Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MATKA CHCE MNIE WYWALIĆ Z DOMU BO NIE PRACUJE, PĘTLA MI SIE ZACISKA, SAMOBÓJ BLI

Polecane posty

Gość gość

BLISKO :o ja nie będe zapierdalał za 1200, po za tym nienawidze ludzi, to są takie kurwy jebane ze rzygać sie chce, gorsi od zwierząt, prędzej bym psychicznie zwariował po tygodniu pracy

Gość gość
Wyjedz do Niemiec .

Gość gość
ile lat masz?

Gość gość
23lata, ale jak do Niemiec, ja nie znam tam nikogo, zadnych znajomosci zeby mi ktokolwiek prace za granicą miał załatwić, a w ciemno jechac, zeby mnie tam wystawili? zresztą tak czy siak trzeba miec na sam wyjazd a ja groszem nie śmierdze j****e życie, wolałbym k***a zdechnąć we snie, ale ta k***a Bóg sie nade mną znęca

Gość gość
trochę masz rację ale podejdz do tego zadaniowo,wzmocnisz sobie charakter a potem poszukasz czegoś co będzie Ci odpowiadać może coś swojego ,wyznacz cel i idz tam nie patrząc na nic na otoczenie,bycie uzależnionym od matki to przerąbane tak zyskasz wolność

Gość gość
jebaną kurwą to jesteś ty:( stary koń siedzący na utrzymaniu rodziców, zapieprzających na chleb i zachcianki dla takiego ścierwa. Jak ty mozesz w lustro patrzeć?

Gość gość
Praca zdalna albo praca, gdzie kontakt z ludźmi jest minimalny, może jakaś praca przy taśmie w fabryce. Dużo firm poszukuje pracowników tymczasowych do takiej pracy, jak się nie spodoba można po miesiącu rzucić robotę. Matka nie ma obowiązku Cię utrzymywać, jak jesteś dorosły i w pełni zdolny do pracy, to za duże obciążenie dla niej, powinieneś poczuwać się do współodpowiedzialności za utrzymani domu, nie można zostawiać całego ciężaru na barkach jednej osoby. Potrzebna jest zasada wzajemności, rodzice utrzymywali nas przez wiele lat , po to żeby na starość mieć wsparcie także finansowe w nas.