała ale i tak jest to śmieszne w tych okolicznościach

Gość gość
Rany boskie facet co z Tobą. Jasne że koke. Dobrze że to podkreśliłeś bo pomyślał by kto że przećpała, przesypywany kilkakrotnie wład zakupiony u łebka z bloku. Dobrze że czuwasz! W każdym razie trochę popuściło.

Gość gość
jestem autorkom wlasnie umarlam i pisze z nieba co chcecie wiedziec?

Gość gość
Czy jednorożce faktycznie srają tęczą ?

Od kiedy kryształ to koka? :D Kryształ to metaamfetamina, najgorszy syf który można wyprodukować z kreta i kilku paczek tabletek na kaszel. :D

Gość gość
Jak można taki syf żrec ? Nie lepiej uwalic się alkoholem jak już ?

Gość gość
Ciężko mi będzie jogurt przełknąć, naciąga mnie po nim, narazie podjadam winogrono. Już mnie puściło to najgorsze, wygląda na to że trzeba to poprostu znieść nie ma rady. Trzymało mnie dobre 3 godziny. Koszmar

Gość gość
Kolejny błyskotliwy komentarz przepełniony wiedzą.

Gość gość
Wredny małpiszonie a co ze snem, chcesz a nie możesz, na to jest sposób? Czy też trzeba poprostu cierpliwie czekać aż minie kilka godzin........ A to męczarnia poprostu

Gość gość
A kokaina to nie ?

Gość gość
Nie wiem gdzie według Ciebie pomyliłam jedno z drugim. Niech już tam Ci będzie ale na litość, nie wmawiaj mi że jedno g***o jest lepsze od drugiego g***a. Ok możesz tam sobie wielbić koke ale nie nazywaj jej darem natury kiedy w innym świecie, odległym od Twojego, rujnuje ludziom życie.

Gość gość
Dar natury hehe dobre sobie

Gość gość
To jest mefedron a nie metaamfetamina, dałny

Gość gość
Hahaha, to nie syf tylko Twoja głupota jest ewidentna. Nachlej sie alkoholem jak głupia i potem klnij na alkohol, że jest syfem bo masz okrutnego kaca. Masz problem z dawkowaniem i tyle, to jest Twoj syf umysłowy i tyle.