Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam cos nie tak z cyklem :(

Polecane posty

Gość gość

Hej kobietki, proszę o pomoc. Jestem świadoma, ze musze iść do gina ale moze jakaś miała podobna sytuacje. Mam 21 lat. Tabletki odstawilam w październiku. W tym roku miałam kilka stosunków, ale nie sadze by wpływało to na moje cykle. Zero hormonów, jakichś leków. Moim problemem sa bardzo rozbieżne długości cyklu.. Marzec- kwiecień-> 26 dni Kwiecień- maj-> 45 dni (!) Maj- czerwiec-> 30 dni Czerwiec- lipiec-> 28 dni Lipiec- sierpień-> 22 dni (jeżeli liczyć, ze plamienie z dzis to okres). W ciąży na pewno nie jestem, bo ostatni stosunek miałam na poczatku lipca i pózniej dostałam obfity okres. Miała któraś tak :(?

Gość gość
Może antykoncepcję miałaś niekoniecznie całkiem pod siebie i organizm po odstawieniu potrzebuje czasu, aby wskoczyć na dobre tory? Spróbuj jakiś ziółek regulujących okres.

Gość gość
ja tak mam przez cale życie ;-) 25 lipca skończył się okres, od 3 sierpnia plamiłam, a od dziś mam znowu okres ...masakra czasem

Gość gość
Faktycznie masz masakrę ale to nie jest normalne w naszym przypadku.. To mogą byc duze problemy z hormonami co musi byc chyba zdiagnozowane przez ginekologa :/ Stresów nie miałam jakichś większych w tym roku...

Gość gość
Jestem zdrowa. Po prostu tak mam- usłyszałam od ginekologa. Kiedyś mówili, ze jak urodzę to się unormuje. I urodziłam jedno, drugie, trzecie ...i dalej to samo. No teraz plamienia to chyba przez wkładkę anty mam , bo na menopauzę to chyba za wcześnie ;-)

Gość gość
wiesz co, też miałam straszne wahania cyklów, a badania wychodziły ok, poza lekkim podwyzszeniem prolaktyny ( ale nadal w normie), w koncu po jakims czasie okazalo sie ze mi tsh wzrasta i wyszla mi niedoczynnosc tarczycy. a jak jeden okres miałam w październiku, tak kolejny dopiero wywołany 12 stycznia. tak moje cykle zwariowały po tabletkach.