Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mysiapysia0309

Wyprowadził się

Polecane posty

Już kiedyś pisałam o moim chłopaku. Wreszcie miałam dosyć tego, że ciągle pali trawę, gra w gry komputerowe do 6 rano itd. Walnęłam pięścią w stół i kazałam mu się wyprowadzić. Przedwczoraj wrócił do mamusi. Ja jestem konsekwentna i nie popełniam tych samych błędów co kiedyś - nie odzywam się, nie proszę żeby wrócił. Nic, zero kontaktu. U mamy śpi w salonie na kanapie, co więcej mieszka tam jeszcze jego siostra z mężem i dzieckiem do tego drugie dziecko lada chwila się urodzi. Myślicie, że długo wytrzyma taką sytuację? Bycie takim 5 kołem u wozu? Na pewno niczego sobie nie wynajmie bo za swoją nędzną pensję nie przetrwa zbyt długo. Zabrał ze sobą tylko najpotrzebniejsze rzeczy. Czy sądzicie, że się ogarnie, że taka lekcja życia sprawi, że zrozumie co jest ważne, że w końcu zadzwoni? Bo jak na ta chwile cisza, nie dzwoni ani żeby się umówić po odbiór swoich rzeczy, a jest ich pełno ani po nic innego. Myślę, że jest to próba sił, bo jak kiedyś powiedział "wie, że ja zawsze się pierwsza odezwę". Dodam, że jego rodzina prócz wspaniałego szwagra jest po mojej stronie.

Dodam jeszcze, że jego mama mieszka za miastem. Motor ma popsuty a samochód jest mój. Więc jest skazany na PKS + autobus miejski czyli jakies 1,5 godzinki dojazdu do pracy. Generalnie jest w bardzo niekomfortowej sytuacji. Tylko czy to coś da? Czy jak pożyje trochę jak takie nic to doceni to jak ze mną miał dobrze i się ogarnie?

A skad Ty ku.... wiesz co ja zrobie? Pytalam sie o niego nie o mnie. Jakbym chciala zeby bylo tak jak bylo, to bym go nie wywalala! Patologiczna rodzine to moze masz Ty! Juz mnie wku.... to forum, gdzie nie czytam, to kazdy kazdem dopier.....

Gość gość
Juz myslalem ze ktos o mnie posta na forum napisal , u mamusi zawsze najlepiej , faceci sie nie zmieniaja.

Gość gość
Powiem tak: jeśli odezwie się i będzie chciał wrócić to tylko z wygodnictwa: nie będzie musiał jeżdzić PKS-em, nie będzie musiał spać w salonie, nie będzie musiał mieszkać w takim zagaęszczeniu. A potem powolutku, powolutku wszystko wróci na stare tory :(

Gość gość
Wywalilas cpuna z mieszkania - super. I nie interesuj sie tym, co on zrobi. Po co ci ta wiedza? Przeciez to nie jest twoj problem. Na twoim miescu spakowalabym jego rzeczy o odeslala mu poczta, zeby nie musial po nie przychodzic. Jak koniec to koniec!

Szczerze to bardziej chcialam zeby to byla lekcja dla niego. Jego mama mi powiedziala ze jak wywinie 1 nr to go tez wywala. Ale obiecalam sobie ze chocby nie wiem co sie dzialo nie odezwe sie pierwsza i nie poprosze by wrocil bo nie spojrze juz sobie w twarz.

Gość gość
sorry dziewczyno, ale Michałłł napisał Ci prawdę Przecież Ty czekasz, że on wróci. I wróci. I wcale się nie zmieni, bo dorośli ludzie się NIE ZMIENIAJĄ. Bo nie wywaliłaś go dlatego, że masz dość tego pana, tylko, żeby dać mu, w swoim mniemaniu, "lekcję". On uda, że ją przyjął a i tak za jakiś czas będzie po staremu. A potem powtórka. Ty tego nie widzisz, ale każde słowo, które tu napisałaś o tym świadczy. Wiem, wiem: ja się nie znam, nic o Tobie nie wiem itp., itd....

Gość gość
Ja bym mial wyj****e na jego miejscu :P w sumie to lepsze palenie i granie niz kobiety :P

Gość gość
po uj go wywalałaś jak tak bardzo tęsknisz?

Gość gość
"chocby nie wiem co sie dzialo nie odezwe sie pierwsza i nie poprosze by wrocil " x jasne, że nie odezwiesz sie pierwsza, bo to on odezwie sie pierwszy z powodu wygodnictwa, o którym mowa kilka wpisów wyżej, a ty go TYLKO przyjmiesz z powrotem, prawda? :) No to temat możemy uznać za zamkniety :)

Gość gość
co prawda to prawda , jeszcze do siebie wrocicie .

Czyli rozumiem, ze alkoholik, ktory przestaje pic jest dla calego swiata do konca zycia skonczonym zerem? Ze hazardzista, ktory idzie na terapie i przestaje przepuszczac wszystkie oszczednosci i zaczyna normalnie zyc tez jest skreslony? Tak samo narkoman? Nie mowie, ze on sie zmieni... Skoro wiekszosc uwaza, ze nie to pewnie macie racje... Bez radykalnych zmian go nie przyjme, chocbym miala wyc dzien i noc - to tez juz napisalam. Tylko prosze, nie mowcie, ze dorosli ludzie sie nie zmieniaja bo to nie jest prawda. Kazdy ma szanse zmienic swoje zycie na lepsze i niektorzy ludzie z tej szansy korzystaja.

Gość gość
"Kazdy ma szanse zmienic swoje zycie na lepsze"x każdy, kto chce je zmienić, pytanie, czy on chce?

Gość gość
Niby myslisz logicznie, ale w tej logice brak jakiegos elementu - zgadnij jakiego?

Chcialabym zeby chcial sie zmienic. A czy chce - nie wiem. Do dupy z tym wszystkim juz mam dosc tej calej sytuacji. Jakby nie mozna po prostu zapomniec i zyc dalej.

Gość gość
Emocje emocjami, ale rozum trzeba miec. Z cpunem nie ma zycia! I nie zakladaj, ze cpun sie zmieni na lepsze. Nie zmieni, bo ma zryty mozg. Szukaj normalnego faceta, ktoremy bedzie zalezalo na normalnych relacjach z toba. Bo tamtemu nie zalezlo, chcial miec tylko miejsce do spania, a ty mu to zapewnialas.

Gość gość
Brak ci po prostu doświadczenia życiowego, a przede wszystkim umiejętności przewidywania. Owszem, ludzie wychodzą z nałogów, ale pamiętaj, że wychodzi tylko 1-2%. Reszta tkwi w w bagnie i unieszcześliwia, i ciągnie za sobą osoby ze swojego otoczenia. Spójrz w lustro i zapytaj tej dziewczyny po drugiej stronie, czy tego chce? Bo póki co CHCESZ jego powrotu. Chcesz, żeby wrócił inny człowiek. A prawda jest jest taka, że albo wróci ten sam facet, albo go usuniesz ze swojego zycia. Twoje "chcenie" zmiany niewiele tu znaczy. To on musi chcieć się zmienić...

Gość Maniek_24
pewnie jesteś grubym tuńczykiem i tak go przyjmiesz pod swoje skrzydła bo kto by ciebie inny chciał jak nie ćpunek ?

Gość gość
zycze Ci zeby wrocil i do tego pakietu,czyli granie i cpanie zaczal Cie jeszcze n*******lac

Gość gość
lo k***a gruby tunczyk pozamiatal :) U made my day bro. Ktos dobrze napisal wiekszosc nie chce sie zmieniac , oczywiscie ze moze sie zmienic ale trzeba chciec.

Gość gość
Daj noge po co ci taki len hehe :) jaranie gandy i gry na playu do rana szoking i bamboszki wyobraz sobie teraz ze masz z nim dziecko i jestes u doopiona na calej lini :) kto cie bedzie chxial z dzieckiem? Zaden normalny wartosciowy facet nie bedzie w to wchodzic przeciez moze miec swoje a to bedzie chcialo miec kontak z ojcem nierobem ...w...jace to by bylo uciekaj poki cie jeszcze nie zaplodnil bo jak przeliczy sobie ile wychodza bilety na pkp i ile czasu traci ktory moglby poswiecic na playa to pewnie wroci na twoim miejscu bralbym wtedy anty te lenistwo to w genach przejdzie dziecko tez bedzie mialo dwie lewe rece

Jak niektorzy ludzie moga byc tak podli... Nie, nie jestem gruba i nikt nie bedzie mi ublizac koniec tematu. Myslalam ze forum jest od pomagania, radzenia i wspierania a nie od ublizania. Tym, ktorzy radzili - dziekuje. Temat zamkniety.

Gość Zsazsa
Mysiu, podziwiam Cie jesteś mądrą dziewczynką. Widzisz masz lenia i samoluba jego matka tez go nie chce to co to za człowiek ? Postaw twarde warunki i daj szanse jezeli solennie obieca poprawę . Obserwuj , obserwuj i jeszcze raz obserwuj . On wróci bo nie ma gdzie iść takie jest moje zdanie , pisz co będzie dalej bo ja uważnie obserwuje twoj temat i napewno dużo osób Ci kibicuje incognito :)

Gość gość
Sorry wsliznalem sie przez uchulone okno:P dla wszystkich zawiedzionych , otwieram temat na nowo ! Lecimy lecimy jazda uhy uhy ! ;o p.s misaczku to skoro jestes juz wolna moze wymienimy sie numeramibjestem pracowity a od grania na playou wolalbym cie calowac po twoim cudownie slodkim niczym miodek prostoz ula pepuszku :*

Gość gość
Moja honda szybsza niz wyglada , wsiadaj mala oproznimy moje jadra. Bialy jest prawiczkiem w wieku 27 lat yol

Uważam że mądrze zrobiłaś wyrzucając partnera z domu.Może to będzie dobra lekcja dla niego gdy zacznie mieć problem z dojazdem do pracy i nie tylko.Nie dzwoń, nie interesuj się nim w ogóle.Myślisz że zmądrzeje?! Facet ma poważne problemy z sobą i musi wziąć się za siebie.Czy myślisz że się zmieni? Osobiście w to wątpię.