Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izkamorelka

Boje się sama jechać na koncert :(

Polecane posty

Gość izkamorelka

Za miesiąc chce jechać do Warszawy oddalonej o 3 godziny jazdy..nie ma kto mnie zawieźć więc chce jechać autobusem, nie jest to złe ale boje się wrócić z koncertu do hotelu. Wizja gdzie idę sama po ciemku lub w taksówce w nocy jest okropna, ale już kupiłam bilet. Najgorsze że mam 18 lat i jestem dość atrakcyjna, a siostra mi wspominała o koleżance którą pobili i zabrali telefon właśnie w Warszawie :( Nie wiem co robić.

Gość gość
Mieszkam w Warszawie całe życie i nigdy nie miałam w nocy żadnych przykrości poważniejszych nawet jak jeździłam nocną komunikacją. W każdym mieście można mieć pecha. Taksówka skutecznie eliminuje zagrożenie, tylko warto wybrać jedną z lepszych (i niestety droższych) korporacji. Jeżdżę taksówkami ( także nocą) od lat. Bardziej bym się bała samego koncertu, gdzie można spotkać pijanych ludzi, a nie powrotu taksówką do hotelu. Jak miałam 18 lat to jeździłam sama za granicę do znajomych i poruszałam się nocną komunikacją miejską. Muszę powiedzieć, że większość historii jest przesadzona. Nie można się bać wystawić nosa z domu ;)

Gość gość
ja tez niestety boje sie jeździc sama taksowkami, mialam niemiła przygode z taksowkarzem zboczonym, tutaj mozna poczytac o gwałcicielu taksowkarzu krazacym po miescie: http://taxi.torun.ort-reha.eu najlepiej jest po prostu liczyc na siebie