Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gromowładna

Pogaduchy po urlopie

Polecane posty

Gość gość
Wilk nie długo pobije i pogryzie wszystkie kobiety na kafeterii, które się poznały na nim i go olały....

wadera69 To po co te głupie komentarze do Mnie lub o Mnie. Ja się do Ciebie nie odzywam a Ty idź do Jacusia po kolejna porcje adoracji od chama bo kolejka długa

Gość gość
@wilk1946 dziś Synku, gdyby jakiemuś psychiatrze przyszło zliczyć twoje wyparcia to miałby materiał na cały semestr wykładów. :) Ale to wszystko jest tak przejrzyste, że nikt nie zada sobie nawet trudu poddania cię klinicznym badaniom. ;)

Gość gość
wilk1946 dziś Zamknij pyszczek piesku!

Ja tam piszę na luzie. no miałam potrzebę, by skomentować to prostackie zachowanie tego jełopa ;) 1496 don't worry :)

Gość gość
A ja proponuje ignorować trolla wilka..Gromowładna i inni nie dajcie sie sprowkować temu choremu człowiekowi.

Gromowładna I to jest własnie podwójne standardy ja kobieta chamsko do mezczyzny to jest ok ale jak On do niej ostro dopowie choc nie obrazajac bo wskaż Mi w ktorym momencie wypowiedziałem sie o niej bez szacunku stwierdziłem tylko powszechnie znany w medycynie sportowej fakt. I zeby była jasnosc kobietty pierwszej nie udeze ale oddam bo Ja nie jestem dla nikogo workiem do wyladowywania frustracji Zebys sie nie zapedzila w realu wiec lojalnie ostrzegam

Gość gość
wilk bedzie bił Gromowładna......:-O

Gromi "jełopa" to jest ten Twoj szacunek do drugiego czlowieka pokaz kiedy Ja sie tak do Ciebie zwrociłem albo do którejkolwiek z kobiet. Powiesz jeszcze raz do Mnie tak chamsko a równie chamsko Ci odpowiem

Gość gość
A niech grozi Gromowladnej IP komputera jest bezproblemowo do ustalenia dla prokuratury.

No dobrze, nie jełopa,a człowieka poważnie zaburzonego. lepiej? Wiecie, że ja się tu ciągle uśmiecham do monitora heh ;) 1496 to było do przewidzenia, że się za łby weźmiemy. Mi tam wiele nie potrzeba ;)

Agent Masz racje szkoda zycia na nielojalne baby chca miec wokol siebie chamow jako adoratorów zamiast kumpli prosze bardzo. A Ty Gromi teraz nagle mowisz ze nie bylismy kumplami na ero a jak nie bylismy to Ty nie maials obowiazku byc lojalna no prosze jak Sobie to zracjonalizowals zeby Ci samoocena zes nielojalna wobec kumpla nie poleciala w dól. Ale kazdy moze Sobie siegnac do historii naszych wpisów izobaczyc na jakimpoziomie byly relacje miedzy nami i jak tweirdzilas ze Mnie lubisz ichetnie cala paczka pojedziemy w Bieszczady bo przyjaciol nigdy dosc. A Ja Ci wtedy mowilem ze dla mnie przyjazn to wielkie slowo ale kummplowanie jest mozliwe. Taka masz krotka pamiec jak Ci to pasuje Reszta w ealu tylko raczki przy Sobie bo Goral kobiety pierwszy nie udezy ale oddac umie

Gromowładna Nie ma sie czym chwalić że chamsko bez szacunku potrafisz sie zachowac. Wmawianie komus zaburzen psychicznych tez jest chamskim zachowanie wiec nie udawaj glupiej. Zobaczymymy jaka bedziesz odwazna w realu bo na forum to kazdy twardziel i odwazny Zegnam

Ja cię nie uderzę, ale za chamstwo wobec kobiet dostaniesz 10 pasów na goły tyłek. I postaram się przyjechać nissanem patrolem. w obwodzie będą czekali moi koledzy górale, może wykombinuję jakiegoś wikinga. Jutro idę zakupić fiskarsa. Co do kumpla to miałeś szansę nim zostać, ale na szczęścia pokazałeś swoją wirtualna twarz.

Gość gość
Nie reagujcie na wpisy wilka niech sobie tańcuje na swoim topiku!

Gromi A Ty swoja i dawno sie tak nie pomylilem w ocenie kogos jak Ciebie i Wadery. Ale mam nauczkę na przyszłość zeby nie ufac poczatkowemu obrazowi z ero. Ja sie Gromi nie zmieniłem ano na milimetro d samego poczatku jestem dokladnie taki sam Ale z Toba stalosie cos dziwnego albo Ja tego wczesniej nie dostrzegalem w Tobie. Nie bede juz wchodzil na Twoj temat i Ciebie prosze o to samo Kiedys umielismy tak to rozwiazac, a reszte powiemy Sobie realu ale Ja nie zamierzam być ani agresywny ani chamski wobec Ciebie po prostu chce zrozumiec jak moglem sie tako pomylic w ocenie ciebie jako czlowieka

Gość gość
Wilku a ty znowu tu przylazłes :-O Co brakuje ci słuchaczy na twoim topiku?!

Gość gość
Gromowładna zachowaj klase i nie reaguj na wpisy trolla wilka -damskiego bokserka.

Gość Amadeos7
hej Gromi znowu walka?:)

Gość autorko a rob halford
ci sie podoba?

Gość gość
Wilk i p********y agent niszczą ludzi :-( Gromka daj na luz olej dziadów. Ile ten wilk zniszczył przyjaciół począwszy od marii a na Tobie kończy to menda

Hej Ejdżent :) przyszedłeś mnie pofiskarsować za wczoraj ;) nerw już mi przeszedł. Sama się sobie dziwię. Hej Amadeos :) dawno Cię tu nie było.

Gość gość
Wilku baby to masz w nosie i powiedz agentowi żeby zmienił awatar może to podszyw i to kobieta?