Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy miala ktoras z was slaby okres i byla w ciazy?

Polecane posty

Gość gość

Czesc dziewczyny, moze ktoras mi pomoze. Otoz przed terminem miesiaczki bolaly mnie piersi (nigdy mnie nie bolaly). Teraz 2 dni mialam skapy okres a dzis 3 dzien tylko plamie. Bol piersi i podbrzusza mam i jajnikow na przemian. Temperatura caly czas podwyzszona - 37 stopni. Jest mi tez niedobrze slabo i spiaca jestem. Moge byc mimo tego krwawienia w ciazy?

Gość gość
możesz. nie raz jest tak ze przez mieciąc dwa takie krwawienia/ plamienia wystepuja. zrób test najlepiej. i bedziesz wiedziec

Gość gość
w ciąży nie ma okresu. a takie słabe krwawienie to może być plamienie - często się zdarza na początku ciąży.

Gość gość
zrób czym prędzej test a potem jeśli wyjdzie pozytywny to szybko do lekarza, bo każde krwawienie w ciąży musi być skonsultowane z lekarzem.

Gość gość
Dziekuje za odp. Dzis nie mam jak ale jutro zakupie test i zrobie. Pozdrawiam

Gość gość
gosciu z 13;27 nawet jesli jest w ciązy to jakis 4 tydzien wiec na badaniu lekarz stwierdzi ze nie ma ciązy. ciąze uzna dopiero ok 8 tyg.

Gość gość
A co za różnica czy potwierdzi czy nie? jeśli test wyjdzie pozytywny to może ci zapisać leki na podtrzymanie. Ale nie nakręcaj się bo takie zmiany jak skąpy okres czy niespodziewany ból piersi się zdarzają i bez ciąży. ot zawirowania organizmu. z tym 8 tyg. ciąży to przesadziłaś -u mnie w 6t4d od ost. okresu było widoczne bijące serce więc już wcześniej na pewno byłby widoczny pęcherzyk. Ale rób jak uważasz.

Gość gość
do gościa z 13:33 - głupoty piszesz. ja poszłam w 3 tc i stwierdził ciążę - a w zasadzie pęcherzyk. w 4 tc poszłam na zwolnienie -ciążowe 100% płatne.

Gość gość
nie kazdy lekarz uzna ciaze w 4 tyg. kolezanka była w 6 i jej nie uznał. bo stwierdził ze 6 tydzien to nie ciąza. a zarodek moze sie jeszcze wchłonac.

Gość gość
to w takim razie nie lekarz a konował, ja miałam stwierdzoną ciążę w 4tc i lekarz dał mi zwolnieni, bo poprzednią poroniłam, więc od razu leki na podtrzymanie i leżenie.

Lekarz potwierdził mi ciążę w 4 tyg, dwa dni pózniej miałam dwudniowe plamienie krwią, które wzięłabym za okres gdybym o ciąży nie wiedziała, na szczęście wszytko dobrze się skończyło i mam córeczkę.