Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja szwagierka kami córke piersią i dziewczynka jest gruba!!!

Polecane posty

Gość gość

Ma 2 lata i do tej pory ssie piers w nocy 2-3 razy-w dzień kilkanascie. I co długie karmienie piersią takie cudowne??? Mała jest na 97 centylu wagi i 50 wzrostu...pulchna upasiona, ledwo jej oczy widac-takie ma policzki wydete. Z normalnych rzeczy je obiad owoce itp. kasze tylko czasem! Prosze bardzo a rzekomo na mm rosną grubasy?

Gość gość
No i co cie to obchodzi?

Gość gość
mam znajomoa która ma takie grube dziecko az mi zal patrzec bo to dziecko sie ledwo rusza ma 2 latak i własnie poliki takie wydete ze oczy ma az scisniete jak chinczyk :/ zal malenstwa

Wyrośnie :) przy karmieniu piersią to zupelnie inna tkanka tłuszczowa się tworzy :)

Gość gość
niekoniecznie wyrośnie..moja koleżanka karmiła do 2 lat, dziecko grubawe, potem zła dieta, bogata w tłuszcze , węglowodany..i dziś jej córka ma 21 lat. a waży chyba ze 120 kg...masakra/ wszystko zależy też od dalszej diety dziecka

Gość gość
Wyrosnie :) Mój syn na mm pepti ( alergia ) był takim paczkiem :) Jak miał te 2 lata to wazyl ze 16 kg, a w wieku 3 lat kolo 20 kg.. Nie przeszkadzalo mu to byc energicznym dzieckiem :P W pozniejszych latach nie przytył ani grama za to rosl i rosl.. Dzis w wieku 9 lat to miesnie obciagnieta skóra :) 141cm i 30 kg wagi :)

Gość gość
2 latka je w nocy??? szok!!!!