Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gromowładna

Pogaduchy po urlopie

Polecane posty

Gość gość
łysi ogoleni na zero czy łysiejący ogoleni na zero ??? statystycznie chyba łysiejący to mają problemy ze wzwodem tak ?

Gość gość
Właśnie ci łysiejący to są dopiero ogierki. Miałam kilku i wiem i też takich z grzywami to nic nie działało w odpowiedni sposób.

Gość gość
Posiadam mniej włosów, ale chyba bym był durniem zaczesując sobie coś na łysinę. Usuwam wszystkie na głowie i nigdy bym nie chciał mieć czupryny.

Gromi, a Ty byś chciała od razu zobaczyć, pomacać, dotknąć. Nie ma tak letko :) Lafi, no pewnie, że o obcych: tamten na pewno ma małego, tamtemu nie stoi, a jeszcze innemu śmierdzi jak z Ostrołęki.

Zaczeskom mówimy stanowcze nie :) Tolek, tak własnie bym chciała :) życie jest wystarczająco trudne, po co je jeszcze bardziej utrudniać ;)

Jak dotkniesz i zobaczysz, to się rozczarujesz. A tak tyle kitu Wam nawciskałem, że mogę udawać samego Johnego Deppa :P

Ty ciągle kręcisz, Seniorku ;) w dodatku z wieloma równocześnie, nie mam pojęcia jak się w tym jesteś w stanie połapać :P

Gromi Ponieważ odwiedziłaś ostatnio Mój temat Ja pozwolę Sobie na kilka słów do Ciebie na Twoim temacie. Twój cytat Hej hej wszystkim :-) Muszko, masz cierpliwość moja droga. I widzę, ze lubisz rzucać grochem o ścianę:-) ja już dawno bym wstała, powiedziała: A weź się odp*****l i wyszła :-) W związku z czym pozdrawiam cię ciepło xxx xxx Gromi kiedyś bardzo Cię lubiłem i szanowałem, miałem też dług wdzięczności wobec Ciebie i Toledo za wzięcie pod swoje skrzydła jak jako zupełnie zielony pojawiłem się na ERO i dług istnieje nadal nie uznaję go jeszcze za spłacony. Chciałem też przenieść nasza znajomość do reala wspólnie z Toledo i pozostałymi żebyśmy się spotykał cyklicznie co minimum 6 miesięcy w realnych Bacówkach. Tak jak teraz planuję na Bacówce. xxx Ale po tym należnym Ci na początku oddaniu szacunku powiem krótko po Góralsku:-) Sytuacja z Nowym w Mieście która kiedyś się zdarzyła na Bacówce po której Ją opuściłaś i ta na temacie Wadery jest identyczna Moim zdaniem. I wszystkie Moje dzisiejsze oceny dotyczące zachowania Wadery i pozostałych dziewczyn z jej tematu ale szczególnie Wadery bo myślę że na dziś poziom naszej znajomości z Tobą był podobny jak Mój z Waderą choć Ma Ona nad Tobą pewną przewagę jeśli chodzi o bliskość relacji ze Mną ale o tym może kiedyś sama Ci opowie jak Ją ale tylko na maila a najlepiej jak spotkacie się w realu do czego Was obie zachęcam na pewno będziecie miały jeden wspólny temat jakim to strasznym tyranem jest Wilk i o co Mu właściwie chodzi z tą całą pieprzoną lojalnością wobec kumpla nawet na ERO bo My obie jesteśmy przecież takie super lojalne. Ale do meritum wszystkie Moje oceny decyzje dotyczące Wadery i pozostałych dziewczyn Ja popierających odnoszą się do Ciebie czyli: 1. Byłaś nielojalna wobec kumpla w sprawie Nowego w Mieście xxx 2. Miałaś możliwość okazać swoja lojalność kompletnie go ignorując do czasu aż przeprosi i zmieni zachowanie xxx 3. Doskonale wiedziałaś że zachowujesz się nielojalnie ale zrobiłaś to ponieważ bardziej ceniłaś Sobie adorację ze strony chamskiego gówniarza niż okazanie lojalności wobec kumpla xxx 4. Jak Ci zwróciłem uwagę że zachowujesz się nielojalnie zamiast posypać głowę popiołem, przeprosić bo dałaś dupy na całej lini strzeliłaś typowego babskiego focha jak księżniczka z porcelanową dupą lub święta krowa której nie wolno zwrócić uwagi jak jest nielojalna wobec kumpla dając dupy na całej lini. Co moim zdaniem świadczy że uważasz się za lepszą o której względy trzeba zabiegać i znosić jej nielojalność i Babskie fochy. To że się uważasz za lepszą od innych której nielojalność i fochy trzeba tolerować zawsze Mnie śmieszyło bo nie widzę żadnego ku temu powodu:-) xxx 5. Twoja aktualna wypowiedź na temacie Wadery świadczy że nic nie przemyślałaś i jak byłaś nielojalna taką pozostałaś. Więc podobnie jak z Waderą kończę z Tobą znajomość na ERO i i w realu definitywnie choć oboje wiemy że była ona obecnie w bardzo szczątkowej formie. Robię to ponieważ uznałem e jesteś niereformowalna i już zawsze pozostaniesz nielojalna wobec kumpla. A dla Mnie kwestia lojalności to jedno z podstawowych kryteriów na podstawie których dobieram Sobie kumpli i przyjaciół w tym kobiety bo z kobietami z zasady się nie przyjaźnię ale kumpluje i to też wiele znaczy dla Mnie. Dlatego nie życzę Sobie więcej Twojej obecności na Moim temacie. A Jak tam się pojawisz będziesz ignorowana i zawszę nazwę Cię nielojalnym trollem bo ty właśnie będziesz bo ten temat to owoc Moje pracy nie Twojej xxx 6. Uważam że równie nielojalna wobec kumpli jak na ERO jesteś w realu bo na ERO łatwiej okazać lojalność kumplowi wystarczy zrezygnować z kontaktu z chamskim adoratorem a w realu trzeba się liczyć za agresją słowną i fizyczną chama w 4 oczy xxx 7. Wszystko co usłyszałaś teraz ode Mnie na Swój temat możesz usłyszeć w realu w 4 oczy w jakiejś Góralskiej Karczmie bo wybieram się niedługo w Bieszczady i jestem tam częstym gościem. Bo My Górale nigdy nie mówimy w necie niczego czego byśmy nie potrafili powtórzyć w w Karczmie Góralskiej gdzie bójki są traktowane z przymrużeniem oka wystarczy wyjść na zewnątrz żeby ław i i stołów nie połamać:-) Podobnie jak kiedyś w życiu przemyślisz swoja postawę i u znasz że dałaś dupy na całej lini będąc nielojalna wobec kumpla któremu deklarowałaś sympatię i chęć spotkania w realu na wyjeździe w większej grupie w Bieszczady jak pamiętam możesz się odezwać i spotkamy się w realu ale Ja na pewno oceny Twojego zachowania w sprawie Nowego W Mieście która pokazuje tez jakim jesteś człowiekiem w realu nie zmienię i zawszę będę wymagał 100% lojalności wobec kumpla, tak właśnie 100% a nie jakiegoś zgniłego kompromisu:-) Ale na taką zmianę nie liczę i dlatego kończę definitywnie naszą znajomość ku Twojej wielkiej radości z pewnością:-) xxx 7. Masz prawo do jednej odpowiedzi na Moim temacie może być na 100 stron:-) Po tym nie życzę Sobie już Twojej obecności na Nim jak tego nie uszanujesz to napisałem już na co możesz liczyć z Moje strony:-) xxx 8. Jeśli uważasz że masz prawa do nazwy Bacówka i jak ze Mnie taki hardy i honorowy Góral to Ty zabierasz swoje zabawki i nie chcesz żebym jej używał to nie ma sprawy zmienię nazwę tematu. Mam nawet nową "Wspólnota Polska Nocy Kupały" nawet chyba lepiej pasuje do tego co tam się dzieje i jakie są cele tego tematu. xxx 9. Do mężczyzn na tym temacie nie dajcie robić z Siebie pajaców do zabawiania Bab. Bo jeśli nie obowiązuje Gromi i reszty Bab na tym temacie wobec Was 100% lojalność jak wobec kumpli w chwili gdy jakiś cham Was obrazi nie sprowokowany to jesteście własnie tylko pajacami do zabawiania Bab niczym więcej. One Was wtedy nie szanują a jak Kobieta nie szanuje mężczyzny to traci on całą atrakcyjność seksualną dla niej. Mogą się na Was wściekać strzelać Sobie te durne Babskie fochy ale mają Was szanować. To kobiety na tym temacie bardziej potrzebują Was niż Wy ich. Bo Wy najchętniej jakby była możliwość przenieślibyście znajomość do reala i uprawiali z Nimi dziki seks. A flirt dla samego flirtu Was śmiertelnie nudzi i jest dla Was bezwartościowy, bo swoją wartość uzyskuje wtedy kiedy jest wstępem do seksu lub miłości w realu. A 99% kobiet na ERO i na tym temacie nigdy nawet nie myśli o przeniesieniu tych znajomości do reala tutaj w bezpieczny dla Siebie sposób nie musząc rozwalać swoich związków w realu zaspokajają całość swoich potrzeb które nie są zaspokajane w ich realnych związkach. Bo Wam chłopaki brakuje seksu i to jak najbardziej realnego a nie tego na ERO który jest jakim potworkiem emocjonalnym dla nastoletnich klawiaturowych onanistów. W ponad 80% związków mężczyzna ma 2 lub 3 krotnie większe libido czyli ilość potrzebnych orgazmów na jeden cykl owulacyjny kobiety czyli zazwyczaj liczy się na 28 dni od swojej kobiety. Niektórzy z Was chcieliby znaleźć tutaj realną miłość też w 99% przypadków nie macie na to szans. A kobieto w ich związkach nie brakuje ilości seksu może czasem lepszej jakości. Im brakuje przede wszystkim xxx ADORACJI !!! xxx I to stałej każdego dnia takiej jak była na początku ich związku a teraz jej nie ma i kobiety doskonale Ją uzyskują w bezpieczny dla Siebie sposób nie musząc nic zmieniać w swoim życiu flirtując z Wami wykorzystując to że jak te durne barany na liczycie że kiedyś to się przeniesie do realu i zmieni w fajny seks bez zobowiązań lub miłość. xxx Więc chłopaki wstańcie z kolan Wasze potrzeby nie są tutaj zaspokajane. A kobiet prawie w pełni więc kto tu ma mocniejsze karty w rękach:-) I Wasze nie będą jak chcecie wiedzieć gdzie znaleźć kobiety chętne na seks w realu bez długoletnich zobowiązań tak na 2 lub 3 miesiące ognistego realnego!!! romansu chętnie podpowiem naprawdę jest ich mnóstwo sprawdzone w praktyce bo miałem taki prawie roczny okres w swoim życiu niedawno więc chętnie podpowiem:-) A Tym co szukają miłości też chętnie powiem jak używając neta zwiększyć szansę na jej znalezienie bo i to przerobiłem nie wikłając się w żadne wymiany mailowe tylko od razu real, real i jeszcze raz real:-) xxx A jak chcecie tu zostać i pośmiać się z nimi jak z kumpelami żartując w ostro erotycznym klimacie żeby się zrelaksować to wymagajcie od nich 100% lojalności w chwili chamskiego ataku bo inaczej Sami Siebie nie szanujecie i Kobiety tez Was nie będą szanować. A Kobiety nie umrą od tego żeby dla okazania lojalności wobec Was jako kumpli wywalą na zbity pysk z tematu i zrezygnują z kontaktu ignorując go to totalnie jednego czy drugiego chamskiego adoratora:-) No chyba że adoracja ponad wszystko ale wtedy chłopaki jesteście jeśli pozwalacie się tak traktować zwykłymi pajacami co nawet sami siebie nie szanują:-(:-(;-( xxx 10. Gromi My Górale Bieszczdzcy zawsze spłacamy długi wdzięczności bez względu na to jak jest teraz miedzy Nami i to że kończy się nasza znajomość. Jeśli będziesz kiedyś w ciężkiej sytuacji nieważne finansowej czy psychologicznej bo Ci się świat cały zawali na głowę to możesz w ciemno odezwać się do Mnie a Ja jak tylko będę mógł na pewno pomogę. I w tym momencie nie pisnę nawet słowem o tym co było przyczyną naszego rozstania i będę Ci pomagał ze szczerym i otwartym sercem tak długo aż staniesz na własnych nogach:-) xxx Masz na to Moje Góralskie i Wilcze słowo honoru!!!:-) xxx Maila masz w stopce zachowam go nawet jak odejdę z ERO, chcesz telefon tez nie ma sprawy, napisz na maila to podam, możesz tez dostać Moje zdjęcie na maila żebyś nie myślała że jestem jakiś wirtualny. Bo Wilk jest cały z reala choć trudny ma charakter:-)

Gromi Nie czytasz bo Ci nikt w życiu tak dosadnie nie powiedział że jesteś nielojalna wobec kumpli mężczyzn i to nie tylko na ERO ale i w realu bo jaka jesteś na ERO taka będziesz w realu. xxx Więc Ja Góral Ci to mówię dałaś d**y na całej lini jesteś nielojalną wobec kumpli bo ważniejszą od lojalności jest dla Ciebie adoracja chama. xxx Jesteś przekonaną o swojej boskości że jesteś lepsza od innych a na pewno od facetów i taka nielojalność powinno uchodzić Ci to na sucho. To Mnie zawsze śmieszyło w Tobie bo nie masz żadnych powodów żeby uważać się za lepszą od innych xxx Nazywasz to bełkotem bo prawda o Samej Sobie Cię boli więc jak zawsze strzelasz śmiesznego babskiego focha jakbyś miała 16 lat żeby nie musieć się nie konfrontować z prawdą o Samej Sobie bo by Ci spadła Twoja Boska samoocena. Bełkotem intelektualnym Gromi i próbą dorobiania filozofii do do swojej nielojalności wobec Mnie było Twoje tłumaczenie w sprawie Nowego w Mieście i jak to wykazałaś się wtedy lojalnością takiego zakłamania i takich bredni jak wtedy w życiu jeszcze nie słyszałem a już trochę żyję na tym świecie

A Ty strzelaj te swoje babskie śmieszne fochy jakbyś miała 16 lat i unikaj konfrontacji z prawdą o Samej Sobie:-) Jesteś właśnie taka jak napisałem!!! I nie tylko Ty ale większość tego chorego Babińca u Wadery i na całym ERO:-)