izulek88 0 Napisano Sierpień 23, 2014 Ja po relaksacyjnej kapieli :-) Nalozylam serum termoaktywne wyszczuplajace i jaram sie zywcem No ale czego sie nie robi zeby byc szczuplym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość slońce16 Napisano Sierpień 23, 2014 Jak się dodać do grupy na fb ?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość slońce16 Napisano Sierpień 23, 2014 Efcyk mój facet też ma 25 ;) dobry rocznik ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zacna Kobitka 1 Napisano Sierpień 23, 2014 Też muszę coś z paznokciami zrobić bo już mi lakier schodzi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość slońce16 Napisano Sierpień 23, 2014 Masakra....; ( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość slońce16 Napisano Sierpień 23, 2014 Teraz jest...ja właśnie do domu wróciłam kupiłam sobie fajna spódniczkę ze spodenki do biegania coś jak mają tenisistki...a tam mi dziś nie dobrze, że jakaś masakra i jeszcze kręci mi się w głowie ; ( a wy co tam ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efcyk 0 Napisano Sierpień 23, 2014 Słońce może zaciazylas? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zacna Kobitka 1 Napisano Sierpień 23, 2014 Mój chłopak też ma 25 lat a ja 20 we wrześniu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zacna Kobitka 1 Napisano Sierpień 23, 2014 rano miałam kaca i też mi było źle :O nie chciało mi nic jeśc, bleee. nigdy więcej wódki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość slońce16 Napisano Sierpień 23, 2014 Efcyk nie sądzę...;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zacna Kobitka 1 Napisano Sierpień 23, 2014 Ale by była niespodzianka! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość slońce16 Napisano Sierpień 23, 2014 No nie wiem w sumie jakby było to bym się cieszyła...;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zacna Kobitka 1 Napisano Sierpień 23, 2014 A jak, tyle radości! :) mi sie nie śpieszy, oj jeszcze daleka droga :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Sierpień 23, 2014 Hehehhe tez mam urodzinki we wrzesniu :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zacna Kobitka 1 Napisano Sierpień 23, 2014 ja 26 :) ile Ci wiosen wybije? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zacna Kobitka 1 Napisano Sierpień 23, 2014 u mnie będzie pierwsze - dzieścia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Sierpień 23, 2014 Ja 20ego Mlodziutka skoncze 26 jesieni heheheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zacna Kobitka 1 Napisano Sierpień 23, 2014 to odwrotnie hehe :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Sierpień 23, 2014 Lece lulac bo o 6 pobudka na sniadanie :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zacna Kobitka 1 Napisano Sierpień 23, 2014 ja też ide ale do książki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Sierpień 24, 2014 Pobudka dziewczynki :-) Wstawac szkoda dnia ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość slońce16 Napisano Sierpień 24, 2014 Święte słowa ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efcyk 0 Napisano Sierpień 24, 2014 wstalam :P i melduje sie :D mojemu malemu widac juz 2 zabki na dole :P ile trwa zanim sie przebija jak widac je juz w dziasle? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 24, 2014 :)no bo za duzo ludzie jedza to chodzi o zwykla logike przecie!! 999 www.youtube.com/watch?v=IDWSBRwgnMc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Sierpień 24, 2014 Od kilku dni do miesiaca Naszemu malemu w zeszlym miesiacu przeswitywaly a w tym tyg dwa mu sie przebily :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efcyk 0 Napisano Sierpień 24, 2014 aha dzieki :) zobaczymy jak bedzie u mojego :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efcyk 0 Napisano Sierpień 24, 2014 u mnie dzis na wadze 71,7 kg a u Was?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Sierpień 24, 2014 U mnie bez zmian 72,2 ale jestem przed @ to nawet plus mnie nie zdziwi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Sierpień 24, 2014 http://kuracja-naturalna.blogspot.co.uk/2013/04/sposob-na-skuteczne-i-szybkie_15.html?m=1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zacna Kobitka 1 Napisano Sierpień 24, 2014 No ja jutro mam dostać @ i dzisiaj 74,4 a wczoraj było 74... oby to zeszło :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach