Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śnieżynkaaaa

nasze zabawy... na ostro...

Polecane posty

Gość śnieżynkaaaa

Związałam sie z facetem którego podnieca wiązanie i kneblowanie. Ostatnio przywiązal mnie do łóżka i zakneblował a tu nagle dzwonek do drzwi okazalo sie ze to jego matka. Ja jiz lezalam naga i związana z tym kneblem w ustach więc nie mialam jak zaprotestowac zeby mnie okryl albo lepiej nie wpuszczal matki. No i on wyszedl zamknął drzwi od pokoju i wpuścił ją, byla chyba u niego z 2 godziny a ja caly czas naga i związana i ze srresem że np on wyjdzie do toalety a matka wejdzie do pokoju :( na szczescie udalo sie i nie weszla ale balam sie ccaly czas. Jak wyszla to wrocil i dokończył ze mną zabawę, nie bede wam juz opisywac co bylo. Ale bylo ostro. Lubicie takie zabawy?

Gość gość
Ciesz się że nie poszedł do niej na obiad

Gość gość
Gorzej gdyby kupę :P

nie znoszę tego typu idiotyzmów dla mnie to chore!!! Facet postąpił z tobą jak ze szmatą a ty zadowolona masakra!!!!

Gość śnieżynkaaaa
Bo ja lubię takie zabawy i lubię tak sie czuć w sexie. Czego tu nie rozumieć? To za obopulną zgodą, mnie to podnieca takie wiązanie kneblowanie itp.

Dla mnie to beznadzieja. Ja lubię tylko romantycznie i stanowczo mój maż by się do te tego poniżył żeby zrobić ze mnie szmatę aż siebie jakiego kompletnego świra. A dla mnie to byłby po prostu gwałt.

Gość gość
jak to mówia.. jednemu podoba sie zięc, drugiemu tesciowa. :D 🖐️

Gość śnieżynkaaaa
Dokładnie... Natomiast ja romantycznie nie lubię wcale :-p Nudzi mnie taki sex i prawie wcale nie podnieca. Romantycznie to ja lubię sie poprzytulac ale sex tylko na ostro :-p