Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy Rafalala dobrze zrobił oblewając Zawisze wodą ?

Polecane posty

Broken,on/ona jest narzędziem w rękach politycznej machiny.Ja mam na myśli resztę.

Zawisza przyczynił się temu,że w ogóle rozmawiamy na tematy,które nie powinny nas absorbować.To polityka,lepiej porozmawiajmy o upadającym Zus-ie i gospodarce.

xen, nie ma czegoś takiego jak "reszta". każdy jest inny, dlatego lewacka walka o przywileje czy o jakiś konkretny image jakiejś grupy społecznej i bronienie tego imidżu jest bezsensowne i niezgodne z naturą

Bezsensowne jest poruszanie tego tematu,ja twierdzę,że Zawisza przyczynił się do popularności tej Rafalali,by ludziom zamydlić oczy.Tuskowi to jak "woda na młyn",zajmujemy się pierdołami,nie tym co ważne.

Gość virusifqeiofqeoioqefiohjiqef
Zawisza to człowiek którego nigdy nie lubiłem. Cholernie zarozumiały. A jak rozmowę zaczął od nazwania innego człowieka "tym czymś" to czego się spodziewał ? Nienawiść aż z niego kipi. Tacy ludzie nigdy nie powinni zasiadać w sejmie.

Gość gość
niedobrze mi na myśl o tej całej rafasrali znowu lewackie media promują następnego odmieńca serio, rzygać się chce

Gość gość
Wedlug mnie Rafalala ma powazny problem z emocjami, bo od razu po raz kolejny zareagowala agresja. Moze zrobila to celowo, dla wzbudzenia zainteresowania, nie wiem. Nalezy jej sie szacunek jak kazdemu innemu czlowiekowi, zatem Zawisza powinien sie opanowac, ale szalenie drazni mnie, jak ludzie pokroju Rafalali domagaja sie ciaglego szacunku i respektowania ich praw. To troche tak, jak z gejami. Nie jestem nietolerancyjna, ale oni naduzywaja swoich praw i ciagle domagaja sie nowych. Wiadomo, ze Polska to nie jest kraj sprzyjajacy poszanowaniu odmiennosci i z tego powodu bardzo wspolczuje ludziom muszacym stykac sie z nietolerancja na co dzien, no ale kurcze, oni sami przeginaja. Co do Zawiszy to doskonale wiedzial, kto bedzie gosciem - no i sloma z butow wyszla, niestety. Mysle, ze oboje zachowali sie ponizej wszelkiej krytyki.

gość dziś Wedlug mnie Rafalala ma powazny problem z emocjami, bo od razu po raz kolejny zareagowala agresja. Moze zrobila to celowo, dla wzbudzenia zainteresowania, nie wiem. Nalezy jej sie szacunek jak kazdemu innemu czlowiekowi, zatem Zawisza powinien sie opanowac, ale szalenie drazni mnie, jak ludzie pokroju Rafalali domagaja sie ciaglego szacunku i respektowania ich praw. To troche tak, jak z gejami. Nie jestem nietolerancyjna, ale oni naduzywaja swoich praw i ciagle domagaja sie nowych. Wiadomo, ze Polska to nie jest kraj sprzyjajacy poszanowaniu odmiennosci i z tego powodu bardzo wspolczuje ludziom muszacym stykac sie z nietolerancja na co dzien, no ale kurcze, oni sami przeginaja. Co do Zawiszy to doskonale wiedzial, kto bedzie gosciem - no i sloma z butow wyszla, niestety. Mysle, ze oboje zachowali sie ponizej wszelkiej krytyki. x To prawda,wyreżyserowany lans.Zajmujemy się,mało ważnymi sprawami dla narodu.Właśnie o to chodzi naszym politykom,sprawdźcie jakie ustawy między czasie zatwierdzają.Teraz mamy tzw.okres śmiesznie przez dziennikarzy zwany ogórkowym,jednak nieźle mysi palić się pod stopami rządu,kiedy bramki w czasowo na A1 są darmowe,kolejna propaganda z pieniędzy podatników i pytanie dlaczego A1 a nie wszystkie autostrady.Mafia rządzi:D.

Gość gość
Zawisza do więzienia za ciężką obrazę Rafalali !!!

Gość gość
dziwaczna Rafalala dała odpór skrajnemu chamstwu oblewając Zawiszę wodą.

Gość gość
rafala do paki bo on bierze narkotyki i grozi swojej żonie.

Gość rafalalala to facet
i juz!

Gość gość
"ja bym na miejscu Zawiszy nie przyjęłabym zaproszenia i nie byłoby sprawy. bez sensu bo wyszło na to, że niby RN tak bardzo nikogo nie szanuje, ja np. cenię i uwielbiam Bosaka a Zawisza mi się wydawał zawsze jakiś taki.... nie teges natomiast to cośjezyk.gif Rafi ma coś z głową jest agresywne i prymitywne, wyszło przy tej rozmowie z Gozdyrą, że jest niestabilne emocjonalnie i jedzie na swojej odmienności, karmione przez lewicę.' bosak to nawet nie jest człowiek, to kawał gów/na który przyczepił się do buta polskiej polityki. a broken to szmata do podłogi, niedoj****a, z wścieklizną macicy, stara ją leje a ojciec gwałci kijem. nic dziwnego, że ma nasr/ane we łbie. pewnie sama jest transem do piachu kur/wo.

Gość gość
takie ścierwo jak ten cały rafalala należy tępić gdzie tylko się da. inaczej normalni ludzie nie będą mieli niedługo prawa głosu a całe życie publiczne zdominują różni zboczeńcy. nikt pana "rafalali" by nie ruszał gdyby bydle spokojnie sobie żyło. ale jak chce się publicznie obnosić ze swoimi perwersjami to trzeba reagować.

Gość gość
"Wyobraźcie sobie,że jesteście we własnym ciele{męskim,lub żeńskim},a czujecie się odmiennie." x to się leczymy psychiatrycznie. jak "czujemy się" napoleonem albo bogiem tak samo. nie mamy prawa zmuszać normalnych ludzi żeby stawali się zakładnikami naszej choroby umysłowej i uznawali nas za kobietę skoro jesteśmy mężczyznami.