Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cztery odsłony ironii

łamiąc stereotypy 3

Polecane posty

To ja się jeszcze raz przywitam i pomacham łapką spomiędzy garów:-P A tak nawiasem...kurczę to już się irytujące robi. Niby wszyscy dzielnie ignorujemy złośliwe i niewybredne komentarze pod adresem doktorka, ale już mnie to zaczyna wkurzać. Jak dla mnie to on może być papieżem, duchem, starym kawalerem i bóg wie kim jeszcze. To tylko net i sposób na-jak to mówi Smof-radosne popierdywanie:-D apeluję o luz;-)

Gość Smof
oo czworeczka w kuchni??? cholerka bedzie jednak ta wojna ja wam to mowie nie zepsuj niczego, kobieto jak cie kocham tak cie prosze grzecznie :) milej niedzieli i radosnego pierdzielenia glupot zwlaszcza wszystkim zestresowanym

Przecież nie wiadomo czy między tymi garnkami Ty stoisz czy leżysz i pachniesz właśnie Czwóreczko ;) x Pusz Ty chory nie jesteś aby? taki jakiś grzeczniejszy... podpadasz :P

Shere Khan to wina jest pewnie krochmalu Luga ;) jak posciel miales zmieniana to tylko krochmal jest winien hehe dobrze ze skory nie sciagnelo z( z plecow oczywiscie) bo mialbys wiecej podejrzen ;) pozdrawiam wszystkie cztery i reszte lamaczy

Oświadczam wszem wobec, że niczego nie zepsułam. W końcu niełatwo uszkodzić nóż, czy widelec:-D piekarnik też pozostał bez szwanku, płyta kuchenki bez rysy...cholercia:-(nici z marzeń o nowym sprzęcie...wszystko sprawne. No nic-może następnym razem:-D Nie wiem jak wy, ale ja już po obiedzie:-)mmmniam pyszne było:-P

Tak-dokładnie to znaczy. Teraz będę kwitnąć, pachnieć i wyglądać:-D nie, nie przez okno:-Dja będę wyglądać:-P i przyjmijmy wersję, że ponętnie i uroczo:-) czy się to komuś podoba czy nie! O! :-D

Gość Cztery odsłony ironii
Kotka :) opiekane ziemniaczki, pieczony schab z sosem i surówkę z czerwonej kapusty :) Oj Smof, ja się Twoich złości nie obawiam...nic a nic :D

Gość Lisica bez logowania
Wpadłam zajrzeć co u Was słychać, witam wszystkich ciepło :)

Gość gość
Doktorku prymitywny całą gmine objechałes na rowerze no jutro zakwasy w pracy