Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gromowładna

Pogaduchy po urlopie

Polecane posty

Gość gość
Ten jełop i psychol tu dziś pisze a nie na KUPALE? Gromi powiedz mu, że jesteś facetem :P to więcej do Ciebie nie napisze :D Aaaa wilku to baba ;P

Gość gość
wilczku jesteś persona non grata ZNIKAJ :classic_cool:

Gość gość
mały penis= duże ego :P

Gromowładna Ten akurat Twój wpis przeoczyłem: Gromowładna dziś Autorze ja Ci chętnie powiem w realu patrząc Ci w oczy co myślę na twój temat usmiech.gif więc jak będziesz w Bieszczadach to daj znać usmiech.gif xxx xxx Tak chcę Gromi tego spotkania. Chcę usłyszeć od Cibie patrząc Ci w o czy że uważasz że przypadku Nowego w mieście zachowałaś się lojalnie wobec kumpla czyli Mnie Chcę usłyszeć patrząc Ci w oczy że uważasz ze Wadera zachowała się lojalnie wobec Mnie jako kumpla Chcę usłyszeć że zachowujecie się równie lojalnie wobec waszych dziewczyn kumpli jak wobec mężczyzn kumpli I chce się dowiedzieć dlaczego chamski adorator jest ważniejszy od lojalności wobec kumpla. Jak tylko będę jechał w Bieszczady a na pewno będę jeszcze w tym roku i to na weekend. Napisze w tedy o tym na Twoim i Moim temacie napiszesz do Mnie na maila i omówimy szczegóły spotkania . Mogę przyjechać do Twojego miasta sama wybierzesz lokal żebyś czuła się bezpiecznie, możesz tez zabrać kolegę lub koleżankę którzy usiada przy innym stoliku zebyś czuła się jeszcze bezpieczniej. Ale to nie ma być Twój monolog na mój temat połowę czasu Ty powiesz co sądzisz o Mnie a połowę czasu co Ja sądzę o Tobie to uczciwy układ. Mam nadzieje że teraz nie stchórzysz i nie wycofasz się z tej dzisiejszej deklaracji. Bo w realu nie można kłamać wpis na forum przyjmie wszystko bo 80% przekazu to ten poza werbalny w realu nie da się kłamać a jak się próbuje łatwo to rozpoznać dzięki mowie ciała mimice ciała czy tonie głosu czy nawet po oczach

wadera69 Na Twoim miejscu siedziałbym cicho bo dałaś d**y na całej linii i dobrze o tym wiesz !!!

Gość gość
wilczku zaciołes się? wypad stąd trollu

Marysiu możesz być nawet świętym Mikołajem :) ja nic do ciebie nie mam. Wadi, ten pan ciągle pisze, ze dałaś d**y. Komu? Czy to ktoś z forum? ;)

Gość gość
Kundelek szczeka na Gromowładną?! Zmykaj na swój do pomarańczy piesku!

Gromi Nie ślizgaj się tylko jasna odpowiedź spotykamy się tak ja sama zaproponowałaś czy tchórzysz???

Ja się nie ślizgam, tylko nie zwracam się do ciebie. Nie jesteś pępkiem świata ty egocentryczny pseudo góralu z bożej łaski. Tak, powiem ci to w twarz, przygotuj się na gradobicie.

Wadera Nigdy nie chciałem Twojej d**y, nie chcę i nie będę chciał jest bezpieczna!!!:-) I może to jest ten powód dla którego adoracja chama Jacek81 była ważniejsza niż lojalność wobec Mnie:-) xxx Byłaś dla Mnie zawsze tylko kumpelą i chyba bliżej kumplować się na ERO niż My nie można było i doskonale wiesz o czym mówię !!!. xxx Znaliśmy się o wiele lepiej niż z Gromi!!! Ja to zachowam na zawsze dla Siebie ale Ty miej trochę honoru i nie udawaj na forum że ledwie Mnie znałaś !!!

Gromi Publicznie dałaś słowo honoru że się spotkamy!!! Więc mam nadzieję że dotrzymasz!!! A możesz mieć okazję szybciej niż myślisz:-) Jak będę wyjeżdżał w Bieszczady napiszę Ci to na Twoim temacie napisz wtedy na maila i omówimy szczegóły spotkania. A gradobicie Mnie tylko rozbawia pamiętaj zasad jest taka ty połowę czasu mówisz co myślisz o Mnie a Ja połowę co myślę o Tobie a nie że Ty wylejesz swoje żale i wydziesz strzelając focha jak 16 latka. To uczciwe zasady. Ja nie muszę udowadniać że jestem Góralem a Ty mimo że mieszkasz na Podkarpaciu to masz tyle wspólnego z wartościami tu wyznawanymi co świnia z baletnicą. Tu gdzie mieszkasz lojalność wobec kumpla nieważne kobiety czy faceta to podstawa. Gdyby Nowy w Mieście odezwał się tak do Mnie przy Moich kumpelkach z Podkarpacia to dostałby kuflem w głowę i tak by się skończyła jego kariera i znajomość z nią. Nie prowadziła by z nim milej rozmowy ciesząc się adoracja takiego chama co w kraju gdzie Niemcy wymordowali 6mln ludzi pozwala Sobie kogoś nazywać faszysta co u nas jednoznaczne z jego niemiecka odmiana czyli nazizmem i z takim chamem bawiłaś się w adoracje. I to jest własnie prawda o Tobie wiec nawet się nie przyznawaj ze mieszkasz na Podkarpaciu bo przynosisz mu wstyd. A Ja Góralem po prostu jestem dlatego nie pitolę po wielkomiejsku do Cibie tylko mowie Ci w oczy co o Tobie i Twoim zachowaniu myślę bo chyba jeszcze nikt tego Ci na ERO tak jasno nie powiedział w miłych Góralskich słowach:-)

wadera69 Tak miałem siedzieć cicho żeby biedna Waderka nie musiała się wykazywać lojalnością bo to dla niej takie trudne, że biedactwo może dostac roztroju nerwowego Wadera co Ty p********z, wiesz jak było, wszedł nazwał debilem nie chciał przeprosić miałas go wywalić na zbity pysk z tematu i nie odzywac sie do niego. Wiec przestań tu uprawiać wielkomiejskie pitolenie że Mnie łatwo sprowokować bo nie Jacek81 jest problemem tylko Twoja postawa i dobrze o tym wiesz. Wiec nie odwracaj kota ogonem bo to nie Ja dązyłem po sprawie Nowego w Miescie do nawiazania powtornego kontaktu tylko TY. Jestes zalosna z tym dorabianiem ideologii, zamiast powiedziec dałaam d**y na całej lini przepraszam to Ty tutaj dorabiasz ideologie do własnej nielojalnosci i tego ze adoracja cham byla dla Ciebie wazniejsza niz lojalnosc wobec kumpla. I koncze ta rozmowe bo naprawde szkoda Mi czasu w zyciu na takich ludzi jak Ty co nie rozumieja tak podstawowej sprawy jak lojalnosc wobec kumpla. I taka sam moim zdaniem jestes w realu wiec wspolczuje Twoim kumplom chyba ze sie jeszcze na Tobie nie poznali

Wiesz, chętnie cię jebnę kuflem w ten zryty beret jak na góralkę przystało za to jak wypowiadasz o i do kobiet. Już się nie mogę doczekać. Chłopie radzę ci w tę pędy biec na ostry dyżur psychiatryczny,bo tak z boku to mi wygląda na niezłą psychozę.

Gromowładna Wszystko co masz Mi do powiedzenia zachowaj Sobie na real, nie martw sie kobiety nie uderzę więc możesz juz Sobie spisywac swoje światle mysli i kolejne wytlumaczenie dlaczego to nie byla nie lojalnosc tos ie nazywa relatywizm radze sprawdzic w slowniku:-)

Aha, z***biście ciekawy z ciebie przypadek kliniczny, ale moim kumplem nigdy nie byłeś. Ja raczej unikam patologii.

Gość gość
Ale dziwnie tutaj :O A ja myslalam,ze to tyko o lysych...

Gromi Szkoda że do Nowego w Mieście nie była taka odważna i nie jebnłas go w głowe kuflem. No ale wtedy jakby stracił przytomnosc to juz bys nie miała adorującego Cie chama:-) A zawsze lepszy rydz niz nic:-) A lojalnosc wobec kumpla to takie niemodne i przestarzale tylko nie Podkarpaciu tak sie składa.\ Ale Ty widac nie rozumiesz miejsca i ludzi w którym mieszkasz i dlatego jestes tam samotna:-)

Gość gość
Marszałku Wilk, proszę wracać na swój nowy temat. Śpieszę donieść, że tam poddają w wątpliwość rozmiary przyrodzenia Waszej Ekscelencji!

Jak miałaś psychiatrię to przypomnij Sobie jak były takie wykłady o automatycznych mechanizmach chroniących swoja samoocenę żeby nie siadało poczucie własnej wartości. Ty wypierając fakt że byłaś nielojalna wobec kumpla własnie dokładnie to robisz

Tak jestem taka biedna i samotna,a ty taki wielki i wspaniały. O mój góralski przywódco duchowy. Mój mentorze, nieomylna alfo i omego. Chylę czoła twojej mądrości życiowej. Nie mogę się doczekać jak roześmieję ci się w twarz po prostu :)

Gość gość
Wilkczku przestań szczekać i wypad na swój temat!

Magda 78 A Ty kolejna nielojalna siedź cicho jak starsi rozmawiają idź poszukaj Jacusia albo niech Cie trochę ten cham po adoruje to Ci samoocena podskoczy i nie będziesz musiała tyle biegać bo zbyt niski poziom tkanki tłuszczowej blokuje owulacje u kobiety wiec staniesz się wbrew swymi intencjom nieatrakcyjna seksualnie dla mężczyzn to częste u biegaczek:-)

Nigdy chłopie nie byłeś moim kumplem. broniłam cię na początku, bo zawsze bronię kogoś gdy czuję, że ktoś tego potrzebuje. Ale okazało się, żeś tego nie wart. Co innego kobiety, które ciągle poniżasz.