Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cztery odsłony ironii

łamiąc stereotypy 3

Polecane posty

No dobra, widzę, że jednak pchasz ;) Ale już nie trzeba. Z drugiej strony dobrze, ze nie pobrudziłam sobie sukienki pomarańczowym sokiem, co mogłoby się zdarzyć gdybym niechcący zamiast Ciebie mandarynkę pchnęła :D A mecz siatkówki :) Polska-Niemcy. Półfinał.

Gość gość
Doktor awatar ble jakiej jestes specjalizacji?

Noo ja już mam wyprawę i wrażenie, że na kafe zawsze na mnie bęc wypada ;) Jakieś przeznaczenie czy co? :P

Oj bo zawsze obok siebie stoimy dziwnym trafem ;) i jakoś tak samo wychodzi. Przynajmniej się nie doszukuję tutaj teorii spiskowych :D

To wiele wyjaśnia :D Ale nie musisz tak głośno Gapciu! Przecież zaraz Cię tu zjedzą a mi włosy wyrwą, oczy wydrapią. Wtedy nie będzie wypadało za taką ślepą i łysą latać :D Jest jednak szansa, że tym wyznaniem wywołasz większy ruch na temacie :D bo nie wierze, że wszyscy śpią :P

Gość Smof
nie przesadzaj milosci ma chce niech sobie gania a ze nie lubie doktorka?? coz to przez siatkowke wlasnie a nie przez ciebie ma najpiekniejsza wybacz prosze

Nie jestem ogrodnikiem A gdy już mi się zdarzy to we wtorki przesadzam kwiatki :P Cóż mam Ci wybaczyć? Ja się w Twoje miłości i nie-lubości nie wtrącam :)

Dobry dzień:-) Czy może mi ktoś wyjaśnić dlaczego w niedzielę budzę się wcześnie zamiast smacznie spać? No przecież to tak być nie może:-D Lubię-kwiatki się sadzi w środy i soboty, żeby ładnie rosły, nie we wtorki:-D :-P

LK, to nie pan Misiu zakneblował mnie wieczorem, tylko niejaki Morfeusz :) ocknąłem się z nosem na klawiaturze gdzieś o pierwszej w nocy :D i morskiej kąpieli dziś nie było :( może w następną niedzielę się uda.

Gość gość
Doktorku masz rower? A samochod zmien nicka

Gość gość
Doktorku tak tu urzędujesz z kobietami jak prymitywny z awarią może to jedna osoba ? Tylko o d***e gadasz jak prymitywny słuchac się nie chce juz idz do szpitala na dyżur

Dzień dobry :) Hehe prawdziwy Gapcio ;) klawiatura już przestała Ci się odciskać na czole? :D A kąpiel, cóż... za tydzień woda będzie zimniejsza :classic_cool: