Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

izulek88

przyjazne odchudzanie...GRUPA WSPARCIA

Polecane posty

No ja juz po 2posilku :-) Masakra jeszcze z moim musze na zakupy isc czego bardzo nie lubie bo strasznie marudzi :-/

Gość slońce16
Efcyk i Izus dzięki za akceptację zaproszenia na fb było by lepiej przypadkowi ludzie by nas nie czytali i bez obaw można byłoby wstawiać nowe zdjęcia ;) zacna kobieta nie uwierzysz ja też jestem z okolic bielska ale bliżej niż ty bo ja jestem ze śląska ale mój facet z Oświęcimia ;) masakra ale ten świat mały gdybym była w pl to na kawkę można było by się umówić ;)

Gość slońce16
Znowu coś nie dodaje ; (

Gość slońce16
Nie dodaje moich postów chodźmy na fb...zacna wysłałam ci zaproszenie...widzę że ty nie z samego Oświęcimia tylko Osieka ale przez twoja miejscowość się na jeździłam jeżdżąc do mojego faceta ;)

Gość slońce16
No są moje posty cholerne nowa strona ;) ja nie wiem co podoba wam się w UK byłam tam już jakieś 20 razy miałam okazję tam mieszkać bo mam tam 3 siostry, ale jak dla mnie to jeden wielki syf....słychać tylko polaków i co 2 słowo k****. ..po ulicach gonią szczury i lisy...aż normalnie strach dzień wyjść. .poza ty pełni tam tych ciemnych Turków i innych...

ja nie bylam w UK i raczej nie bede. a o szczurach nie wiedzialam, lee :D co tam robicie? ja wlasnie chate ogarnelam, malego nakarmilam, uspalam i siedze sobie i czekam az moj z pracy wroci. ale to za 3 godz dopiero ;/

dołączam do waszej tabeli :D Efcyk 27.05.2014........83.4kg.......-1,2kg............72,2kg.. ... .......58kg Izulek 01.08.2014.........75kg.........-1,0kg............72,2kg. .. .........69kg Ja90 11.08.2014..........89kg..........-0,1kg..........87,0kg. .. ........70kg ma LENKA 4.08.2014...........59kg............-0.4 kg.........57,6 kg.. ...... 50kg AGATA 84 01.07.2014 .......120.5 kg ..... - 0.0 kg .... 107.8 kg ..... ....99 kg SŁOŃCE16 04.08.2014..........87,9kg.........-0,0kg.......83,3kg... . .....60 kg Anya77 25.07.2014........130,0kg.......-0,9kg......124,1kg..... .....99kg czarnula75 03.08.2014 ........67.6 kg ....-1,2 kg.......65.kg .............60 kg Agula 28.06.2014.........76kg........-0,9kg...........64,4kg... .. ......60 kg Kleo85 27.05.2014.........94 kg.......-1,4kg...........81,4 kg...........75 kg Evka30 03.05.2014..........87kg.......-0,4kg...........75.5kg... ......... .75kg Siaka82 18.08.2014.......81,5kg.......-0,0kg.......... Zaszyfrowana87 20.07.2014.......95,4kg.......-0,0kg..........88,9kg..... .........70kg p3r3lci4 20.08.2014..... 125,6kg... -2kg... 123,6kg.... chociaż 100 ;D _anna 23.08.2014......64,5kg......................................................57

Efcyk ja na zakupach :+) produkty zdrowe sie pokonczyly hehehs Slonce ja nie wiem gdzie ty w uk bylas ale masz troche wypaczone pojecie(bez obrazy) Ja mieszkam z mala przerwa 4lata w uk Uk jest wielonarodowe i to mi sie bardzo podoba Ludzie sa bardziej tolerancyjni Lisy sa w londynie ;-) Szczury?? Heheh nigdy nie widzialam a mieszkalam i widzialam duzo miast w Uk

Podejrzewam ze piszesz o Londynie bo on jest najbardziej zroznicowany etniczo ale sa rowniez miasta gdzie jest samo anglikowo Np. Cardiff Nottingham itd

zrob mi fotke Sienkiewicza jak tam jestes :P i wrzuc tutaj, bo tesknie ;D

Dobry:) jestem magdaLENKA:) mojavwaga dziś to 57:) bo wszystko co wczoraj zjadłam poszło... Od rana to samo nawet napić się nie mogę... Masakra ... Mały daje czadu... Ugryzlam od małej dziś mleczna kanapkę a ta krzyczy mamo Szymonek zjadł mi mleczna kanapke:)

Powróciłam z Oświęcimia, byłam na małych zakupach ;) Slonce 16 rzeczywiście bardzo blisko :-D jak Cię w Polsce nie ma to kawa odpada :-(

Efcyk bylam w eclercu po zdrowe jedzenie typu jogurty itp itd Ja ciuchow w Pl nie kupuje Siora mi przywozi ;-) Ale bede pozniej na sienkiewce bo ide mojego laptopa zaniesc do diagnozy wiec specjalnie dla ciebie zrobie focie ;-)

Efcyk jak tesknisz to wpadnij w odwiedziny a nie fotki bedziesz ogladac :-) Ku*** ide na miasto i znow musze wziasc zarcie ze soba :-/ Czasami tak mnie wkur.. Ta dieta ze szok

ja muszę się wybrać coś kupić bo mi wszystko z d... Leci. Szwagierka mi powiedziała ze za chuda juz jestem... Bo u nich to maja zasada " bez cycka i brzucha to nie dziewucha"

Jestem Anna, mam 22 lata...za 2 tyg wyprowadzam sie z domu! :) studiuje ekonomie <3 Moja waga jest prawidłowa...ale moje drogie panie...moje ciało jest ubite i spasione w miejscach tj brzuch i biust, totalnie figura jabłka....dlatego walczyć będę zWami o swoje marzenia i cele! :D

zrob zrob, tam od Deutsche Banku kolo wejscia na perony bo tam ladnie widac cala ulice :) jak bedziesz oczywiscie gdzies kolo DB. a jak bedziesz gdzies u gory to mi z gory na dol zrob , jak ja dawno tam nie bylam hhehe:) dzieki :)

Ania ja jestem typowa grucha:D ale za jakiś czas bede balonik:P za czasów świetności byłam osa:) uuuu kiedy to bylo:) ja nam 23l

ja byłam szczupła tylko w okresie gimnazjum :D kiedy cycki mi zaczeły rosnąć :D dosc pozno ;d a ze wzrostem biustu leciała mi masa :D juz winnym topicu to pisałam , ale napisze i tu: mam pytanie do dyskusji: czy wasie mężowie, partnerzy, faceci zwrócili Wam kiedyś uwagę o jakiś mankament na waszym ciele?

Gość slońce16
Iza mowie o Londynie na północy Anglii tez byłam w Middlesbrought może kojarzysz ;) tam jest trochę lepiej ale i tak jak dla mnie bez szału no ale każdemu co innego się podoba ;) ja zakochałam się w Holandii tu jest czysto wszystko zadbane ogrody piękne, widoki i bardzo mili ludzie każdy na ulicy się uśmiechnie powie cześć czy to babcia 60 letnia czy dziecko mające 5 lat ;) i to jest dla mnie mega piękne ;)

Mój maz mi powiedział ze jeszcze troszkę brzuszka mam ale tak to mnie wspiera bardzo i pokazuje mi zdj jak ważyłam ponad 70. A teraz mówi ze chce żebym miała okrągły brzuszek. Za 5 tygodni dam wam nowy brzuszek:) mogę? Czy nie chcecie ciężarowy oglądać?

Tak. Na brzuch :) haha. Iza nie moge, bo moj maz ma duzo zlecen teraz i nie da rady sie wyrwac. I w soboty i niedziele tez pracuje. ;/

Gość slońce16
Ja Libiąż kojarzę byłam parę razy przejazdem ;)