Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myslicie o mezczyznach nieuznajacych seksu bez zwiazku?

Polecane posty

Gość gość

Frajerzy?

Gość gość
a są tacy? chyba w kosmosie!!! :D

Gość gość
Ze to idealni faceci dla mnie :classic_cool: W jakich czasach zyjemy, żeby seks był traktowany tak prymitywnie i ktoś, kto uprawia seks normalnie w związku jest dyskryminowany :O:O Bo teraz ludzie uwielbiają puszczać się na prawo i lewo, faceci jak i kobiety? Masakra

Gość ZboczonyZbys
Mówcie sobie co chcecie... ja nie uznaje seksu nie bedąc z kimś parą :) No chyba, że laska powie że chce ze mną byc przeleci i zostawi ;p

Gość gość
facet zawsze znajdzie dziurę do seksu :D bez związku, a w związku tym bardziej :D

Gość gość
Kobiety wymagaja od mezczyzn bycia ruchaczami!

Gość gość
nie trzeba niczego wymagać to właśnie faceci chcą być uznawani za ruchaczy albo nimi są :D

Gość gość
Faceci źle interpretują kobiety i myślą ze *****cze im tylko w glowie jaki zal :p

Gość gość
Nie ma takich.

Gość gość
przezciez to faceci chca byc tymi przyslowiowymi "rucha/czami* i byc "lepszymi w ten sposob od reszty facetow, tak jak zwierzeta mysla, ze w ten sposob zdobeda wszystkie samiczki i beda bardziej atrakcyjniejsi, zobaczcie na prawikow jak im siada na psychice jak nimi sa w wieku 20 a nie daj boze 30 lat ... to forum jest dobrym przykladem, pokazuje jak facetom zle w byciu prawikiem, a takie swoje zachowanie przypisuja kobietom, ze kobiety to i tamto pomysla, powiedza, sadza, uwazaja itp wytlumaczenia, a wystarczy porozmawiac z psychologiem , ktory ma inne spojrzenie na ten temat, faceci sami wierza w to co chca wierzyc twierdzac ze kobiety tego wymagaja, co jest totalna bzdura, ale nic nie poradza kobiety na to, co facetowi siedzi zakorzeniowe w glowie i jego psychice

Gość gość
Kobiety chca ruchaczy dlatego normalnych facetow biora na partnerow jak sa juz stare i chca miec spokoj na starosc.

Gość gość
to faceci rywalizuja miedzy soba, bo tacy sa i to oni chca byc lepsi "w oczach kobiet" od innych facetow kierujac sie kryteriami wlasnego toku myslowego, a nie kobiety ... faceci zazdroszcza innym facetom sukcesow i poniekad chca byc jak ci "lepsi", bo maja fajna laska i to jacy ci faceci sa stawiaja za kryterium doboru przez kobiete - iz wszystkie kobiety wymagaja/chca/oczekuja tego czy tego od mezczyzn

Gość gość
gość dziś Kobiety chca ruchaczy dlatego normalnych facetow biora na partnerow jak sa juz stare i chca miec spokoj na starosc. x ta wypowiedz potwierdza moje slowa - koles chce byc jak taki "rucha/cz", bo mu zazdrosci twierdzac tym samym, ze wszystkie kobiety takie chca niewidzac przy tym problemu w sobie, swoich wad i nie zastanawiajac sie co robi zle badz wcale nic nie robi, by kobiete miec, a zauwazcie ze najwiecej facetow tak biadoli ktorzy nawet z domu nie wychodza:D nooo zeby miec kobiete trzeba cos dac od siebie, a nie tylko narzekac

Gość gość
To wy sie ciagle czepiacie prawiczkow bo sa niedoswiadczeni, to wy nazywacie ich koniobijcami, to wy zaznaczacie, ze chcecie jak najbardziej doswiadczonego seksualnie faceta. Predzej ruchacz bedzie w waszych oczach lepiej widziany niz prawiczek.

Gość gość
Hahahah no ja nie wierze ale wy kobiety jesteście na prawdę tak pustymi stworzeniami że aż mi słów brakuje.Mówicie że facetom tylko jedno w głowie i myślą tylko jajami, a w tym temacie mówicie o mężczyznach że mają zaburzenie psychiczne,że są kryptogejami i są nie normalni dla tego że wolą uprawiać seks w związku a nie bez zobowiązań.Może po prostu tak otwórzcie się i pomyślcie jaką wersję chcecie obrać.

Gość gość
Frajerzy, ktorzy dostana puszczalska z dzieckiem jakiegos prawipdziwego mezczyzny.

Gość gość
ja szukam takiego

To pozytywne, że są jeszcze tacy mężczyźni. Poza tym, prawiczek wcale nie jest gorszy. Wiadomo jakiś chłopczyk co to się boi dotknąć i traktuje kobietę jak jajko jest nieatrakcyjny. Wystarczy entuzjazm w łóżku i zainteresowanie jak zadowolić kobietę. Co z tego, że ruchacz dużo rucha jak może być beznadziejny w tym.

Gość gość
Szanuję takich.

Gość gość
Związek może niekoniecznie, ale seks jest najprzyjemniejszy tylko wtedy kiedy między dwojgiem ludzi jest jakaś więź, odrobina zaufania, sympatia i nie widzę w tym nic niemęskiego.

Gość gość
Bycie mężczyzną nie polega na ******iu wszystkiego co na drzewo nie ucieka, tylko polega na zapewnieniu kobiecie bezpieczeństwa. Co z tego że sobie p*****asz, jak na ulicy dostaniesz od małolata w papę i się nakryjesz nogami :P

Gość gość
Właśnie sama sobie zaprzeczasz Facet ,a być jak roochacz a nie być roochaczem Bad boy i brutal ale nie podrywać lasek

Gość gość
Wiadomo jakiś chłopczyk co to się boi dotknąć i traktuje kobietę jak jajko jest nieatrakcyjny. --->same sobie zaprzeczacie :-) Właśnie tacy faceci zwykle chcą jedynej A są mniej atrakcyjniejsza i ich wybranki roochaja podrywacze i roochacze

Gość gość
Ja jestem takim facetem, jak dla mnie inni ktorzy robia to na prawo i lewo to zwykli desperaci.

Gość gość
Idiotki Chcą by walimorda bad boy roochacz samiec alfa był tyllo ich i nie roochal wszystkiego co padnie

Gość gość
facet, który dużo ru'cha jest silny i męski, nikt go nie pobije