Kaloria85 0 Napisano Sierpień 18, 2014 Witam kochane. Postanowiłam założyć temat dla odchudzających się. Kto dołączy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaloria85 0 Napisano Sierpień 18, 2014 jest tu kto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaloria85 0 Napisano Sierpień 18, 2014 Liczę, że ktoś się przyłączy, ktoś kto podszedł do tematu poważnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewcia301 Napisano Sierpień 18, 2014 Hej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Sierpień 18, 2014 Hej zapraszam na watek Przyjazne odchudzanie grupa wsparcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Sierpień 18, 2014 http://f.kafeteria.pl/temat/przyjazne-odchudzaniegrupa-wsparcia-p_6002283 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cukierkowa oponka 0 Napisano Sierpień 18, 2014 hej, mam swój wątek, ale czemu by nie być i na tym? ;) ile ważysz i ile chcesz schudnąć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kalorynka85 Napisano Sierpień 19, 2014 kurdę nie pamiętam hasła. Muszę założyć nowe konto :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kalorynka85 0 Napisano Sierpień 19, 2014 Mam do zrzucenia 8 kg :) jem mniej i myślę, że się uda. Dlaczego miałoby być inaczej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach