Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do mam zostawiających dzoeci z babciami

Polecane posty

Gość gość

Powiem w skrócie tak...Nie przepadam za swoją teściową...ale uznajmy, ze nasze stosunki są bardziej niż poprawne..bardzo się staram, żeby tak było i nie raz zacisnę zęby i przemilczę niektóre rzeczy... Jakby nie patrzeć, mam pewne obawy...Jestem teraz w ciąży...i po moim macierzyńskim najprawdopodobniej to teściowej przypadnie zostawanie z małym...nie jestem z tego powodu zachwycona...ale... ale z drugiej strony..ona jest bezrobotna (twierdzi, że szuka pracy tylko ciągle sobie wynajduje jakieś przeszkody) i odpaliła kiedyś, na jakiejś imprezie (po paru głębszych) takim tekstem, że "ja i narzeczony moglibyśmy już sobie zrobić dziecko bo ona by sobie dorobiła" :0 powiem szczerze, ze zdębiałam, bo właściwie nie spodziewałam się, że ma taką wizję pracy zarobkowej..oczywiście wiadomo, że zostawiałoby się jej produkty dla małego, albo kasę na zakupy dla niego...ale nie myślałam, że dodatkowo mielibyśmy jej za to płacić..I tutaj mam pytanie do kobiet, które zostawiają dzieciaki z babciami/dziadkami. Dajecie im za tą opiekę pieniądze??? ile?? Bo ja sobie pomyślałam, że tak za teściową bardzo "przepadam", że już chyba wolałabym dziecko z jakąś nianią zostawić lub w żłobku, niż jej do fajek dokładać, skoro na to samo ma wyjść... Jak to u was jest???

Gość gość
Znów o tym samym perdolisz?.BUJAJ SIĘ STĄD!!!!!

Gość gość
juz byl taki temat

Gość gość
Ja zostawiam dziecko z moja mama ale nic jej za to nie place ona nawet nie chce bym kupowala jedzenie dla malej,zawsze na jakas okazje kupujemy jej fajny prezent majac na uwadze fakt,ze sie wnuczka fajnie zajmuje.