Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cztery odsłony ironii

łamiąc stereotypy 3

Polecane posty

Gość gość
Smof ma dobre serduszko 7218 wy tępe typy

Gość gość
Ty osla łąko ucz się ortografi

Gość gość
Doktorku prymitywny daj pomasuję ci nożki

Gość gość
Kto tego analfabete smofa chce? Ciekawe

Gość gość
Ja go chce kotka go chce ironia go chce a ty jestes tylko biedna zestresowana pop*****lka jak to smofik mowi widzisz tumanku on jest zabawny TY nie to takie proste

Mogło być więcej, gdybym wcześniej wyruszył. Złożyło się tak, że trochę za późno wstałem, a potem miałem jeszcze trochę narzuconych zajęć ;)

Gość gość
Do goscia 23:50/ jestem w pracy i czytam was to wszystkie naraz liźecie mu jaja i biegacie za takim paskudą fe to naucz go pisac poprawnie gosciu masz dla siebie szacunek? czy jestes tego pokroju jak Smof? Na to wygląda

Witam wszystkich z rana, pomimo paskudnej pogody (i pewnie kaca co u pniektórych świętujących mistrzostwo) życzę udanego dnia :) ...nie jestem fanatycznym kibicem ale wczorajsza transmisja wciągnęła mnie bez reszty, a juz ta wymiana w ostatnim secie punkt za punkt wyczerpała zapotrzebowanie na emocje na resztę tygodnia :)

Dzień doby :) Ja go nie chcę I to nie dlatego, że nie zna ortografii :D Zwyczajnie nie lubię tłoku i nie widzę nic podniecającego w prążkach na moim tyłku :P Ale to insza inszość. x Doktorze, udało Ci się wstać z łóżka? Ja chyba miałabym problem ;)

dzien dobry :) jak widze, niestety nie wszyscy posiadaja dystans do tego co jest pisane na tymze forum. lubie, masz racje prazki pogrubiaja, tez ich nie lubie, zwlaszcza u siebie ;)

...obawiam się że brak dystansu przenosi się własnie z reala, sporo ludzi przez brak dystansu do siebiei otoczenia wyklinowuje się z towarzystwa czy raczej jest wyklinowywany i szuka go tutaj, nadal jednak powiela te same błedy ...

Dzień dobry :) problem ze wstawaniem? wyłącznie z tego powodu, że trochę zimno było w sypialni. Jeśli chodzi o samopoczucie i kondycję fizyczną, nie mam żadnych ubytków :D