Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak szybko schudnąć z nóg?

Polecane posty

Gość gość

Jestem na diecie od 13 dni, low carb. Teraz jem max 30-40 g węgli. Ale niestety chudnę nie tam gdzie najbardziej chcę - w rękach, trochę w talii (choć tutaj też się przyda), jednak nie w nogach, a mam je okropne. Mimo że ważę 55 kg/167, to udo mam duże, bo mam w nim aż.. 55,5, w łydce 35 :/. Jak przyspieszyć chudnięcie z nóg? Polecacie jakieś ćwiczenia (tylko nie bieganie, nabiegałam się w życiu już kiedyś :P nie cierpię!).

Gość gość
Operacja

Gość gość
Przestań pierniczyć :).

Gość gość
wszystko się skoryguje w odpowiednim czasie a nie tam 20tyg. i mają być efekty, tak samo miałam chudłam u góry a dół stał po pół roku już były efekty a ważyłam 90 a teraz 65kg.

Gość gość
Szkoda, bo mi właśnie na nogach zależy, co do góry to nie mam jakiś kompleksów, mam raczej płaski brzuch i zero oponki.

Gość gość
Taaa nie masz

Gość prawictwo pospolite 143
spokojnie , schudniesz do 51 kg , to zmniejszą cie się uda

Gość gość
uyebać przy samej dupie siekierą - efekt natychmiastowy tępa dzido

Gość gość
Mniej jesc wiecej sie ruszac :) chudnie sie na calym ciele nie tylko jego partiach moze masz po prostu taka budowe kosci i trzeba te piekne nozki zaakceprowac :)

Gość gość
Nie ma takiego czegos jak chudniecie z jakiejś partii ciala. Organizm pobiera zapasy równomiernie z całego ciala - widze to po sobie. Z nog akurat najmniej.

Gość gość
Sorry, ale kretynka jesteś. 55cm w udzie to dużo w udzie? 35 w łydce też? Ja mam tyle i moje nogi to patyki. Co innego jakbyś napisała, że widzisz na nich nieładny tłuszcz. Jak chcesz uda wysmuklić, to zacznij ćwiczyć!

bądz bardziej cierpiliwa , w miare jak zrzucisz 5 kg , uda ci się zmniejszą na 100 % i to wyraznie musisz tylko sie skupic na tym by schudnąć do 50 kg ..

ważysz 55 kg i masz tyle wzrostu co dziewczyna z filmiku jednak ona ma 49 kg .. Uwierz mi 6 kg robi dużą roznice ..

Gość gość
A ty prawictwo namawiaj do schudnięcia szczupła osobę. Widziałeś jej budowę, żeby jej to pisać? Nie! A potem się dziwić, że przez kilku internetowych "estetów" kobiety mają kompleksy.

ale jaj jej nie namawiam do tego zeby zrzuciła 5 kg .. Ona sama chce miec szczupłe uda .. Wiece jedynym rozwiązaniem jest zrzucanie kilku kg ( a dokladnie około 5-6 kg ) waga 49-51 kg zapewni jej mniejszy obwód nogi

gdybym był kobietą o wzroscie 167 cm, to dążyłbym do wagi 49-52 kg

Gość gość
Jeszcze jedno prawictwo. Moja córka ma 160 wzrostu i się zważyła. Nie jest gruba, ma płaski brzuch i tylko mocne uda, które jej w tej chwili szczupleją, bo rośnie. Zważyła się ostatnio i wyszła waga, w którą nie chce mi się wierzyć, że córka waży, aż tyle. Rękę bym sobie dała uciąć, że waży co najmniej 10 kg mniej. Jak nie widzisz drugiego to nie sugeruj mu odchudzania, bo autorka przy 50 kg może wyglądać jak anorektyk. A nie jest dobrze, jak się traci mięśnie i nieładne to jest jak żebra i miednica odstają na 5 cm.

Gość gość
ćwiczę na orbitreku, waga ani drgnie, ale obwody się zmniejszają. Zacznij sie ruszać.

Gość gość
Ja się ledwo mieszczę w rozmiar M... i mam taką budowę że mam krótsze nogi od tułowia! A w biodrach mam 94 cm. Więc wyglądam nawet lekko przysadziście. Nie widzieliście mnie, to się nie wypowiadajcie, każdy ma inną budowę.

Gość gość
:)najlepsza to gimnastyka na to przepisowa 999 www.youtube.com/watch?v=IDWSBRwgnMc

Gość gość
Co do aktywności fizycznej, to jeżdżę na rowerze i dużo chodzę.

Gość gość
szczupłe uda każdy by chciała mieć.

Gość gość
jaki jest najlepszy wymiar w udzie ? 49 cm ?

Gość gość
I mniej jem na pewno, ta dieta low carb jest taka, że nawet na kolację często nie mam ochoty. Po prostu najadam się tym białkiem. -http://oi62.tinypic.com/mcbr7b.jpg UDA mam mniej więcej takie (no może troszeczkę mniejsze, ale ogólnie w takim typie) a warto dodać, że ta laska waży 65/168, czli 10 kg WIĘCEJ ode mnie. Dla mnie to jest tragedia, tym bardziej że jak mowię, brzuch mam ładny, w porównaniu do jej to jestem szczupak na górze, nie mam takiej opony. Więc :P. Coś tu jest nie tak. Dodajcie do tego krótsze nogi i mam katastrofę

Gość gość
prawictwo pospolite 143 dziś ale jaj jej nie namawiam do tego zeby zrzuciła 5 kg .. Ona sama chce miec szczupłe uda .. Wiece jedynym rozwiązaniem jest zrzucanie kilku kg ( a dokladnie około 5-6 kg ) waga 49-51 kg zapewni jej mniejszy obwód nogi - Owszem, namawiasz. Pisanie, ze to jedyne wyjście, to namawianie, a równie dobrze moze 2-3 cm uzyskać ćwicząc. Podejrzewam, że jest to osoba bardzo młoda i niestety, ale takie osoby potrafią się głodzić, żeby uzyskać sylwetkę w ich mniemaniu idealną. To prowadzi do zaburzeń łaknienia i rozwalenia sobie metabolizmu. Potem przychodzi ciążą, wiek 30 lat i co? Kobiety tyją pomimo jedzenia bardzo małych porcji i unikania słodkiego. Ale wy faceci gadacie potem, że ona na pewno się obżera. Taaa ty byś dążył do takiej wagi. To wszystko zależy od budowy ciała. Jedna kobieta przy 50 jest ok, inna jest szkieletem. Poza tym kobiecie nie wolno się odchudzić do anorektyka, bo jej cały organizm siada. Ma mieć płaski brzuch, twardy tyłek, dobre nogi i nieotłuszczone plecy. Podejrzewam, że ty chcesz mieć lekką kobietę, żeby uprawiać z nią seks na stojąco, trzymając ją sobie na biodrach.

Gość gość
gość dziś Ja się ledwo mieszczę w rozmiar M... i mam taką budowę że mam krótsze nogi od tułowia! A w biodrach mam 94 cm. Więc wyglądam nawet lekko przysadziście. Nie widzieliście mnie, to się nie wypowiadajcie, każdy ma inną budowę. - wyglądasz przysadziście, bo masz krótkie nogi. 94 to wcale nie jest dużo. Co do rowera, to szczerze? Chyba nie pomoże, ja miałam na myśli konkretne ćwiczenia.

Gość gość
Przepraszam Was bardzo. Mam 21 lat i głupia nie jestem, jeżeli chodzi o diety, to mam o nich dość sporą wiedzę, nigdy w życiu bym się nie głodziła, bo to daje efekt odwrotny do zamierzonego. Nie rozumiem, dlaczego nie można napisać o odchudzaniu się i napisać wagę nie-wielorybią, to od razu ktoś spekuluje, że ktoś jest głupi, za chudy w rzeczywistości i bardzo młody... Nie, nie jestem tłusta, ale wiem doskonale, że lepiej bym się czuła, bardziej komfortowo, mogąc nosić mniejsze spodnie, i nie byłabym tak "nalana" w pewnych partiach, bo uroku mi to nie dodaje, nie mam takiej kobiecej sexy figury, która dobrze wygląda przy sporym zakresie wagi. Lepiej mi było, jak byłam drobniejsza, po prostu.

Gość gość
NIE DA SIĘ SCHUDNĄĆ Z WYBRANEJ CZĘŚCI CIAŁA