Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

paulis90

Jestem po operacji u Dr Andrzeja Sankowskiego

Polecane posty

Witajcie! To m贸j drugi dzie艅 po operacji powi臋kszenia piersi. Przez d艂ugi czas zastanawia艂am si臋 nad zabiegiem a偶 w ko艅cu odwa偶y艂am si臋 p贸j艣膰 na konsultacje do poleconego mi przez znajomych znanego chirurga A. Sankowskiego. Podczas wizyty mia艂am dok艂adnie mierzone piersi, dopasowano mi okr膮g艂e implanty, kt贸re b臋d膮 umiejscowione pod mi臋sie艅 ze wzgl臋du na m贸j wiek i mo偶liwo艣膰 zaj艣cia w ci膮偶臋 w przysz艂o艣ci. Profesjonalizm, spok贸j, dok艂adno艣膰 i fantastyczna atmosfera w klinice pozwoli艂a mi na l偶ejsze podej艣cie do operacji. Najbardziej obawia艂am si臋 narkozy... Natomiast po obszernej rozmowie z anestezjologiem by艂am bardziej spokojna i u艣wiadomiona. Po wybudzeniu si臋 z narkozy (ok.2h) kr臋ci艂o mi si臋 w g艂owie, trz臋s艂am si臋 przez chwil臋. Po 30min by艂o ju偶 doskonale, nie odczuwa艂am b贸lu, nie mdli艂o mnie wi臋c mog艂am spo偶y膰 posi艂ek. Piel臋gniarki by艂y do mojej dyspozycji, sprawnie pomaga艂y mi zje艣膰, wsta膰 z 艂贸偶ka, skorzysta膰 z toalety, przebra膰 si臋. Oczywi艣cie podawano mi do偶ylnie 艣rodki przeciwb贸lowe. Operacj臋 mia艂am 20.08.2014r. o g. 18:00, z kliniki wysz艂am nast臋pnego dnia o godzinie 14, po kontroli Dr Sankowskiego- Przez chwile mia艂am okazj臋 zobaczy膰 swoje nowe piersi w lustrze! Z rozmiaru 艣rednie A mam 75C, jestem bardzo zadowolona mimo b贸lu i opuchni臋cia piersi. Mam jeszcze problem ze wstaniem z 艂贸偶ka- nast臋puje uczucie nacisku i problem ze swobodnym oddychaniem. Chodz膮c nie mog臋 jeszcze ca艂kiem si臋 wyprostowa膰. Najlepiej od czasu do czasu wsta膰 i chwil臋 pochodzi膰 gdy偶 po d艂u偶szym siedzeniu/le偶eniu jest mi ci臋偶ej wsta膰. 27.08 udam si臋 do kliniki na kontrol臋 i zdj臋cie szw贸w. Od tej pory b臋d臋 mai艂a dopasowany specjalny biustonosz, kt贸ry b臋dzie mi towarzyszy艂 przez co najmniej 3 miesi膮ce. P贸ki co odpoczywam w domu i czekam na mini臋cie b贸lu. Nie 偶a艂uj臋 swojej decyzji, my艣l臋, 偶e b贸l jest wart efektu pi臋knych okr膮g艂ych piersi, kt贸rych tak mi brakowa艂o! Napisz臋 jeszcze po wizycie kontrolnej :) Pozdrawiam, P.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
to zwyk艂a reklama, dlaczego pr贸bujesz wm贸wic kobieta, 偶e to wygl膮d ma najwi臋ksze znaczenie. Powiedz co to za r贸znica czy ktos ma cycki B, C, czy D? To sa kurde tylko cycki, ludzie r贸偶ni膮 si臋 wygl膮dem i ju偶, wa偶ne co mysl膮, czuja, co maj膮 w g艂owie. Jesli dla kogos wa偶ne jest to jakie ma cycki, to jest p艂ytki i nie warto sobie nim g艂owy zawracac, no chyba, 偶e cycki potrzebne Ci s膮 do pracy, to rozumiem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wsp贸艂czuj臋 ludzia, kt贸rym si臋 wydaje, 偶e ka偶dy zwraca uwage tylko na to jakie maj膮 cycki, ludzi to g贸wno obchodzi, po co si臋 kaleczy膰 i b贸lu sobie przysparza膰, jestes p艂ytka po prostu. My艣lisz, 偶e najwa偶niejsza rzecz jaka posiadasz to Tw贸j wygl膮d, wi臋c pewnie tak jest, smutno mi i cierp dalej dla innych.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tobie si臋 wydaje, 偶e za 5-10 lat kogo艣 b臋d膮 Twoje cycki obchodzi艂y, jak b臋dziesz mia艂a ju偶 star膮 twarz i zmarszczki, zawsze b臋d膮 艂adniejsze kobiety naoko艂o, nigdy nie b臋dziesz w 100 % zadowolona ze swojego wygl膮du, bo cia艂o, twarz si臋 zmienia starzeje... i co zawsze b臋dziesz sz艂a pod n贸偶 偶eby si臋 innym przypodoba膰 swoim wygl膮dem, a nie tym co masz w g艂owie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Odezwaly si臋 zazdrosnice! Gdzie tu widzisz wpis ze zrobila operacje dla kogo艣? Raczej kazdy robi dla siebie! Moze to i reklama ale negowanie operacji jest nie na miejscu. Czy wiesz jak czuje sie kobieta bez biustu? Szkoda s艂贸w na trolle!

Udost臋pnij ten post

Nie wiedzia艂am, 偶e wywo艂am takie oburzenie ;) 偶adna reklama cho膰 gdyby kto艣 mnie zapyta艂 gdzie i do kogo najlepiej p贸j艣膰, poleci艂abym t膮 klinik臋. Chcia艂am zda膰 relacj臋 po operacji dla kobiet, kt贸re planuj膮/ chcia艂yby powi臋kszy膰 biust i to wszystko.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dlatego ja nie opisuje swojej operacji w艣r贸d znajomych tez si臋 tym nie afiszuje bo jak widzisz szcz臋艣cie innych boli co niekt贸rych

Udost臋pnij ten post

Mo偶e i racja, cho膰 sw贸j wpis potraktowa艂am jako jak膮kolwiek pomoc dla innych, obraz tego jak to wszystko wygl膮da z mojej strony... Aktualnie powi臋kszanie piersi jest bardzo powszechne i coraz wi臋cej kobiet chce wiedzie膰 jak to jest, czego si臋 spodziewa膰 etc.

Udost臋pnij ten post

S膮dz臋, 偶e wszystko te偶 zale偶y od naszego organizmu- dbanie o siebie po operacji. Je艣li kto艣 nie przestrzega zasad to wiadomo, 偶e co艣 b臋dzie nie tak. Nie zawsze jest to wina lekarza. Wed艂ug mnie dr Sankowski zna si臋 na rzeczy i podchodzi do pacjenta z pe艂nym zaanga偶owaniem. Nie ma chirurga w 100% pewnego, osobi艣cie stawiam g艂贸wnie na do艣wiadczenie i powa偶ne podej艣cie do sprawy- st膮d m贸j wyb贸r. Nie robi臋 reklamy, po prostu polecam. A to, 偶e napisa艂am o swoim zabiegu to nie po to, 偶eby si臋 pochwali膰. To m贸j 3 dzie艅, piersi jeszcze bol膮 cho膰 ju偶 coraz mniej a nie bra艂am dzi艣 偶adnych 艣rodk贸w przeciwb贸lowych. Nie chodz臋 jeszcze wyprostowana ze wzgl臋du na szwy- bol膮 i sw臋dz膮 wi臋c si臋 goj膮. My艣l臋, 偶e za par臋 dni b臋d臋 mog艂a si臋 swobodnie porusza膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bo piersi to nie nos, jest lista kiepskich chirurg贸w je艣li chodzi o operacje nosa. Sa to te same powtrzajace sie nazwiska, trzeba tylko poczytac topiki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie ufam Sankowskiemu, mo偶esz sobie go wychwala膰 pod niebiosa, lecz ja naczyta艂am si臋 o nim tyle negatywnych wpis贸w, 偶e g艂owa ma艂a. No c贸偶, tobie sie po prostu uda艂o, co mnie cieszy:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Na pewno niezadowolonym chodzi o nosy..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ciekawe czy b臋dziecie zadowolone po operacji piersi u tego lekarza tak rok po operacji, mam nadzieje ze tak przecie偶 jednej na 10 pacjentek nawet i u niego mo偶e co艣 wyj艣膰.

Udost臋pnij ten post

Witajcie, jestem po wizycie kontrolnej i czuj臋 si臋 艣wietnie tym bardziej, 偶e od dzi艣 mam na sobie bardzo wygodny biustonosz. Ku mojemu zaskoczeniu szwy nie by艂y usuwane ze wzgl臋du na to, 偶e wch艂on膮 si臋 same ;) mia艂am jedynie odci臋te wystaj膮ce ko艅c贸wki. Moje piersi s膮 cudowne, kszta艂tne - jak dla mnie bez skazy :) odrobin臋 s膮 jeszcze opuchni臋te ale to nie to samo co par臋 dni temu. Przede mn膮 jeszcze kilka miesi臋cy regeneracji - wierz臋, 偶e wszystko b臋dzie w porz膮dku, p贸ki co jest b. dobrze. Je艣li macie jakiekolwiek pytania - prosz臋 bardzo. Osoby, kt贸re zosta艂y skrzywdzone przez los, lub jak twierdz膮 przez Dr A. Sankowskiego... c贸偶- przykro mi. Ka偶da operacja wi膮偶e si臋 z ryzykiem. Osobi艣cie polecam w/w chirurga i nie mam mu nic do zarzucenia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
oj oj a偶 tu pachnie reklam膮 kliniki,

Udost臋pnij ten post

Ja wiem swoje, pa艅stwo swoje. Nikt mnie o to nie prosi艂 wi臋c prosz臋 nie wmawia膰 tu czego艣 co nie jest zgodne z prawd膮. Pierwszy raz korzystam z kafeterii ale po to, 偶eby opisa膰 co i jak, nie wiem jakie tu panuj膮 zasady i jak si臋 powinno pisa膰, 偶eby nie wzbudza膰 podejrze艅 ;) uwa偶am, 偶e to normalne informuj膮c kobiety gdzie, u kogo i w jaki spos贸b podj臋艂am si臋 operacji plastycznej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
akurat

Udost臋pnij ten post

''ja s艂ysza艂am histori臋 dziewczyny ,kt贸rej sankowski zniszczy艂 piersi i generalnie jest du偶o negatywnych opinii o tym lekarzu,kt贸re osobi艣cie potwierdzam,bo te偶 jestem po nieudanym zabiegu w jego klinice i powoli dochodze do siebie.'' Ale perfidne klamstwo, nie wierze, ze ktos, kogo to spotkalo zaczal by post od 'slyszalam historie dziewczyny', zamiast o swojej z pierwszej reki :D Co nie zmienia faktu, ze powiekszanie biustu to w ogromnej wiekszosci przypadkow bzdura.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wystarczy wej艣膰 i poczyta膰 posty na temat tego lekarza,praktycznie same negatywne wi臋c to chyba nie jest przypadek 偶e tyle os贸b narzeka.Na innych forach te偶 jest sporo skarg wi臋c je偶eli kto艣 co艣 s艂ysz艂 niedobrego,to mo偶e by膰 prawda bo historii na temat operacji spartaczonych przez tego lekarza jest sporo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kto Cie operowal Sankowski Czy Wielgus ?bo nie wiadomo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
radz臋 osobom ,kt贸re maja zle wykonany zabieg uda膰 si臋 do inspekcji handlowej ,niewiele os贸b o tym wie ale to jedyna skuteczna droga odzyskania pieni臋dzy,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ten lekarz niedoinformowany cz艂owieczku zarabia dzi臋ki swojemu do艣wiadczeniu i wiedzy kt贸r膮 zdobywa艂 przez lata. Id藕 plu膰 jadem gdzie indziej, bo tu mo偶esz jedynie sam siebie w tych bzdurach popiera膰. Klinika Doktora Sankowskiego jest najlepsza ! kto by艂 ten wie. Pozdrawiam tych zak艂amanych... piszcie dalej skoro przynosi wam to tak膮 ulg臋 w b贸lu czterech liter !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Inteligentni ludzie nie dadz膮 nabra膰 si臋 na te sztuczne negatywy widocznie doktor zaszed艂 komu艣 za skur臋,nie tedy droga drogie panie,kto zna doktora lub o nim s艂ysza艂 doskonale wie 偶e to jest kluczowa posta膰 w dziedzinie chirurgii plastycznej a jego wieloletnie do艣wiadczenie m贸wi samo za siebie. Nie broni臋 nikogo nikt nie jest idealny ale to jest ju偶 偶a艂osne czyta膰 podobne wpisy na ka偶dym z forum i to ewidentnie od tej samej osoby.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
w takim razie duuu偶o musi by膰 tych niezadowolonych,boju偶 od 2006 roku s膮 skargi,ja raczej stawiam,偶e ta zadowolona to jedna ,kt贸ra dwoi si臋 i troi 偶eby nadrobi膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A t膮 niezadowolon膮 to musisz by膰 Ty i tw贸j team.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja polecam doktora i klinik臋 i czy komu艣 si臋 to podoba czy nie.Moje piersi s膮 pi臋kne.Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to ja te偶 do艂膮czam w takim razie do dru偶yny niezadowolonych,ten lekarz tak liczy pieni膮dze,偶e nie jest w stanie uczciwie powiedzie膰 ,偶e w danym przypadku operacja jest niepotrzebna ,bo moze by膰 gorzej mnie schrzani艂 i taka jest prawda.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zastanawiam si臋, po co kto艣 tu tak na si艂臋 reklamuj臋 tego doktora. Wybra艂am Szczyta i nikt mi nie powie, 偶e nie jest wspania艂ym lekarzem. Z mojego brzucha zrobi艂 perfekcyjn膮 p艂ask膮 deseczk臋. Za kilka miesi臋cy mam powi臋kszanie piersi. U Sankowskiego by艂am i nie chc臋 wi臋cej s艂ysze膰. Przereklamowany. Dr Szczyt ma podej艣cie i nie czuj臋, 偶e tylko chodzi o kas臋. Jestem zadowolona, bo brzuch by艂 wielkim flakiem po tr贸jce dzieciaczk贸w. dr. Sankowskiego nie reklamujcie na si艂臋, bo a偶 wstyd, 偶e niby tak dobrego chirurga plastycznego trzeba tak na si艂臋 promowa膰. 艢mierdzi tu malizn膮. Weso艂ych 艣wi膮t

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pi臋kna deseczka z flaka powi臋kszanie piersi i jeszcze za chwile korekta M贸zgu 呕a艂osne ha ha ju偶 sobie wyobra偶am jak wygl膮dasz.

Udost臋pnij ten post