Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anka_07

Mąż mnie nie szanuje

Polecane posty

Jestem mężatką od prawie dwóch lat niestety od jakiegoś roku wszystko się psuj mąż co chwile mi dogryza nawet w pracy (Janusz ma własną firmę a ja często mu pomagam ) często mnie obraża mówiąc potem że to żarty no ale ile razy można ich słuchać ,poza tym wiem że przeglądał i odpowiadał na ogłoszenia towarzyskie na szczęście do spotkania nie doszło myślę że kierowało nim to że ja byłam jego pierwszą partnerką seksualną a teraz on chciał by sprawdzić jak to jest z inną . Kocham go nad życie jestem atrakcyjną kobietą nie chce być traktowana jak zabawka chce by mąż mnie szanował i kochał jak dawniej pomóżcie mi :-(

Gość gość
Sama musisz sobie pomóc:).Powiedz proszę, bo nie potrafię zrozumieć,jak można kochać faceta który w dwa lata po ślubie szuka szczęscia w ogłoszeniach towarzyskich,mając młodą,tak jak mówisz atrakcyjną żonę..Dla mnie to albo psychol albo zbok,w każdym razie normalny nie jest. Jesli ma takie skłonności to pojdzie na boki,na pewno ci sie nie pochwali.

No więc pierwsza partnerka czy nie nie ma co go tłumaczyć. wygląda raczej na to, że facet nie dorósł do poważnego związku. Trzeba wydaje mi się jasno postawić sprawę i poważnie porozmawiać o przyszłości związku. Twoje obawy są słuszne, jeżeli szuka jakiejś partnerki w internecie, to jest juz baaardzo poważna sytuacja. Bardzo, bardzo

mam 23 lata mamy dwójkę dzieci a mimo to nie widać po mnie bym była mamą ważę 54 kg wzrostu mam 167 cm nie jestem ani trochę gruba biegam co rano jeżdżę rowerem robię co mogę by wrócić do chwil gdy on o mnie zabiegał , brakuje mi ciepła z jego strony co zrobić by był taki jak dawniej

proszę doradźcie co zrobić by on zaczął się zmieniać i zabiegał o mnie

Gość gość
23 lata i dwoje dzieci???? i rano rowert,wozisz je w koszyczkach??? ha ha ha TROLLU

Gość gość
przykro mi, wziełaś sobie dupka za męża, będzie się rozglądał za innymi chociażby miał pod bokiem boginie, a Ty zauważysz że podobasz się innym facetom i to Cie jeszcze bardziej dobije że ten dupek wziął by sobie brzydszą byle by była inna dupa niż Twoja

Gość gość
szczerze...odsuń się od niego...staraj się jeszcze bardziej, bądź dla innych urocza a dla niego zimną rybą, codziennie uśmiechniętą, pomyśli że kogoś masz i sie może obudzi