Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet który nie szuka dziewczyny zawsze będzie sam

Polecane posty

Gość gość

Bo dziewczyna sama do niego nie przyjdzie! Taka jest smutna prawda i wy wszyscy którzy lansujecie odpuszczenie sobie szukania na rzecz pogłębiania zainteresowań - sami robicie sobie krzywdę, a przy okazji innym również.

Gość gość
nie kumam ... ? Co to znaczy: szukać? Chyba poprostu trzeba spotkać odpowiednią osobę, a nie szukać, i wybierać niczym przedmiot ze sklepowej półki.

Gość gość
Rany kolejna babsko, ktore sie czepia facetow, ktorzy nie chca zwiazku! Dajcie nam spokoj! My chcemy byc sami!

szukając nic sie nie znajdzie, w takich sprawach wszystko musi wyjść absolutnie naturalnie żeby miało to ręce i nogi i jakieś dobre rokowania na przyszłosć

Gość gość
Nie uważam tak że robię sobie krzywdę dla tego że nikogo nie szukam,wolę być sam i co robię krzywdę sobie i komuś??

Gość gość
Kobiety nie maja na kim zerowac :p

"w takich sprawach wszystko musi wyjść absolutnie naturalnie " x Jeżeli któreś czytało lub radziło się kogoś na te tematy to już nie będzie naturalnie. Logika.

Gość gość
W tym właśnie kobiety mają lepiej, nie muszą szukać bo zawsze znajdzie się ktoś kto je poderwie. Znałem kilka takich lasek z widzenia, szare myszki bez znajomych które większość życia spędziły w domu a jednak każda kogoś w końcu miała. Facet jak nie szuka i do tego nie ma mocnych atutów w postaci urody lub pozycji w społeczeństwie to jego szanse na znalezienie kogoś są bliskie zeru.

Gość STARY KAWALER BRONEK
A do mnie sama przyszła bez wychodzenia z domu powiedziała że mnie kocha i mam

Gość gość
a nick stary kawaler to skąd masz he he

Gość gość
sami robicie sobie krzywdę, a przy okazji innym również. x A z jakiej racji robimy krzywdę innym? ja kiedyś szukałem i nawet znalazłem i co z tego mam? Jedno wielkie G****O, tylko 5 lat zmarnowane, bo ona oczywiście się znudziła. Teraz nie szukam i nawet nie chcę mieć obok siebie nikogo na kim mogłoby mi zależeć.

Gość kamila96
Oooo jal ma sie znalezc to sie znajdzie.

Gość gość
Facet szukający kobiety krzywdzi sam siebie, bo kobieta i tak kiedyś go zrani, porzuci i upodli.