Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jak jedziecie do kogoś w gości to używacie jego kosmetyków

Polecane posty

Gość gość
ja też zawsze mam swoje w kosmetyczce - zresztą mam taką podróżną w samochodzie, bo praktycznie w każdy weekend gdzieś wyjeżdżamy, więc mam tam wszystko swoje. jak jestem u kogoś np na kawie, to owszem skorzystam z mydła, bo to akurat nie jest coś osobistego. ale użyć czyjejś kulki? bleee - obrzydliwe i niehigieniczne. co do osoby, która narzeka że mydła u teściów nie ma - to następnym razem o nie poproś dzikusko. a że mają wc oddzielnie z wanną? to super, szkoda, że nie pomyśleli o umywalce w wc jak budowali, ale takie błędy często się popełnia - nie zrobili ci tym na złość, bo jak się budowali, to ciebie jeszcze nie znali.

Gość gość
Mnie może i nie znali ale mieli może świadomość żeby gości odizolowywać. I z tego co widzę to teściowa ma lekką faze na tym punkcie. Kiedyś był grill i zabroniła swojemu wnukowi iść do swojego pokoju sie bawić z innymi dziećmi, bo nie chciała żeby obce dzieciory po jej domu na piętrze chodziły mimo że to rodzina, jego kuzyni byli. U mnie w rodzinie to było naturalne że się inne dzieci do siebie do pokoju zapraszało i nikt tam nie robił problemów. Innym razem byłam w ogródku u teściowej i nagle jej córka wyszła na balkon zawołać teściową z jej sypialni. A teściowa do niej "a gdzie ty mi tam chodzisz?" Kurde. Ja u swojej matki mogłam przebywać w kazdym pokoju w domu ile chciałam, w sypialni u mamy też nieraz gazety czytałam na łóżku. W życiu mi mama nie dała poczuć że to jakiś problem może być.

Gość gość
A ja bym tez nie chciala,zeby mi dzieciarnia po sypialni hulala :-o

Gość gość
może nie chciała, żeby dzieci same siedziały w domu, nie wiadomo co im do głowy przyjdzie a o wypadek nie trudno. skończ już lepiej obsmarowywać dupę teściowej bo sama jesteś jakaś dziwna

Gość gość
nie ma to jak wpraszać się na krzywy ryj i żyć tak za darmochę przez kilka dni, nawet upominku żadnego dla dziecka nie kupić. Co raz więcej Polaków jest tak wspaniale "wychowanych"

Gość gość
Co do używania kosmetyków: zależy do kogo i na ile jadę. Jeśli lecę do siostry to nie biorę kosmetyków (poza dezodorantem, szczoteczką i tymi osobistymi), ale jeśli gdzieś indziej to na ogół biorę komplet i nawet mydło mam swoje. Zakupy też robię.

Gość gość
"A ja bym tez nie chciala,zeby mi dzieciarnia po sypialni hulala" nie w jej sypialni tylko w pokoju jej wnuka obok

Gość gość
"skończ już lepiej obsmarowywać d**ę teściowej bo sama jesteś jakaś dziwna " Same smarujecie dupę innym "panny lepsze" ale dobra nie będę wam przeszkadzać w waszym obgadywaniu innych

Gość gość
Boże co za tragedia, jak jeżdże do kogoś to używam wszystkich jego kosmetyków i nie płacę za jedzenie i picie !! Ten co gości ma obowiązek wszystko za mnie płacić !!!!

Gość gość
Nie pojmuje jak można będąc u kogoś w gościach używać jego kosmetyków. Jedyną rzeczą może być mydło, które leży np na umywalce do mycia rąk. Poza mydłem zawsze wszystko mam swoje do mycia i nie spotkałam się jeszcze z gościem, który używałby moich.

Gość gość
a więc tak z tego co piszesz to jak jedziemy w gości czy jak goście są u nas to jest tak: jak jesteśmy przykładowo u nich: jesteśmy na zakupach i tekst od razu "bierzcie co chcecie", kosmetyki: żel pod prysznic/mydło, szampon, pasta do zębów zawsze są w dostępnym miejscu my używamy ich oni używają naszych. dezodoranty/kulki pod pachy/inne do "malowania" zawsze mamy swoje. Zapraszacie gości i liczycie, że jeszcze Wam zakupy zasponsorują? Wolne żarty.

Gość gość
a weź ich pocałuj w dupę, wproś się do nich i też uzyj wszystkich ich kosmetyków, uszy im zwiędną