Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

izulek88

przyjazne odchudzanie...GRUPA WSPARCIA

Polecane posty

Hej laseczki:) Dietkuję nadal grzecznie. Od poniedziałku wróciłam do pracy, stąd moja mniejsza aktywność. Ostatni wolny weekend spędziłam bardzo aktywnie, w sobotę wycieczka, w niedzielę aquapark. Wczoraj i dziś potuptałam do pracy na pieszo- dobre i te 4 km dziennie co się przespaceruję:)

Odchudzanie to jak walka z wiatrakami. Nie jest łatwo, ale wierzcie mi dziewczyny, że po jakimś czasie organizm sam zacznie się domagać jedzenia systematycznie np co 3-4 godz tylko na wszystko potrzeba czasu. Ja jeszcze niedawno zapisywałam sobie kcal i menu dzien do przodu a teraz wiem na co mogę sobie pozwolić. Dla mnie najlepiej jest mniej jeść a to dlatego, że my to taka wiejska rodzina a do tego mężuś to rzeźnik i swoje wyroby mamy raz w miesiącu na bank. Do tego gotuję galarty, bigos, często robie golonke w piekarniku i jak tego nie zjeść... a dieta od dietetyczki nie dla mnie raczej bo tego co wyżej napisałam zjeść bym nie mogła a do tego z kasą różnie...trójka dzieci, jedna wypłata, wielgachny dom... jak usadzimy swoje tłuste d**y to sory, ale samo się nie zrobi. Po co zazdrościć innej ładnego wyglądu,figury, ubrań jak można samemu ładnie wyglądać? Nie ma rzeczy niemożliwych!!! są trudne do zrealiziwania i amen.

Skads to znam Iza ;) Ale sie zawzielam i sie nie poddam ;) ide wyprobowac nowe autko ;) do wieczora ;p

Iza w wolnej chwili wyślij mi na vitalii zaproszenie. Ja je zaakceptuję i zobaczysz jak wyglądałam a jak wyglądam teraz. Ty też tak możesz...

Gość anna  r
dziekuje izulek slicznie , przyszly 2 wiadomosci, wieczorkiem poczytam , teraz wrocilam z miasta i musze jeszcze leciec do mamy bo chora' wielkie dzieki :)

Powaznie jestem taki maly karzelek Mialam straszny niedobor wzrosty w wieku 11lat stanelam na 120cm poznien bralam hormon wzrostu i dobilam do 153cm W miedzy czasie zzaczelam tyc... I tak zostalo do tej pory

Kleo, nie mow, ze odchudzanie to walak z wiatrkami, bo z wiatrakami nie mozna wygrac, ale z nadwaga jest duza szansa. Niestety jest pilnowanie sie cale zycie, bo wrog moze w kazdej chwili zaatakowac ;) Nie wazne na jakich jestesmy dietach, nie ma takich cud, przy kazdej trzeba cwiczyc silna wole I niestety trzeba sie ruszac. Jak bedziemy wygladac zalezy tylko od nas ;) Albo bedziemy wiecznie narzekac I zajadac sie slodyczami I mowic znow mi nie wyszlo albo zaczniemy zdrowow zyc :)

Niedobrze:( Musimy się zmobilizować, żeby wątek nie upadł- bo szkoda byłoby- jesteście dla mnie ogromnym wsparciem...

u nas pogoda porawila sie wiec wiecej spaceruje z syniem, maz wiecej pracuje wiec wczoraj I dzis nici z silowni wczoraj stluklam kolano wiec dzis nici ze spotkania z Mel B, mam nadzieje,ze do jutra przejdzie I pomacham z nia troche;)

Dla mnie tez jest duze wsparcie jak czytam,ze inne dziewczyny wziely sie za siebie :) Od razu jedzie mi to po ambicji ;)

Oszczędzaj kolanko- znam ten ból- potłukłam sobie w zime na lodowisku- oj bolał bardzo...

Tez jestescie dla mnie duzym wsparciem :-D I nie wyobrazam sobie ze mialo by byc inaczej

ja gapa, potluklam przy odkurzaniu :( Synio mi pomagal, jak zwykle zreszto, zaplatal mi sie w kabel, jako super mama szybko go ratowalam a przy okazji niezle przylozylam kolanem w odkurzacz :(

Agula mialam na mysli odchudzanie w smutku i radosci Czasem sama pisze czasem z czarnula tylko itp

Kleo wyślesz mi tez zaproszenie na vitalii? Chciałam zobaczyć jakiego cudu dokonalas bo stracilam motywacje :/ ech..

Gość slońce16
Dziękuję Izus ;) co tam jak wieczorek ? Ja już tracę coś motywację eh mam nadzieje ze to minie..; (