Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

siedzę i ryczę BĘDZIE WOJNA

Polecane posty

Gość gośćOdNorwegii
"Dzieci wychowywać a wojnę zostawcie mężczyzną. " Wolę się zająć wojną niż zostawić to analfabecie:O Po pierwsze to nie wojna domowa, po drugie ktoś w to się wpierdolił więc definicja twojej wojny domowej poupada jeśli biorą w tym udział państwa zachodnie. Po trzecie zginęło 300 osób, to już nie wojna domowa, zaczyna narastać agresja. Stany się wpieprzają, Nato itp. Wojna domowa? Kochanie, wojna domowa to była między Koreą pł a pł, pamiętasz? Czy może wtedy miałeś 14 lat?

Gość gośćOdNorwegii
"Poza tym są takie organizacje jak NATO- które notabene powstało po to żeby móc przeciwstawić się agresji innych mocarstw i Unia Europejska- która powstała żeby przeciwstawić się agresji gospodarczej innych mocarstw. Porwanie się na strategicznego członka Nato- Polskę byłoby idiotycznym posunięciem. A Putin idiotą nie jest. " Naprawdę są ludzie, którzy w to wierzą? Albo to napisał ktoś skrajnie głupi albo w sumie nie wiem... nic innego do głowy mi nie przychodzi:O

Gość gośćula
Powiem tak ,zagłębiałam się w historie I ,II jak i bałkańskiej wojny . Niestety najwieksze ,najokrutniejsze zbrodnie miały miejsce w tej ostatniej ,Nawet pisać o tym nie można na spokojnie . Jak potrafili zabić kilkuletnią dziewczynkę i na oczach jej matki i siostry gwałcić mówiąc : patrz bo zaraz twoja kolej. To takie z lżejszych akcji. O innych nie napiszę bo chyba byście nie uwierzyli,póki nie zagłębilibyście się konkretnie w temat.

Gość gość
Tak napisał to głupek który myśli że wie co to jest wojna :classic_cool:

Gość gość
to jakmyslicie bedzie ta wojna??? jakczyta opisy o tej wojnie w sarajewie to az zdrętwaiałam, zwłaszcza o tej dziewczynce. ja tez mam corke, nie chcę o tym myslcec, to nie moze sie zdarzyc :(

Gość gośćOdNorwegii
I nawet nie pisz tutaj nic więcej, bo strach mysleć kto to czyta:O Ja tez się wgłębiałam w tą tematykę. Mam w domu dzienniki z wojny bałkańskiej, z pobytu w Oświęcimiu i niktóre są tak brutalne i obrzydliwe, że czytając to musiałąm przerywać by wyjśc i zapalić:O Niektórzy nawet nie wiedzą o tym, że nie chcieliby o tym usłyszeć. Ja bym nie chciała, ale to była moja ciekawość

Gość gość
Jaka wojna? Gdyby Putin chciał zaatakować PL to by to zrobił a nie mówił całemu światu ze to zrobi. Gdy niemcy napadały na Polskę w 1939 Hitler nie mówił nikomu a zaatakuje Polske potem Francje, Wielką Brytanie. Zakładając że Putin walnie w Pl atomicą to za dwa dni zrobi to USA i zmiecie Rosje z powierzchni ziemi. Putin co najwyżej chcę miec kawałek Ukrainy jako strefe buforową między Rosją a Nato, Unią Europejską. Putin wg mnie sprawdza Unię co zrobi jeśli powię nie ruszaj Polski bo my mamy bomby atomowe i wojsko Putin pomyśli że nie będzie ryzokował zdobyciem ukrainy. A jeżeli unia nic z tym nie zrobi to sobie weźmie część ukrainy wg mnie on testuje na ile może sobie pozwolić.

Gość Bojana
gośćula masz racje to były jeszcze rzeczy do wyobrażenia, bo gwałt jest w filmie, literaturze, sferze publicystycznej ale to co ja zobaczyłam tego najgorszy horror nie opisuje. Róbmy wszystko aby wojny jednak nie było. Z Hitlerka też się śmiali i nikt na poważnie nie brał, wszyscy jakoś tłumili te myśli jak wy tutaj "oj tam oj tam będzie gospodarcza wojna" i takie tam, a jak było to wszyscy wiemy.

Gość gość
bojana, ja nie mogęsobie wyobrazic co jeszcze moze byc gorszego>??? jakies tortury??

Gość gość
Widzieliscie jakim poparciem swych rodaków cieszy się W.Putin? Ludzie kupuja koszulki z jego podobizną.

Gość gośćOdNorwegii
Oczywiście, że Putin testuje na ile sobie może pozwolić. Świadczą o tym nawet jego sprzeczne niekiedy wypowiedzi. Tylko problem polega na tym, że Polska jest nikim, to idiotom wmówili, że jest ważna. Nie, nie jest! Jest ostrzegawczym znakiem dla USA. Putin jak będzie chciał uderzyć w Nato to uderzy w Polskę. Obama ma Polskę w d***e więc nie przejmie się tym, potraktuje to jako ostrzeżenie. A polacy? Dla tego prezydenta USA nic nie znaczą, podobnie jak cały nasz kraj. Jesteśmy fajni, pomocni, bo dajemy wojsko, bo bijemy brawo małpce, ale wciąż dla niego i jego kraju jesteśmy nikim. Dla NATOtakże. Jesteśmy znakiem ostrzegawczym, można nas usunąć.

Gość gość
wojna będzie. niestety :O ale to nie ruscy i putin ją wywołają. to czarnuch z usa (idący na pasku żydostwa) lub jego następca po 2016 r - wywołają tę wojnę. byc może prowokując ruskich ponad granice, które tamci mogą znieść. ale pretekstem nie będą żadne ukraińskie psy - potomkowie bestialskich morderców z upa - problem to ZADŁUŻENIE ameryki i krajów zachodu. problem to rosnąca potęga Chin, które za jakieś 15-20 lat będą potężniejsze niz usa. problem to rysujący sie chinsko-rosysjki sojusz w ataku na dolara jako walutę światową.do tego jankesi dopuscić nie mogą - muszą rozpętać wojnę już teraz - kiedy jeszcze mogą pokonać obu wrogów. a że POlaczkom sie oberwie jako pierwszym? ależ oczywiście! orzełek bez piór drażni ruskiego niedźwiedzia i mysli że nie spotka go kara? oj c**y - żeby sie nie okazało że "żywi beda zazdrościć umarłym" - jak sie zaczną wojenne gwałty i mordy :O

Gość gość
Żyjemy w kraju w którym naród zastrasza się wielkim, złym sąsiadem i w którym media żerują na najniższych instynktach. Nie wiem skąd te brednie o wojnie ale mały konflikt domowy w którym formalnie Rosja nie bierze udziału (bo pokażcie mi informacje że Rosja jest w stanie wojny z Ukrainą) nie jest zagrożeniem dla Zachodu. Od II wojny światowej USA i Rosja napędza gospodarkę piorąc jakieś pomniejsze wschodnie kraje. Ale atak na Zachód i wojna totalitarna? Kto miałby na tym zyskać? Jaki miałby być tego powód?I nie mówcie o chorych ambicjach bo nie sądzę, że osoby władające takimi potęgami są na tyle głupi.

Gość andziaszlandzia
Jak córka premiera wyleci na zachód, i tak będzie przedstawiać swe stylizacjęęę ;) i w tv nie będą w różnych dziwnych programach udzielać się politycy- wtedy będziemy wiedzieć że coś się szykuje, taka prawda, należy wtedy brac duupe w troki i spierdzielac!

Gość gośćOdNorwegii
A jednak są ludzie, którzy mają chore ambicje. Jak nazwiesz inaczej nałożenie embargo? Możnaby powiedzieć, że człowiek władający takim mocarstwem nie jest zawistny jak dzieciak w przedszkolu. Ale chwila...

Gość gość
zydek rostowski w 2011 roku (wicepremier w rzadzie ryżego oszusta) Kończąc swe przemówienie Rostowski przywołał swą niedawną prywatną rozmowę z "prezesem wielkiego polskiego banku", pracującym w ministerstwie za czasów transformacji w Polsce. Miał on mu powiedzieć, że po takich wstrząsach gospodarczych i politycznych, jakie teraz dotykają Europę, "rzadko się zdarza, by po 10 latach nie było także katastrofy wojennej". I dodał, że "poważnie się zastanawia nad tym, by uzyskać dla dzieci zieloną kartę w USA". PS. uzyskał!

Gość gośćOdNorwegii
dlaczego nałożono sankcje na Rosję? bez powodu? a separatyści samolot z 300 osobami zastrzelili bez powodu? Nie ma powodów do wojny? Są niestety. Ja sama uważam, że Putin to mądry człowiek, mądry, ale też łasy na władzę.

Gość gośćOdNorwegii
On nie zaatakuje ot tak sobie, on ma Polskę w d***e, ale jak go czarnuch w****i to uderzy w Polskę. Swoją drogą: Rosja trzyma z Chinami, w razie wojny to są potęgi. My trzymamy z czarnuchem. Oj, daleko to Polskę zaprowadzi:O

Gość gośćOdNorwegii
co to za głupie forum że więcej jak 7 zdań nie wolno napisać, bo wyskakuje spam?:O

Gość gość
Oj co do Chin to ja bym się nie zgodził. Chiny budują swoją potęgę i nie mieszają w się konflikty innych mocarstw. Mają Rosję która robi dużo szumu i odwraca uwagę od nich więc im to na rękę. Ale nie zapominajmy o historii Chin i Rosji. Chiny pałają do Rosjan historyczną nienawiścią tak jak Rosjanie do Polaków.

Gość gość
Dlaczego embargo? USA walczy na świecie o "demokrację" więc i tu musi coś zrobić. Dlaczego samolot? Takie ukryte "Nie mieszaj się". Ludzie wspomnijcie zimną wojnę. Te dwa państwa nie będą walczyć bo to nie przyniesie żadnych zysków a o to w wojnie chodzi.

Gość gość
Do gość 22.55 Ty naiwna istoto. Po co Rosja ma ogłaszać wszem i wobec ze jest w stanie wojny? Putin zawsze się wypiera prawdy taka jego taktyka. Trzeba być 3 letnim dzieckiem by tego nie wiedzieć .

Gość gośćOdNorwegii
Może i Chiny nienawidzą Rosjan, ale w razie wojny sie połaczą, bo są mocarstwami, Chiny mają w d***e czarnucha z USA, mają nas Europę też w d***e. Kto ma być ich sojusznikiem jak nie Rosja? Nienawiść nienawiścią, ale wspólny interes jest. My polacy jesteśmy głupi, bo poszliśmy za kimś kto na nas d**e wypina do dziś:O Wiz nie na, nic nie ma, ale nasze wojsko już tak nie śmierdzi jak polacy na ziemi amerykańskiej. W razie wojny polscy żołnieże niech bronią cudnej hameryki, ale polscy obywatele niech zdychają:O

Gość gość
oby byla wojna

Gość gość
zgadza sie kolego - chinyJAK DOTAD nie miały tendencji imperialnych, ale to tylko dlatego ze mimo potegi kultury, zawsze byly dość słabe militarnie - teraz to sie zmienia. jankesi nie mogą do tego dopuscić bo staną sie taką wieksza UK

Gość gość
chiny militarnie słabe nie są:O W połączeniu z Rosją mamy świetne wojsko:) Kto sie im przeciwstawi? NATO? hahahahaha:D

Gość gość
Wojna juz sie rozpoczela. Poki co namy doczynienia z wojna lokalna ale jak wiadomo najprawdopodobnie poprzedza ona III Wojne Swiatowa.

Gość gość
Bedzie wojna, bedzie :D A jak nie wojna to gospodarczo Polska dostanie po d***e tak, ze wasze bachorzyska z butow z glodu wyskocza. Juz sie bojcie o te swoje szczenieta :D Cale szczescie, ze ja wyjechalam z tego durnego kraju i moje dzieci beda bezpieczne, syte i szczesliwe. Hahahahahaha :D:D:D:D ALez mam ubaw z waszego strachu.