Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak miesiączki.

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny, okres spóźnia mi się 8 dni i już zaczynam wariować. Ostatni raz współżyłam 50 parę dni temu, po tym dostałam normalny okres, ale kolejnego ani widu. Zrobiłam test, wyszedł negatywny (parę dni temu, czyli te 50 dni po) i naprawdę już nie wiem, czy to przez te upały np. może okres się tyle spóźnić? Albo przez jakieś zapalenie/grzybicę? Bo miałam właśnie po okresie brać tabletki przeciwgrzybiczne. Od trzech dni też zauważyłam jakbym miała śluz płodny i bolą mnie mocno plecy i podbrzusze o.O Zwariuję niedługo i już nie wiem, czy mogę całkowicie wykluczyć ciąże, czy nie, nigdy mi się nie spóźniał tak długo. Co o tym myślicie? Zapisałam się do gina, ale dopiero za 2 tyg mam wizytę...

Gość gość
skoro tak dawno temu współżyłaś, miałaś potem okres i test negatywny to nie ciąża. Może to hormony albo jakaś infekcja. A nie możesz dostać sie do gina wcześniej/

Gość gość
To i tak najwcześniejszy termin jaki udało mi się wyszukać :-( Chociaż jeszcze parę dni i chyba pójdę prywatnie, bo się niepokoję już.

Gość gość
Jak sie bzykałas bez zabezpieczeń to możesz być zaciążona.Jest lato i organizm ch ętnie zaciąża.

Gość gość
na ciąże nie ma szans...