Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwna przypadlosc

Od 3 dni gula w gardle i ucisk w klatce piersiowej

Polecane posty

Gość dziwna przypadlosc

Czytalam troche w Internecie, przyczyn moze byc 1001, ale moze ktos mial podobne doswiadczenie. Nie chce leciec z tym do lekarza bo u nas ciezko sie dostac. Zdarzylo mi sie w zeszlym tygodniu, wydawalo mi sie, ze po prostu kawalek jedzenia utknal mi w przelyku, ze moze nie popilam dobrze. Teraz od 3 dni, z niewielkimi przerwami, mam uczucie jakbym miala gule na dole gardla/w przelyku/klatce piersiowej. Czytalam, ze to moze nerwy - ja zawsze sie stresuje, jestem dosc nerwowa osoba, ale tlumiaca w sobie wszystko. Ubieram inny stanik, moze poprzedni mnie uciskal za mocno. Dziwne uczucie, nigdy tak nie mialam. Nie za bardzo wiem jak czuje sie zgage... Nic mi sie nie cofa, ale czuje ze chce mi sie odbic Poniewaz trwa to juz troche zaczynam lekko panikowac i ciezej mi sie oddycha. Czytalam ze to moze byc nawet objaw alergii, jestem alergiczka i ostatnio mam troszke nos zatkany ale to wszystko

Gość gość
to pierwszy zwiastun nerwicy , oj ile ja sie nachodziłam po lekarzach zanim trafiłam do odpowiedniego ,gastroskopie ,kolonoskopie , rezonansy , różne leki na zgagę ,aż kumpel powiedział mi idz do psychiatry -skontaktował mnie ze swoją żoną ,psycholożką i ona mi dała namiar ,dostałam leki , odzyłam

Gość gość
nerwica. masz jakiś kryzys? może wypróbuj walerienę?

Gość dziwna przypadlosc
Naprawde myslicie, ze to na tle nerwowym? Ogolnie jestem wesola osoba, ale mam swoje momenty i szybko sie stresuje, ale jak pisalam tlumie to w sobie, od zawsze! Musze poszukac jakis technik relaksacyjnych.

Gość gość
W pełni popieram zdanie przedmówcy - to wygląda na nerwicę . Do specjalisty.

Gość gość
szczerze mówiąc tłumienie nerwów jest bardzo niezdrowe. powinno sie to wybiegać, wykrzyczeć, czy coś. sport i sprzątanie dobrze działa.

Gość dziwna przypadlosc
Musze sie przyznac, ze mam fobie zwiazana z pajakami. Urosla ona do takich rozmiarow, ze gdzie sie nie pojawie to szukam czy ich nie ma! Wiem, ze to nie jest normalne. Od ok 3 lat mam problemy ze swedzaca skora nog i zgiec lokci. Moje bole glowy juz sie skonczyly. Jeszcze mysle, ze moze mnie przewialo i taki ucisk mam. Tez moze sie zdarzyc. Nie mam teraz ruchu. Od roku probuje zajsc w ciaze i nic. Nie wiem co jest grane. Poczytam o nerwicy i sprobuje najpierw sama sobie dac rade Z tym uczuciem guli, jak sie budze to jest ok, jem sniadanie, wychodze do pracy i sie zaczyna. Zobacze jak dzis bedzie. Ostatnio w pracy przez 5 tygodni bylam wystawiona na dzialanie glosnego i upierdliwego urzadzenia przez jakies 2-3 godziny (lacznie) i widze, ze gdy tak jest strasznie chodze rozdrazniona i wszystko mnie wkurza

Gość gość
wysypka i swędzenie to też objaw nerwicy..... jak mówisz o fobii i tym, że zaczyna się po wyjściu do pracy to zdecydowanie powinnaś pójść do specjalisty. lepiej coś z tym zrobić zanim się pogorszy, a moze.

Gość dziwna przypadlosc
Dziwna sprawa. Wczoraj juz lepiej sie czulam. Dzis do tej pory jest w porzadku. Mysle, ze moglo mnie przewiac i dlatego takie cos dziwnego mialam. Kiedys juz mnie przewialo kilka razy i 1 raz az wyladowalam w szpitalu (musialo to byc przewianie), a czasami zdarzala mi sie taka zadyszka i lekki ucisk. Oby to juz byl koniec i nie powrocilo