Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Musiałam wyprowadzić się od faceta aby ten mnie docenił

Polecane posty

Gość gość
tak to najczęściej bywa

Gość gość
Szczerze? Mam skurcz żołądka, jest mi ciągle niedobrze, nie spię po nohach. Boli mnie to że nawet mnie nie przeprosił a tylko wymaga abym wróciła do mieszkania.Robi ze mnie wredna sukę która zostawiła go jak psa na pastwe losu, chce abym czuła się winna. I zaczynam sie tak czuć:-(

Gość gość
Dzwoni do mnie abym wróciła a przy okazji mówi że jestem gorsza niz kłoda??? no jaja!!Cos tu jest nie tak. Gdy wczoraj zadzwonił to słuchałam jego wykładu na temet mojego zachowania, zero przeprosin i jakiejs pokory. Powiem wam że boję się z nim spotkać, nawet nie wiem jak odebrac reszte rzeczy z mieszkania. Jak mu oddac klucze??Ze soba zabrałam czesc ubran, kosmetyki i komputer, ale jest mnóstwo innych rzeczy.

Gość gość
własnie zdzownonił i powiedział ze skoro tak wybrałam i nie wróciłam wczoraj to dzis mam przyjechac po reszte rzeczy i oddać mu klucze

Gość gość
Co ? Dupa cie swierzbi ? Klucze wyslij poleconym-zawsze dojdziesz gdzie przesyłka jest i czy doszła. Tak samo moze zrobić gościu z twoimi rzeczami, a jak nie to bym je zostawiła wszystkie w diabły

Gość gość
Boję się tam iść , powiedział że chce się spotkać zeby mi podziekować za 1,5 roku razem

Gość gość
Jasne, podziękuje ci - wybijajac zęby zapewne :D

Gość gość
Idź z kimś! albo idź po rzeczy jak bedzie w pracy, a klucze u sąsiadów zostaw albo gdzies schowaj i napisz mu gdzie są albo niech gdzieś odbierze od Ciebie w miejscu publicznym gdzie są ludzie.

Gość gość
A swoją drogą rozmowę też mu jesteś winna chociazby przez telefon, wyjaśnienie dlaczego tak zrobilas, co Ci w nim nie pasowalo i jego zachowaniu i ze mialas tego dosc. Ja bym bez slowa nie zostawila, musialabym wypomniec i powiedziec co o nim mysle:P

Gość Vicenda
Według mnie facet wpadł w panikę, bo brakuje mu darmowej obsługi, wysprzątanego mieszkania i ciepłej strawy. Niech teraz radzi sobie sam, nie jest dzieckiem. Niech sam ogarnia swoje otoczenie. Szczerze mówiąc, nie rozumiem kobiet, które same biorą na siebie nudne i żmudne obowiązki domowe zamiast dzielić je z facetem. Dbanie o faceta sprowadza się do sprzątania za niego, gotowania dla niego a rolę kobiety do roli nieodpłatnej służki. Nigdy nie zgodziłabym się, aby dom był tylko na mojej głowie, jest tyle ciekawszych i bardziej rozwijających zajęć. Poza tym kobieta, która tylko tyra w domu, łatwo traci szacunek faceta. On przestaje postrzegać ją jako interesującą partnerka zaczyna widzieć w niej wielofunkcyjnego robota kuchennego. Ku przestrodze.

Gość gość
Gratuluję Ci i życzę wytrwałości. :)

Gość gość
Ale akurat on mnie nie wykorzystywał jako sprzataczki czy kucharki bo tymi obowiązkami sie dzieliliśmy. Jedynie pewnie wpadł w panikę bo cięzko bedzie mu się samemu utrzymać a rodzinę ma daleko. Czemu sie odkochałam? Bo nie czułam że mnie kocha, nie był czuły, nigdy nie całował nigdy nie przytulał.Krytykował mnie cały czas.Miał tez porblemy finansowe.Do tego te teksty "wracaj do mamusi" mnie doprowadzały do szału. Czułam zawsze ze to ja musze sie do jezgo podporzadkować i do jego problemów.

Gość gość
Powiedzcie mi dziewczyny czy wy też macie taki problem z podjęciem decyzji o zerwaniu?? Niby nie chce do mieszkania i do niego wracać ale też nie spieszno mi z odbieraniem moich rzeczy. Czuje się jak w jakims zawieszeniu, a to ogromnie jest dla mnie bolesne.Nie wiem czy go kocham, poza tym jest tyle minusów że przez nie chodzę nieszczęsliwa.On ma też plusy, bo jest słowny, nie mam powodów zeby podejrzewac go o to że flirtuje z innymi kobietami za moimi plecami, sprząta, gotuje.Nie wiem czego chce i to mnie dobija:-(((((

Gość gość
zerwania sa zawsze bardzo bolesne

Gość gość
musisz podjac decyzje

Gość gość
to idz do niego i z nim porozmawiaj powiedz mu to wszystko

Gość gość
tylko do niego nie wracaj pod żadnym pozorem mała. znałam kiedyś takiego gościa, spotykaliśmy się może z 3 tygodnie, jego zachowanie było beznadziejne, olałam. to był właśnie taki typ, jak ten twój facet. niby się spotykaliśmy, ale kompletnie w nim nie widziałam chęci do tych spotkań, jakby to robił za karę. może chciał tylko pobzykać i nic więcej, ale do tego w takim razie też się zabrać nie umiał. czekał, aż ja się na niego rzucę, czy co? nie wiem, w każdym razie po dość długim czasie odzywał się jakby nigdy nic, gdzieś tam zapraszał, głosik przymilny itd, a gdy usłyszał odmowę wpadł w szał. na szczęście była to rozmowa telefoniczna. tacy faceci są zdrowo rąbnięci w baniak, a pierwsza oznaka, to wykłady o czyjejś kulturze i zachowaniu oraz pseudo kultura własna, tacy na pokaz proszę-dziękuję-przepraszam, a w czterech ścianach mieszkania "w*********j szmato".

Gość gość
"to idz do niego i z nim porozmawiaj powiedz mu to wszystko " trzasnął cie ktos kiedy w beret ??

Gość gość
pies ogrodnika, znam ten typ facetow, on chce twojego powrotu,a gdy wrocisz on bedzie gor ai pokaze ci, gdzie twoje miejsce, ODRADZAM

Gość gość
nie wracaj, bedzie gorzej, poczytaj o przemocy psychicznej, badz silna, jestesmy z toba :)

Gość gość
na jego teksty odparłabym niewinnie: ale nie rozumiem o co ci chodzi, przeciez kazałeś mi wracać do mamusi, więc zrobiłam tylko to, co chciałes? Ciągle słysząłamże mam wracac, no to w końcu to zrobiłam, powinienes csię cieszyć. I tyle , a rzeczy odbierz, w towarzystwie kolegów czy rodzicow, nie sama, bo cię będzie mamil, jak to on się zmieni i jak to zrozumiał i jak będzie cudoownie, a po 2 tygodniach wrócicie do tego , co było

Gość gość
Ja czuje że autorka tematu do niego wróci.

Gość gość
Mnie najbardziej rozbawił wyrzut,że on może tam głodny siedzi, a Ty tak sobie nic z tego nie robisz . Czy on Ciebie przypadkiem nie pomylił z mamusią? |I ile on ma lat? A tak w ogóle to zapytał Cię chociaż ,co zrobił nie tak,że sie wyniosłaś?

Gość gość
no dokładnie, jaka świnia z ciebieże nie martwisz sie o " biednego, głodnego żuczka" który bez ciebiew ma dwie lewe rączki itak sobie głodny juz kolejny dzien siedzi... i jeszcze jedyne co , to pretensje, bo miałaś czelnosc opuscic dupka:D:D

Gość gość
to ja autorka zaraz jade na mieszkanie, będziemy rozmawiać i osttaecznie podejmiemy decyzję.

Gość gość
a poza tym, zaraz; jesteś taka zła,że każe ci się wynosic, jestes kłodą w lózku, no to po co on chce ciebie? Chce sie biedaczek nadal umartwiac:D:D jeezu co za ograne chwyty... faceci naprawdę mają kobiety za idiotki

Gość gość
" faceci naprawdę mają kobiety za idiotki " Bo niestety większość z was taka jest.. Zakład że autorka do niego wróci? I kto wtedy będzie idiotą, on czy ona?

Gość gość
kłodą byłam w łożku bo przez te problemy i to że nie czułam się kochana to zaczęłam się od niego oddalać. Cięzko mieć ochotę na kogos kto krytykuje lub kto w ciągu dnia nawet nie da głupiego buziaka ale za to nigdy wieczorem o seksie nie zapomni

Gość gość
Bo tylko do tego, niestety jesteś mu potrzebna. No i żeby dołożyć sie do mieszkania. Twoje uczucia się dla dupka nie liczą jak i Ty sama zresztą.

Gość gość
kłodą byłam w łożku bo przez te problemy i to że nie czułam się kochana to zaczęłam się od niego oddalać. Cięzko mieć ochotę na kogos kto krytykuje lub kto w ciągu dnia nawet nie da głupiego buziaka ale za to nigdy wieczorem o seksie nie zapomni - ale my o TYM WIEMY!!!!!! DLACZEGO SIĘ TŁUMACZYSZ? NAM? Nawet i jemu SIĘ NIE TŁUMACZ potrzebna mu byłas jako gosposia i darmowa k***wka i poprawiacz nastroju- bo sobie powyzywał, jak to ty zła jesteś