Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rozejrzyjcie się po znajomych, znacie jakiegoś wartościowego faceta?

Polecane posty

Gość gość

I nie mówię tu o : dobre serce, ale pierdoła nie zdradza, ale brzydki jak noc lubi dzieci, ale nie jest ambitny inteligentny, ale fleja. Nie chodzi o księcia z bajki tylko w miarę przystojnego, wysokiego, ambitnego, faceta z klasą, który nie zdradza i z którym można by założyć rodzinę? Bo ja nie znam żadnego.

Gość gość
Tacy wymarli !

Gość gość
Wiesz, ciągnie swój do swego. Jak się obracasz w takim towarzystwie to Twój problem. W moim otoczeniu są wartościowi faceci.

Gość Tulismanore
Taki właśnie jestem, na ile znam siebie.

Gość gość
Do tego, żeby nie było wstyd się z nim pokazać w towarzystwie, żeby umiał się zachować, szanował swoją kobietę i nie mówił o niej źle kolegom...Znacie? To nie są wysokie wymagania, nie ma nic o kasie ani wykształceniu.

Gość gość
Już widać jakie wartości ci przyswiecaja. Przystojniak z kasa. Tyle.

Gość gość
Ja znam wielu takich - niestety, najczęściej są już mężami moich przyjaciółek...

Gość gość
w moim też są, ale pewnie dla autorki za brzydcy :P zresztą, szukasz wartościowego, a sama piszesz, jakbyś miała pstro w głowie i szukała przystojnego sponsora. daj spokój dziewczyno

Gość gość
Nie sądzę, poznałam wielu ludzi z róznych półek społecznych, ostatnio okazało się, że mąż kobiety, którą uznawałam za wzór, nadzieję na udane małżenstwo zdradza ją od lat z młodymi dziewczynami podczas wyjazdów służbowych. Poza tym mężczyzna oczywiście reprezentuje sobą cały pakiet zalet. Znam wielu mężczyzn na stanowiskach, nawet jeśli pozornie wszystko gra zawsze mają jakąś mroczną tajemnicę i wcześniej czy później wychodzi gnój.

Gość gość
Gdzie napisałam cokolwiek o tym, że szukam przystojnego sponsora? Nie ma tam wzmianki o tym, napisałam, że szukam kulturalnego, szanującego, wiernego faceta.

Gość to jestem ja ale
nie dla psa kiełbasa :O

Gość gość
I wcale nie chodzi mi o jakiś przystojniaków, mówię o takich w miarę wyglądających, nie chudy i pokrzywiony z pryszczami.

Gość Tulismanore
"I wcale nie chodzi mi o jakiś przystojniaków, mówię o takich w miarę wyglądających, nie chudy i pokrzywiony z pryszczami. " - bierz chudego i pokrzywionego z pryszczami, dobrze Ci radzę. Jak go w sobie rozkochasz to się wyprostuje, później go odżywisz i wszyscy będą zazdrościć. Byle był inteligentny i ambitny. A jak weźmiesz takiego gotowego wymuskanego to musisz walczyć z jego ugruntowanym ego i napytasz sobie biedy.

Widuję takiego :). Ale ostatnio coś mi się jego gęba w lustrze nie podoba :D :D :D.

Gość gość
No tak, ale wiele razy zdarza się tez tak, że kobieta bierze byle co robi z niego fajnego faceta a on ja zostawia, bo poczuje ze nagle sie spodobal jeszcze komus poza nia :/

Gość gość
Mam takie same zdanie co autorka. Ciężko znaleźć coś ciekawego. Myślałam, że już takiego mam, 8 lat razem, ale dowiedziałam się że o każdej p*****le informuje kolegów i mamę. A no i był dodatkowo flejowaty i pierdołowaty, ale byłam ślepa długo (a i średnio przystojny, mi się w miarę podobał, ale koleżankom wcale) ;p

Gość gość
Tak ja znam...siebie, nie zdradzam, a jestem przystojny, nie jestem pierdołą i co z tego skoro i tak jestem dla kobiety nudny bo nie spełniam trzech podstawowych wymogów: nie piję, nie ćpam, nie chodzę na durne imprezy...To wszystko.