Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomaranczlala

Czemu feministce tak trudno znaleźć chłopa?

Polecane posty

Gość pomaranczlala

Wszystko to takie wymoczki albo umięśnione i głupie, albo za niskie, albo nieoczytane. Wymagania rosną, to i lista kandydatów maleje. :/

Gość gość
ja tam nie miałam problemu :D

Gość gość
Feministki sa zbyt męskie i mało któryktory mężczyzna jest wystarczająco mężczyzna porównując do niej.

Gość gość
aż tak źle z polskimi mężczyznami? Zwykła kobieta która ma swoje zdanie i zna swoje prawa ma więcej ikry od was?

Gość gość
Zalezy co rozumiesz po pojeciem feministka. Ja tam osobiscie mam wrazenie, ze jezeli jestes jako tako oczytana i wyksztalcona, lubisz muzeum ba nawet do teatru podskoczysz i odroznisz Picassa od Warhola w galerii to juz jestes ZLOM YNTELEKTUALISTKOM :P ato jest 1 KROCK do zUego feminizmu :P KROCK 2 Na dodatek jak nie pozwolisz sie bic lub wyzywac samcowi i nie zawsze zrobisz to co on chce to juz jest tragedia. Na bank - feministka!!! Potega fioota Cie dopadla - Osadzana, skazana, rozstrzelac :P

Gość pomaranczlala
Feministki nie są w ogóle męskie, są całkowicie kobiece. :) Feministka to kobieta, która zauważa i reaguje na seksizm i domaga się zaprzestania dyskryminacji itp. Poza tym jestem intelektualistką, wiadomo. :D Akurat się bić i wyzywać pozwalam, tylko mało kto dochodzi do tego etapu wtajemniczenia. :D Zwykle odpadają we wstępnej fazie kwalifikacji. :P

Gość gość
a po co feministce mężczyzna? Feministki wszystko wiedzą i robią najlepiej, zwalczają mężczyzn, ośmieszają, gardzą nimi.

Gość pomaranczlala
A to niefeministce mężczyzna, żeby coś za nią robił lepiej? :O A ja głupia myślałam, że tu chodzi o miłość. :/ Feministki nie gardzą facetami, tylko c*****i. :D

Gość gość
no i już swoje łysiejące, puste łebki pokazują "faceci" którzy feministek się boją :D

Gość gość
Szczuka i Środa to czołowe feministki w Polsce. Środa mówi, że jeśli ma milo w jakimś towarzystwie spędzić czas, to wie, że na pewno nie będzie tam mężczyzn. Czy to nie jest jaskrawy wyraz pogardy?

Gość gość
Zależy jaki był kontekst wypowiedzi, bo jeżeli odnosiła się do "typowych" męskich zachowań czyli piwo i chamskie żarty to ją rozumiem.

Gość gość
związac się z feministką, to jakby sypiać w jednym łóżku ze żmiją.

Gość gość
ssss...sss....sssss

Gość gość
Środa to powiedziała bez żadnego kontekstu. Zresztą ona nic innego nie mówi, jej zdaniem całemu złu na tym świecie winni są mężczyźni. Feministki nienawidzą mężczyzn, to jest oczywiste.

Gość pomaranczlala
Pogardy? Nie. Po prostu lubi takie towarzystwo i tyle.

Gość gość
jestem feministką i nie mam nic do mężczyzn jako ogółu...nawet mam jednego którego kocham, więc spadaj ;)

Gość gość
A społeczeństwo lubi wybierać na posłów mężczyzn, to jest dopiero skandal. Mogloby wybierać kompetentne i mądre kobiety, ale nie chce, więc feministki pproponują, żeby to ogłupiałe społeczeństwo zmusić do wyboru kobiet

Gość gość
Kobieta, która nie ma nic do mężczyzn z definicji nie może być feministką.

Gość gość
to sprawdź definicję feminizmu ;)

Gość gość
Feministki to kobiety, które bardziej przypominają mężczyznę.

Gość gość
no najwyraźniej nie, póki co mam wrażenie, że to mężczyźni przypominają księżniczki w upałach ze średniowiecznych bajek...

Gość feminizm wykańcza kobiecość
Feministka niech poszuka sobie wibratora na poziomie. Mężczyznom, facetom i chłopom dajcie spokój. Dla mężczyzny lepszą partnerką życiową niż feministka byłby nawet gej.

Gość gość
Dziwne, mojemu partnerowi nie przeszkadzają moje poglądy - nawet je podziela. Tylko, że on jest prawdziwym facetem i nie boi się o swoją "męskość" tylko dlatego, ze nie zawsze się z nim zgadzam czy dlatego, że dzielimy się obowiązkami w domu :D

Gość gość
Feministka jest tak męska, ze byle 100% mężczyzna nie jest dla niej wystarczająco męski.

Gość gość w dom żona w ciąży
Dzielenie się obowiązkami w domu to przejaw feminizmu? :D:D:D Widziałaś kiedyś feministkę? Może normalna kobieta na tle umęczonej matki-Polki usługującej męzowi to dla Ciebie jest feministka z krwi i kości :) Gratulacje dla Twojego Męża, że nie jesteś prawdziwą feministką.

Gość pomaranczlala
Ja mam dać spokój facetom? :D To chyba oni mi. ;)

Gość gość
To też przejaw feminizmu, kiedyś to było nie do pomyślenia. Feminizm to przekonanie, że nie powinno się nikogo dyskryminować ze względu na płać. To się donosi do wszystkiego - od tego jak jest się traktowanym w domu do tego ile się zarabia i jak wychowuje dzieci.

Gość gość
I jestem 100% feministką ;) Nawet mam lekkie uczulenie na osoby które mówią co kobiety "powinny robić" i idiotki które zapominają, że gdyby nie feminizm nadal nie mogłyby pracować ani mieć swoich pieniędzy.

Gość gość
Pytanie powinno brzmieć "po co facetowi wściekła feministka"

Gość gość w dom żona w ciąży
Feminizm to raczej przeświadczenie o wyższości płci, że tak powiem, pięknej nad nic nie wartymi samcami.