Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AdAn

srodki przeczyszczajace i alkohol

Polecane posty

moze wam sie wydac to glupie ale chcialabym zapytac czy mozna laczyc srodki prczeczyszczajace z winem? cchcialabym zepsuc ojcu wino ktore sobie zrobil tak zeby go nie wypil tylko nie chce zeby jakos powaznie mu to zaszkodzilo Czy moge do butli z winem dorzucic srodkow na przeczyszczenie tak zeby porzadnie go przeciagnelo i wiecej nie tknal tego wina? czy jakos powaznie mogloby to mu zaszkodzic? ( nie pytajcie dlaczego chce to zrobic po prostu odpowiedzcie na pyt) z gory wielkie dzieki za pomoc

Można zastosować laxigen ale z umiarem bo można doprowadzić do poważnych komplikacji organizmu człowieka:) będzie srał jelitami:)

Gość gość
Zamiast tego proponuje wsypać garść porządną ususzonego piołunu. O tyle bezpieczne, że przy 1-m łyku wykręci mu usta na drugą stronę, będzie pluł dalej jak widzi i wyleje to winko, bo niczym już go nie uratuje. Ja kiedyś robiąc wino ze szlachetego gatunku owoców przedobrzyłam wkładając gałązkę tego ziela dla dodania lekkiej goryczki. Efekt - całe wino wylądowało w zlewie

Gość gość
Co będzie gdy ojciec zechce poczęstować kogoś?! Możesz zrobić ojcu na złość,ale nie innym ludziom.Wsyp laxigen gdy sobie wleje, ale nie do balona przecież.Myśl logicznie😠

Gość gość
Nie radze wsypywac laxigenu do wina, bo mozesz doprowadzic do tragedii. Moze sie tak odwodnic przy biegunce, ze serce odmowi posluszenstwa, a tego chyba nie chcesz. Z piolunem dobry pomysl. Wsyp do balona, wtedy bedzie spokoj

wiedzialam ze moge liczyc na wasza pomoc :) tylko gdzie ja dostane piolun?

Gość gość
Ja zrobiłam kiedyś tak. Poszłam do apteki i kupiłam pierwsze lepsze tabletki na przeczyszczenie. Kiedy mąż poszedł do ubikacji ja wsypałam mu 3 tabletki do piwa. I tak robiłam mu przez dwa dni. Efekt? A no był!!!! Nie wydawał kasy na alkohol -nie wychodził z domu i nie robił mi wstydu. Pił też mniej aż przestał,bo ciągle siedział na klopie i wył z bólu. Tak pijakowi dupsko rozwalało. A jak znów wpadnie w ciąg to będzie mieć powtórkę

Gość magnolia478
Spoko a jakie to były tabletki???może zadziała i na mojego męża ???może wreszczie przestanie zalewać się tym cholernym piwskiem bo żadne prośby nie skutkują

Gość gość 2018
Ja tak samo muszę zrobić z moim tez dosypie tabletki do piwa i dam nauczkę raz na zawsze ze piwo tylko z umierem bo inaczej rozwód