Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem w ciąży z żonatym. Chcę powiedzieć o tym jego żonie

Polecane posty

Gość gość
tylko skończone głupolki zachodzą w ciążę z żonatymi !

Gość gość
Byłaś autorko dobra na raz w krzakach. Tylko do tego cię potrzebował, żeby spuścić z krzyża ale żyć z tobą i wychowywać dziecko już nie chce, bo woli żonę od ciebie. Pogódź się z tym, że on ma cię gdzieś, a dziecko oddaj najlepiej do adopcji, jeśli faktycznie jesteś w ciąży. Trafi do normalnej rodziny, która pragnie dziecka i wychowa go na człowieka, a jak zostanie z tobą to czeka to dziecko marny los.

Gość gość
Nie słuchaj autorko tych bzdur. Powiedz o tym żonie i wychowuj dziecko żądając od faceta zadośćuczynienia. Nich ponosi za to co zrobił odpowiedzialność jak sobie umoczył.

Gość gość
Nigdy nigdzie nie oddawaj dziecka będziesz mieć wyrzuty sumienia i będziesz miała to to końca życia. Wiem co mówię.

Gość gość
Może nie oddawać tyko że zawsze już będzie sama z tym dzieckiem i wszelkimi problemami związanymi przy wychowywaniu dziecka - wszelakie choroby, problemy wychowawcze, w przedszkolu, później w szkole itp bo ojca dziecka nie zmusi na siłę aby był z nią, jeśli on tego nie chce

Gość gość
jednym słowem skitrane życie

Gość gość
A mnie przeraża przypisywanie całej winy autorce i uniewinnianie "puszczalskiego" męża przez żony i matki :( Okropne to jest.

Gość gość
a mnie przeraża głupota i naiwność takich panienek co udają że nie wiedzą że facet jest żonaty i celowo zachodzą z nim w ciążę a później nagle przypominają sobie o żonie i chcą ją natychmiast powiadomić

Gość gość
Przez puszczalstwo kobiety dziecko będzie wychowywalo się w niepełnej rodzinie :-(

Gość gość
Celowo i z powietrza nie zachodzą w ciążę a facet {mężczyzną nie nazwę} żonaty chyba wiedział, jak się dzieci robi? Autorko powiadom żonę, niech wie, komu obiadek podstawia.;)

Gość gość
Tylko nie zapomnij wziąć zaświadczenia od ginekologa, że jesteś w ciązy, bo słowo honoru to ci żadna zona nie uwierzy :D

Gość gość
Tak, idź powiedz żonie. Żona albo oleje Ciebie cienkim sikiem, albo zrobi Ci taki sajgon, że będziesz latami dochodzić do siebie. Wszystko zależy od tego jaka ta żona jest. A misiaczek znienawidzi Ciebie za to, będziesz dla niego zerem. Bo wkroczyłaś na zakazany teren. Nie pomyśli o tym, że on jest też winny, tylko Ty będziesz ta najgorsza.

Gość gość
tak czy siak przerypane ma dziewuszyna

Gość gość
Ona zawsze może spotkać odpowiedzialnego faceta co chętnie wezmie ją za żonę z dzieckiem i tacy też są na tym świecie nie tylko puszczalskie męskie k***y.

Gość gość
Nie bądż głupia i nie kryj zboczonego popaprańca co mu fiut staje na widok kazdej baby. Niech ponosi koszty spłodzonego dzidziusia . Przynajmniej będzie wiedział ile kosztuje zagladanie komuś innemu w krocze .

Gość gość
żonie życie rozwalisz, jemu dokopiesz, sama przeżyjesz chwilową satysfakcję, ale z dziecka zrobisz bękarta, który będzie dorastał w poczuciu, że by niechcianym przypadkiem i wiele osób go nienawidzi. Warto? :p Lepiej chyba, żeby nie miało ojca w ogóle niż takiego "ojca" z przymusu ... Chyba, że chodzi ci o kasę ponad wszystko.

Gość gość
A ten facet w ogóle wie, że jesteś w ciąży ?

Gość gość
a skąd ma wiedzieć jak ona w żadnej ciązy nie jest. to taka jej zagrywka zeby żona wywaliła meża z domu jak ona jej powie że jest w ciąży z jej mężem

Gość gość
gość dziś żonie życie rozwalisz, jemu dokopiesz, sama przeżyjesz chwilową satysfakcję, ale z dziecka zrobisz bękarta, który będzie dorastał w poczuciu, że by niechcianym przypadkiem i wiele osób go nienawidzi. Warto? Lepiej chyba, żeby nie miało ojca w ogóle niż takiego "ojca" z przymusu ... Chyba, że chodzi ci o kasę ponad wszystko. odezwal sie facet, ktory sie boi ze bedzie musial placic alimenty, stad daje durne rady ze dziewczyna ma sie uniesc honorem i dac misiaczkowi spokoj albo zona takiego k****a. Dziecko ma prawo miec ojca, nawet jesli ten nie chce go znac, ma prawo znac sowje korzenie i ma prawo do pieniedzy na utrzymanie. Nawet gdyby matka byla sama w stanie dac mu wszystko (w co watpie) to niewystepowanie o alimenty od ojca w imie wydumanego honoru to okradanie dziecka. A zeby nienawidzic niewinnego dziecka to trzeba miec chora psychike.

Gość gość
watpie, ze ten gosc zostawi zone dla ciebie, przeciez on to juz ma , to nic nowego dla niego, tak to byla adrenalina itd bez zoobowiazan, a teraz? pieluchy, zabki, nocne placze?? juz nie wspominajac o str fin, a to faceci zawsze dobrze policza :/ czarno to widze ..

Gość gość
A on tego dziecka nie chce ? Może właśnie chcę i stać go na utrzymanie. Nie czytałem wszystkiego...tak pytam.

Gość gość
_iftar_ dziś ma prawo znac sowje korzenie x x o kurfa...dobre wyjasnij mi co cie w tym smieszy? o tym, ze np dzieci oddane do adopcji czy nieznanego ojca poszukuja swoich biologicznych rodzicow nie slyszales?

Gość gość
czy to takie fajne poznać swoje korzenie, gdy jest się niechcianym dzieckiem niewiernego męża d****arza i d****i?

Gość gość
Gdyby rozwiódł się i chciał tego dziecka to wszystko by było dobrze. Wielu tak chciało i się udawało. Nie wszystkim, ale są takie przypadki kiedy się kochają.

Gość gość
Autorko współczuje ci też mam dziecko z żonatym. Nie chciałam być w ciąży i rozbijać rodziny, chciałam tylko seksu z żonatym facetem tak samo jak ty. Trzymam kciuki. Obyś znalazła porządnego mężczyznę, który pokocha ciebie i twoje dziecko.

Gość gość
Ten wątek jest bez sensu. Nie wiadomo czy ten facet chce tego dziecka. Więc wszystko to pieprzenie bez sensu.

Gość gość
Gdyby rozwiódł się i chciał tego dziecka to wszystko by było dobrze. Wielu tak chciało i się udawało. Nie wszystkim, ale są takie przypadki kiedy się kochają. x x ale on nie chce ani ciebie ani tego dziecka. Zrozum to wreszcie tępa dzido

Gość gość
A ona gdzieś napisała, że on nie chce ?

A co to za problem samodzielnie wychować dziecko? Walcz o alimenty, żeby dziecko mogło wygodnie żyć i nie przejmuj się tym wirtualnym skowytem.

Gość gość
Co za problem??? Weź się lecz człowieku na głowę. Co za debil.