Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cztery odsłony ironii

łamiąc stereotypy 3

Polecane posty

4 masz widać wrodzony talent do pchania :D Jak u Was to rodzinne to poproszę telefon do brata :D Doktor czym ja niby prowokuje ? Miłego picia i pchania :)

Widzę Boska, że po znajomości chcesz sobie popchnąć :D Musisz jeszcze chwilę poczekać ale jestem pewna, ze niebawem nadejdzie dla Ciebie ten czas :D x Hallo, nie śpimy ;)

Gość gość
Doktorku latasz po topikach jak kot z pęcherzem to podpadające ale masz głupi awatar zmien go serio ci mówie

Wstapilem tylko powiedziec czesc bo brama byla otwarta ale nikogo n'a portierni nie bylo ;) kto mial dzisiaj nocke ? Pewnie znowu pili ! Dzien dobry dla kazdego

Gość gość
Jak pili to zwolnic

Ale uprzedzaj bumerangu to głowę schylę ;) x Jak pili to się dobrze bawili, oszczędź :) Następnym razem napij się z nimi :)

Gość kotka poes
dzien dobry :)

Pisałem, że dziś o świcie mam inne zajęcia obowiązkowe. Jeśli kąpiel, to ewentualnie jutro. Pogoda na razie sprzyja :)

Hehehe zaraz doktor wróci do swojej dawnej postaci i na nas nakrzyczy :P rzecz będzie o tym, że się niezdrowo odżywiamy :D Nie mam frytek a mam lenia wiec pewnie stanie na naleśnikach z twarogiem :)

Ale mi narobiliście! Teraz to bym zjadła i fryty i gulasz z tym kalafiorem :D Tak sobie myślę, że razem moglibyśmy niezłe bistro otworzyć ;)