Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smerfetka 1990

Do rodziców! Zamiast wmawiać swoim dzieciom studia to lepiej

Polecane posty

wmawiajcie im, że z wykształceniem podstawowym również mogą osiągnąć sukces. Zrozumiałam, że żeby zrobić karierę to nie trzeba zdać matury i iść na studia. W tych czasach studia są dla osób, które 1. mają bogatych rodziców 2. chcą zdobyć wyższe wykształcenie 3. chcą zrobić to wszystko jak należy Powiem więcej, matura to zbędny wynalazek.... bo i tak matura nic w tych czasach nie znaczy. Tak samo jak technikum czy szkoły policealne - samo ukończenie wystarczy po co potwierdzać to egzaminem zawodowym? Ale do rzeczy, zamiast wypisywać głupoty na temat matury (która i tak jest do likwidacji, powinnam zająć się karierą zawodową).

Gość gość
Do dziecka należy mówić, że trzeba się uczyć. Nie można hodować tylko i wyłącznie przyszłych roboli.

Gość gość
Cześć Smerfetko , chce ci powiedzieć tylko tyle że twój potencjalny debilizm mnie przeraża !! Nie wiem skąd się biorą takie dzieci jak ty ?Może podpytaj rodziców czy Cię nie upuscili jak byłaś mała ? Może to da się leczyć ?

Trzeba być upośledzonym umysłowo aby zdać maturę w taki sposób jak ty. 30% z angielskiego? 44% z polskiego? Matko co za idiotyzm.

Żeby uważacie, że jest to dziwna matura. W końcu dostałam jakieś punkty, czyli coś umiem, lepsze to niż nic. Ja napisałam tylko, że nie powinnyście wmawiać dzieciom studiów a spryt, że nawet najbardziej nieuczciwymi sprawami mogą dojść do wielkiego majątku.

Gość gość
"Żeby uważacie, że jest to dziwna matura. W końcu dostałam jakieś punkty, czyli coś umiem, lepsze to niż nic. Ja napisałam tylko, że nie powinnyście wmawiać dzieciom studiów a spryt, że nawet najbardziej nieuczciwymi sprawami mogą dojść do wielkiego majątku." Na samym początku pokazałaś że polski masz w jednym palcu ;)) Głupia jesteś !

Gość Gargamelllo
Smerfetka Idiotka Smerfetka Idiotka Smerfetka Idiotka Smerfetka Idiotka Smerfetka Idiotka Smerfetka Idiotka Smerfetka Idiotka Smerfetka Idiotka Smerfetka Idiotka Smerfetka Idiotka Smerfetka Idiotka Smerfetka Idiotka Smerfetka Idiotka Smerfetka Idiotka Smerfetka Idiotka Smerfetka Idiotka Smerfetka Idiotka Smerfetka Idiotka Smerfetka Idiotka Smerfetka Idiotka Smerfetka Idiotka Smerfetka Idiotka Smerfetka Idiotka Smerfetka Idiotka Smerfetka Idiotka Smerfetka Idiotka Smerfetka Idiotka Smerfetka Idiotka

Gość gość
Smerfetko gdybys zdala ta mature to bys takich glupot o likwidacji matury nie wypisywala.dobrze ze jest matura chociaz tyle debili nie dzie na studia

Gość gość
matura ustna z polskiego to prezentacja wybranych lektur. masz się czym chwalić. to takie osiągnięcie dostać 3/4 punktów prezentacji wybranego przez siebie tematu, na którego przygotowanie masz pół roku? piętnastu minut prezentacji? smerfetka, proszę, idź do lekarza. masz zaburzenia.

Gość gość
To się dzieje naprawde !!Takie idiotki jak smerfetka istnieją ! 10 kont na kafeterii pisze sama ze soba -bardzo czesto! Chwali się że ma rozum 3 latka (bez obrazy 3 latków oczywiście) Dla rodziców musi to być cios corka idiotka !!

Gość gość
woww... i podołałaś? nie no, ja to podziwiam. a odnośnie pierwszego postu - to jak robisz tę swoją karierę zawodową? majątek już pomnożony?

Gość gość
Smerfetko tumana nikt nie zatrudni,wiec nie masz co liczyc na ta kariere zawodowa

Gość gość
Jeśli jesteś tak urodna jak mądra !! To pewnie facetów masz na pęczki . Tylko ciekawe do ktorego typu kobiet sie zaliczasz , bo istnieją 3 TYPY 1-WORKOWA 2-WORKOWA 3-WORKOWA 1 workowa - to taki typ kobiety której zakłada sie worek na głowe w trakcie sexu żeby się na nią nie ... 2 workowa zakładasz sobie worek na głowe żeby miec zasłonięte oczy w momencie kiedy jej spadnie worek 3 workowa - Worek na glowie masz ty , on i jego pies żeby nie widział jak się Pan Hanbi. Na bank jesteś tą 3

Gość gość
Ładują cię od tyłu i wkładają złotówki? HAHAHAH

Gość Amelia©
ja bez przygotowania na maturze z polskiego miałam 80%, a z angielskiego (rozszerzonego) 96%. Z ustnych 100%. Takze jestes idiotką :)

Gość gość
Ja swoim dzieciom powiedziałam żeby robiły co chciały i już teraz wiedzą że studia są c***a warte.