Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy dużo jem?

Polecane posty

Gość gość
22:43 Co Ty gadasz?? Dieta ok? Nadmiar jajek nie szkodzi? Doucz się troszkę bo pierdzielisz jak potłuczona. To, że sama pasiesz się jajami nie znaczy, ze inni mają powielać twoje błędy.

Gość gość
Ja znam zasady żywienia, teoretycznie mam je w malym plauszku. Urodzilam troje dzieci, wagowo wrocilam dosc szybko do siebie. 7 mcy temu rzucilam palenie i niestety 10 kg!!!!!! Slodycze!!!!!!! Wytrzymam kilka dni, a pozniej jak sie dorwe to nie mogę przestac ; (

Gość Gośćnr9
Dieta ok? Chyba zartujecie sobie. Jajka mają białko ale żółtko ma dużo kalorii. I białko w dużej ilości sprzyja jak się dużo ćwiczy, powtarzam dużo a nie 2 razy w tyg Chodakowska i jakieś tam brzuszki. Od brzuszków tłuszczu nie spalisz. 2 razy w tyg to jest bardzo mało. Poza tym jesz za dużo węgli bułka, bułkę pogania. Do tego ziemniaki, ryż tez węgle. Jedyne co ok to ja jajecznica i tuńczyk na kolacje, ale na kolacje juz bez ryżu tylko z warzywami. Generalnie menu do poprawki.

Gość gość
zgadzam się dużo pieczywa ale słuchaj, że za mało ćwiczysz. Większość kobiet bezsensownie ćwiczy codziennie a to nie w tym rzecz.

Gość gość
Napisałam po chińsku, za dużo pieczywa i za dużo jaj, co drugi dzień 2 jest ok. ale nie po 5 dziennie, może wprowadź twaróg, jogurt naturalny, chude mięsa duszone.