Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

siedzę i ryczę BĘDZIE WOJNA

Polecane posty

Gość gość
skad wiesz ze nam nic nie grozi? reszta swiata pospieszy na pomoc ukrainie, w tym oczywiscie my i sięnam oberwie, zresztą jeden z politykow mowil ze polska zostanie zmieciona z powierzchni swiata :(

Gość gość
gość dziś myślisz że w norwegi bedzie bezpiecznie ? ja jakoś obawiam się o cały nasz kontynent

Gość zoolandia
W.Żyrinowski faktycznie stwierdził że w razie ataku na Ukraine atakować będą dywanowo (cokolwiek to znaczy) i Polska zniknie. Pamietajmy jednak że on już w roku 96' nam groził rozbiorem, tak więc nie wszystko należy przyjmować z pewną powagą.

Gość gość
na pewno mojej rodzinie bedzie bezpieczniej w Norwegii niz na wschodzie Polski:O W razie czego spieprzymy do Szwajcarii.

Gość gość
W wypadku konfliktu wojennego między Federacją Rosyjską i Zachodem o Ukrainę, Polska i kraj***ałtyckie zostaną zmiecione z powierzchni ziemi - oświadczył Władimir Żyrinowski, lider nacjonalistycznej Liberalno-Demokratycznej Partii Rosji (LDPR). W wywiadzie dla telewizji Rossija 24, wyraził też przekonanie, że prezydent Rosji podjął już decyzję o rozpoczęciu III wojny światowej. Ta "będzie jednak stopniowo podawana do wiadomości, by oni się zastanowili, czy chcą znowu spalonej Europy". TAK PUTIN DRAŻNI USA>> Wszystkie problemy wojny i pokoju, a dzisiaj są one związane z Ukrainą, będzie rozstrzygać jeden człowiek - głowa państwa rosyjskiego. Tak było w wypadku I wojny światowej, gdy ostateczną decyzję podjął car Mikołaj II, i tak było w wypadku II wojny światowej, kiedy to wszystkie słuszne i ostateczne decyzje podejmował Stalin - oznajmił przywódca LDPR. Jego zdaniem żadne plany NATO i prezydenta USA nie będą miały jakiejkolwiek mocy i znaczenia. Dodał, że los krajów bałtyckich i Polski jest przesądzony: "Zostaną zmiecione. Nic tam nie pozostanie". TAK PUTIN UDERZY W ZACHÓD>> Przywódcy tych "karzełkowatych państw" powinni się opamiętać, zastanowić, na co je narażają. Ameryce nic nie grozi, jest daleko. A kraje wschodnioeuropejskie same wystawiają się na pełne unicestwienie. I winne będą tylko one, bo my nie możemy dopuścić do tego, aby z ich terytorium były wystrzeliwane rakiety i startowały samoloty w kierunku Rosji - powiedział.

Gość gość
Nie no spoko. Fakt akurat jest najmniej wiarygodnym źródłem informacji. Hahha

Gość gość
Władimir Żyrinowski to idiota, jeszcze niedawno proponował Polsce rozbiór Ukrainy:D Kto bierze tego debila na poważnie?:D

Gość gość
Przywódcy tych "karzełkowatych państw" powinni się opamiętać, zastanowić, na co je narażają. Ameryce nic nie grozi, jest daleko. A kraje wschodnioeuropejskie same wystawiają się na pełne unicestwienie. I winne będą tylko one, bo my nie możemy dopuścić do tego, aby z ich terytorium były wystrzeliwane rakiety i startowały samoloty w kierunku Rosji - powiedział. no i ma facet racje

Gość gość
Poczytajcie trochę ale nie na polskich stronach tylko zagranicznych Po 1 polska jest granica NATO wszystkie państwa należące do NATO juz dawno wysłały swoje siły do obrony granicy polsko- ukraińskiej i strefy bałtyckiej. Po 2 USA ujawniło mapy na których widać rakiety rosyjskie wymierzone w Polskę właśnie po 3 od dawna wiadomo ze polski rząd boi się ruskich jak ognia i niepotrzebnie mieszał się w konflikt na Ukrainie zapominając jak to Ukraińcy ratowali i zniszczyli Polskę polska jest pionie nie znaczącym nic w europie ale jest granica NATO wiec idzie na pierwszy strzał czy chcecie czy nie

Gość gość
ktoś planuje na poważnie ucieczkę zza ocean ,jeśli tak to gdzie ?

Gość gość
i tak marnie skonczymy przez p********h ukraincow

Gość gość
właśnie o tym pisałam, że Polska jest pionkiem i ona pierwsza o d***e oberwie:O Możecie się śmiać, ale ja zabieram rodzinę do siebie, trochę za daleko to zaszło.

Gość gość
Bzdura nie ma nigdzie map i zdj z rakietami wycelowanymi w Pl nie fantazjuj

Gość gość
ja o tym mysle ale totalnie nie wiem jak to zorganizowac, co orbic?

Gość gość
ej nie panikuj , ja mieszkam po sasiedzku od ciebie bo w Szwecji ale nikt z mojej rodziny sie do mnie nie zamierza wybierac nic sie nie wydarzy

Gość gość
Ja nysle aby uciekać do Kanady... Albo do ameryki południowej... Brazylia? Może argentyna albo Urugwaj?

Gość gość
Rosja bedzie chciała uderzyć w Nato by sprowokowac USA wiec uderzy w Polske. Dla czarnego to idealny biznes, wysawia polske jak pionka, a Putinowi to lotto w kogo byle Obamie sramie pokazac ze moze:O

Gość gość
Wierzyć nie musisz. Ja mieszkam we Francji i czuje się bezpieczniej niż w Polsce. Namawiam od dawna przyjaciół do wyjazdu. A wy czekajcie na miłosierdzie cara Putina

Gość gość
ale straszycie. probuje zasnąć ale nie mogę. oktrutnie się boję. a Wy piszecie o tym jakby toi bylo super ekstra, nie wiadomo co :( ieboicie sie? nie macie dzieci, rodzin>?jest sens gdzies uciekac??

Gość gość
jasne , do Meksyku wszyscy uciekajcie :)

Gość gość
Jeśli Polska zacznie wpiepszać w nie swoje sprawy to na pewno będzie zle! Po co Polacy wpierniczają się do Ukraińców? Niech się wybiją do ostatniego.Mnie to g****o obchodzi.Zrobili tyle krzywd naszym rodakom a głupie "poloczki" im pomagają!

Gość gość
W europie nie będzie najbezpieczniej no może Francja bo wiadomo stroni od konfliktu z Rosją najbardziej ze wszystkich państw w europie no i Szwecja bo nie należy do NATO

Gość gość
Wojna tak naprawdę może nadejść zawsze i to od strony której się nie spodziewamy, a zycie w strachu jest bezsensowne. Bo najgorsze co nas może spotkać to smierc, a ona może zdarzyć się wszędzie nawet na schodach. Wyluzujcie z propaganda że wojna nas czeka.

Gość gość
mieszkasz w Szwecji i nie myslisz nikogo sprowadzać? To twoja sprawa. Ja zabieram rodzinę we wrześniu, przyjaciółka mieszka w UK i też rodzinę ma zamiar ściągnąć. Jasne, że w przypadku III WŚ nigdzie nie będzie bezpiecznie, ale Polska szczególnie wschodnia oberwie najbardziej. Wolę nie ryzykować.

Gość gość
Rodzine to ty ściągasz bo w Pl bieda a nie dlatego że wojny się obawiasz :classic_cool:

Gość gość
Heh Szwedzi to jeszcze na tym zarobia , tu sprzedadz tam kupia i beda spiewac jacy to oni neutralni pozdrawiam ze Szwecji :)

Gość Bojana
Mam 29 lat jestem Bośniaczką z pochodzenia mieszkałam w Sarajewie i przeżyłam jego oblężenie nie macie pojęcia czym jest wojna. Stoję z mamą z baniaczkami po wodę i nagle huk znikąd pocisk moździerzowy leżę nic nie słyszę, pełno kurzu i ludzkie szczątki dokoła, a ci ludzie stali z nami w kolejce przed chwilą. Zimą ciągnęłam baniaki na saneczkach, a jak zabrakło dostaw, bo nas Serbowie odcięli to woziłam bryły lodu na sankach żeby było co pić wszystko byle nie chodzić do ujęcia wody przez aleję snajperów. Mycie to był luksus. Nieraz widziałam jak ludzie nagle padali na ulicy trafieni przez snajpera. Sama oberwałam raz w udo, miałam wtedy 8 lat. Widziałam też straszne rzeczy o których tutaj nie powiem. Nie wiecie co to wojna i obyście nie musieli się nigdy dowiedzieć. Tak lekko i sucho piszecie jak dziennikarze albo politycy na debacie. Piszecie o możliwościach, rzucacie nazwami, nazwiskami, a ja to przeszłam. Przeszłam to co wasi dziadkowie zupełnie jakbym się przeniosła w czasie.

Gość gość
Moi rodzice pracują w Polsce, rodzeństwo chodzi do szkoly. Rodzice zyją na dość dobrym poziomie, utrzymują dom, samochód itd. Nie są to nieudacznicy co muszą za granicą za najniższą pracować. Biorę ich bo się boję, a oni biora na ten czas urlopy w pracy:)

Gość gość
A może do Australii najlepiej?