Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Marnujecie czas na forum zamiast zrobic cos ze swoim zyciem

Polecane posty

Gość gość

Znajoma, 28 lat, utrzymuje sie sama od dluuuzszego juz czasu. Mieszka w Warszawie, opłaca mieszkanie, uczelnie, stac ja na wyjścia na miasto, wakacje, dobre ubrania, kosmetyki, jedzenie... I nie, nie jest żadna prostytutka! Pracuje normalnie, uczciwie od 16 roku zycia. Ale oba nie ma czasu ani ochoty na przesiadywanie na forach, facebookach i innych tego typu. I jak sama mówi, od siedzenia w takich miejscach i marnowania czasu pieniadze człowiekowi do portfela nie wpadną. Weźcie sie za siebie, zróbcie cos ze swoim życiem, zamiast siedziec i jęczeć jak to jest zle.

Gość gość
Uczyć i edukować i tak sie nie opłaca, bo pracy i tak nie ma juz nigdzie w tych czasach.

Gość gość
A do kogo ty piszesz te farmazony ? To jest watek dla przebywajacych wza granicami krajui w ich opinii zyje i wiedzie im sie dobrze malo kto narzeka wchodza tylko jakies oszolomy mieszkajace w pl i narzekaja non stop na zycie innych tak samo jak ty jezeli nawet ktos marudzi to co cu to przeszkadza po co tu wchodzisz zrob cos ze swoim zyciem ; D

Gość gość
s********j glupku ! od poniedzialku do piatku siedze w pracy , wstaje o 50.50 a przychodze do domu o 18 , czasami musze pracoweac w sobote ale akurat dzisiaj mam wolne i mam ochote ten sobotni poranek zmarnowac na kafe ( szczegolnie ze dzieci jezcze spia ) i tobie nic do tego grzdylu p********y

Gość gość
Sam jesteś głupkiem !

Gość gość
Co za debil to po co tyle pracujesz a pozniej sie zalisz ze czasu nie masz jak cos piszesz to pisz ze swojej perspektywy a nie bzdury w stylu w pl jest super bo kolezance sie powodzi a idiota sam musi pracowac po 12 godzin zeby zyc to ma byc godne zycie? Ze po calym tygodniu marzysz tylko o tym zeby odpoczac na kafe? Nie ma jak to rozrywki po polsku :D

Gość gość
a gdzie ja sie zale kretynie ?? gdzie ty ten al widzisz ? wstaje wczesnie bo musze jeszcze dzieci do szkoly wyslac , wychosze z domu przed 8 z dziecmi , na 9 mam do pracy , koncze prace o 17.30 a w domu jestem o 18 , pracuje 8 godzin jak kazdy normalny czlowiek plus 30 min lunch ale jak ktos nie potrafi logicznie myslec to mu wychodzi ze tyyyyyle pracuje tak sobotni ranek spedzam z kawa na kafe i czasem w ciagu dnia tutaj zagladam jak jest taka pogoda jak dzisiaj ze sie nic nie chce robic rozrywka po polsku mowisz? :) podaj rodzaj rozrywki NIE PO POLSKU - czekam madralo jakie ty masz nie polskie rozrywki