Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do kobiet!(i tylko do nich) które doświadczyły finału na twarz

Polecane posty

Gość gość

Czy to było upokarzające ?

Gość gość
Wcale nie .

Gość gość
Na pewno nie swiadczylo o kobiecej dominacji;) Teraz juz bym tego nie chciala, kiedyś jako okazanie oddania i uwielbienia dla jego mocy itp, final ostrego seksu, poczucie spelnienia przy dominującym mężczyźnie to bylo ok, seksi i na miejscu.

Gość gość
Niedawno bzykałem żonę kolegi, zresztą był przy tym. Kiedy ona już zrobiła sobie na mnie dobrze i poczuła, że będę dochodził, powiedziała między jękami - spuść mi się na twarz. Wyszedłem z niej, zbliżyłem wacka do jej twarzy, żeby dokończyć na ręcznym. Miała piękną, dziewczęcą bużkę, wielkie oczy, seksi usta, taka naprawdę ekstra ślicznotka. Aż szkoda było zniszczyć piękny makijaż i fryzurę. Kiedy zacząłem dochodzić przymkneła oczy. Wytrysk był dość obfity, po pierwszym strzale poczekała na pozostałe, kiedy kończyłem otwarła oczy, popatrzyła na męża, on sie masturbował, sięgneła po chusteczkę i wytarła się. Wygladało, że strasznie się wstydzi tego co zrobiliśmy ale była strasznie zadowolona. Leżała z rozłozonymi ciągle nogami. To zawstydznie było tak strasznie perwersyjne, że zaraz znowu mi zesztywniał. Spytałem czy mogę jeszcze, nic nie powiedziała, rozszerzyła tylko bardziej uda. Lubi robić takie rzeczy przy mężu, on zreszta też to lubi, są bardzo goracą i kochajacą sie parą. Kobiety mają różne fantazje, tylko jak przełamać ten strach.

Gość gość
Miało być do kobiet a tu erotoman gawędziarz odpowiada smutne historie

Gość gość
Po 1. Dlaczego erptoman gawędziarz i smutne historie? Historia ma pewno nie byla smutna, jak cos to podniecająca, przecież on nie napisał nic że to prawda. Nawet jak to fantazja to co z tego? Po 2. Czy wytrysk na twarz jest upokarzający? Głupie pytanie! Oczywiście że zależy to dla kogo. Zależy co lubisz. Dla jednej nazywanie suczką i wytrysk na twarz a nawet mocniejsze rzeczy nie są upokarzające bo to lubi. Dla innej upokarzające będzie nawet robienie loda więc pytanie jest po prostu głupie!

Gość gość
W temacie było pytanie do kobiet a to był facet i wszystko jasne?

Nie rozumiem, co może być w tym upokarzającego? Wymysły jakichś jezusowych świrów. :o Dla mnie nie jest to upokarzające.

Gość gość
Podkręcił by mnie taki finał na maxa ale nie wiem czy żona nie byłaby poniżona pomyślałem że jeżeli większość kobiet wypowie się pozytywnie będę pewny że może się to podobać także jej

Gość gość
Uwielbiam kiedy mąż trzyma mnie za włosy i wyciska nawet ostatnią krople na twarz ciekawostką jest to aby zagłębić się w temacie o kremach robionych na odmładzanie cery bo można różne głupoty wypisywać ale fakt jest jeden szukajcie i czytajcie

Gość gość
tylko w krocze!!!!!

Gość gośćtony
nie lepiej na tyłek ?

Gość gość
gość dziś Forum na muzk ci się wylało

Gość gość
dzieci na twarz wylewacie?

Gość gość
Zawsze lepiej niż w tyłek na twarz

Gość gość
czasami lubie jak facet konczy mi na twarz i troche do buzi splywa