Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaki buty po domu do nauki chodzenia

Polecane posty

Gość gość

syn stawia pierwsze kroki, do tej pory poruszal sie na bosaka, ale zmienila sie pogoda i w domu z rana jest chlodno,a w dodatku wszedzie mamy panele i plytki. myslalam o tych skarpetkach ze skorzana podeszwa? co myslicie?

Gość gość
W zadnych. Skarpetki antyposlizgowe i tyle.

Gość gość
kobiet ale ty caluski dzień dzecko w butach masz zamiar trzymać w domu w takim razie? kup mu skarpetki takie z gumą na podeszwie, pakowanie dzieka całodobowo w buty nie działa na jego stopy dobrze

Gość Mamamhkljoii
Skarpetki z podeszwami nie nadają się do nauki chodzenia, będą się koślawić nóżki. Przerabiałam to ;) Potrzebne są wygodne buty trzymające kostkę (polecam emele). W domu lepiej na bosaka, albo w dobrych butach, na początek żadne skarpetki z podeszwami, ani pantofle. Pozdrawiam :)

Gość gość
Tylko i wylacznie skarpety antyposlizgowe! Nie z podeszwami,bo te to o kant tylka! Tylko z gumkami pod spodem! Kazdy ortopeda Ci to powie! W domu,bez butow,bo stopa musi pracowac,i nie trzeba jej usztywniac!!!!

Gość gość
nie chce go trzymac w butach dlatego pytam o te skarpetki ze skorzana podeszwa aby sie nie slizgal, skarpetki z gumkami nie zdaja roli bo i tak sie na panelach slizga, i nie chodzi mi o te skarpetki z podeszwa gumowa tylko cos takiego

Gość gość
Naprawdę Twoim zdaniem jest aż tak zimno? Moje dziecko całą zimę śmigało w domu w samym body z krótkim rękawem, a w lecie to tylko w pieluszce i jeszcze nigdy nie zachorowało.

Gość gość
moje miały z gumowymi i skorkowymi podeszwami SKARPETKI W buty wdziewałam jedynie poza dom, w domu w zyciu nie pozowlilam aby stopa się męczyla tyle czasu w domu .To nie zdrowe

Gość gość
Mojemu dziecku w takich skarpetkach nogi się pociły a te z gumkami pod spodem - ciągle spadały z nóg .

Gość gość
To jest go/wno warte! Dziecko wyjoslawia stopki! To w ogole powinno byc wycofane ze sklepow! Nie kupuj tego !!!

Gość gość
Po domu skarpety antyposlizgowe i starczy tymbardziej w lato

Gość gość
Ja mam kafelki wszędzie, dzieci od zawsze chodzą na bosaka. Pewnie dzięki temu, że ich nie przegrzewałam wcale nie chorowały później w przedszkolu