Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to może być ciąża?

Polecane posty

Gość gość

Czy dwudniowy ból brzucha (drugiego dnia bolały też plecy), przy którym dało się normalnie funkcjonować, 10 dni po pettingu, może być objawem ciąży? Po tym objawie było 5 dni bez żadnych bólów. Nie ma też innych objawów ciąży, jak bolące piersi albo nadmierna senność (senność jest taka jak zawsze). Czy to może być ciąża? Obawiam się że jakaś część spermy mogła zostać przeniesiona w trakcie pieszczot na palcach na wargi sromowe, ale raczej nie do samej pochwy.

Gość gość
a Ty sobie myślis, że tak łatwo zjść w ciążę??? Nie, nie jesteś w ciąży!!! A na przyszłość jak się bierzesz za takie zabawy to poobserwuj swoje ciało, dowiedz się coś na temat swoich dni płodnych itd.

Gość gość
Może ktoś jeszcze odpowiedzieć?

Gość gość
Ale po co się wypowiadać? Śmieszna jestes

Gość gość
Niech ktoś się wypowie

Gość gość
jesteś głupia jak but, pójdź do mamy niech cię uświadomi bo jak widać zwleka z tym i tak są to objawy ciąży-możesz jej przy okazji podziękować za to że wpadłaś bo nie zostałaś uświadomiona...

Gość gość
rozumiem cię i to bardzo dobrze, przechodziłam to samo jeszcze wczoraj. Bałam się okropnie. Ale dzis rano dostałam okres dwa dni się spóźniał czego nigdy nie było, wiec panika juz :o Ja z moim chłopakiem zawsze uwazamy przy tym i nigdy nie robimy tego na raz a jesli juz to najpierw mi a potem jemu. I za każdym razem myjemy dokładnie ręce. Uwierz wystraczy jeden plemnik i bum :o Z tego co mówisz to wcale nie musi być ciąza tylko poprostu objawy miesiączki, bo ja wczoraj z bólu kregoslupa usiedzieć nie mogłam :)

Gość gość
Rozumiem