Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaska111

Rwący ból po wypadku

Polecane posty

Gość kaska111

Proszę o pomoc. Rok temu uległam wypadkowi – zostałam potrącona na przejściu dla pieszych. Miałam złamaną kość udową. Minęło już dużo czasu, a ja nadal odczuwam bardzo rwące bóle w okolicach miejsca złamania. Ból jest nie do zniesienia w celu jego zmniejszenia zażywam tabletki przeciwbólowe, ale efekty jest znikomy..

Gość gość
a byłaś u lekarza? Możesz mieć coś z nerwem udowym...

Gość gość
Prawdopodobnie mamy tutaj do czynienia z bólem neuropatycznym. Nie zwlekaj tylko jak najszybciej zapisz się do odpowiedniego lekarza. Nie wiem skąd jesteś, ale jeśli masz niedaleko zainteresuj się tym http://synexus.pl/bezplatne-badania/neuralgia-pourazowa/ - bezpłatna konsultacja lekarska. Korzystałem z tego w Gdyni i jeśli będę chciał to mogę wziąć udział w badaniu klinicznym.

Gość kaska111
Badanie kliniczne czyli....?

Gość gość
Czyli takie badania pierdu pierdu

Gość gość
po co bierzesz te leki ? bólu nie zlikwidują a nabawisz się wrzodów żołądka lub niewydolności nerek złamania mogą boleć już zawsze na zmianę pogody zamiast łykać tabletki idź do lekarza po skierowanie na rehabilitację możesz też kąpać się w soli morskiej lub nagrzewać lampą solux

Gość gość
Po bezpłatnej konsultacji z lekarzem będziesz wiedział co Ci dolega i czy spełniasz wymagania do badania klinicznego, czyli wzięcia udziału w programie badań, w celu określenia czy nowa, określona forma leczenia jest bezpieczna i skuteczna.:)