Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Conchita Wurst robi światową kariere, wszędzie ją zapraszają !!!

Polecane posty

Gość gość

W Polsce tez ma byc :)

Gość gość
Mila wiadomosc ;)

Gość gość
ją:D? przeciez to facet:P

Gość gość
niewazne ;) facet nie facet - interesujaca osobowosc ;)

Gość gość
to ponoc nawet nie jest prawdziwy transwestyta tylko podplacony takiego udaje. Trzeba gender pchnac do przodu. Welcome New World Order.

Gość gość
Macie zwichrowane "dekle" Wszystko co nienormalne jest teraz na czasie.Powinno się Was przepędzić na cztery wiatry.Nienormalność jest w cenie inaczej jest się nietolerancyjnym.Swiat schodzi na psy!

Gość Przemek lat 23 i pol
niezla laseczka, rznalbym do rana

Gość gość
od razu pytanie do facetow, czy ta kobieta was pociaga?chcielibyscie zwiazku z nia czy chociazby niezobowiazujacego seksiku?

Gość gość
co to za pytanie ja p*****le nie przeszkadza mi ona, niech sobie spiewa w przebraniu, ale nigdy bym jego/jej nie dotknal

Gość gość
NWO to nasze przeznaczenie, kolejny etap rozwoju ludzkosci.

Gość gość
Ja lubie takich zakreconych ludzi ;) Spiewa ,zarabia i niejeden jej zazdrosci Nie wazne kim jestes, kobieta ? mezczyzna ? Nie wazne pochodzenie, narodowosc , przeszlosc... Trzeba rozumiec ,ze sa tez ludzie "troche inni ".

Gość gość
poczytajcie o illuminati, skad sie wziela ostatnio ta cala paplanina o gender, homoseksualisci, czemu ielbasa wygrala eurowizje jak wiekszosc panstw glosowalo na zupelnie innych artystow, gmo, ebola, i wiele innych. chca nas wykonczyc. mowcie co chcecie ja wiem swoje.

Gość gość
gość dziś g****o wiesz, jestes po prostu podatna na wciskanie kitu, taka uległa osoowosc... gdyby to co piszą fanatycy teorii spiskowyc h bylo prawdą, to te strony natuchmiast by zniknęly z sieci, filmy usunięto by z youtube jak inne naprawde ''niewygodne'', a ludzie odpowiedzialni za pisanie tych tekstów i puszczających je w obieg zostaliby zamknieci w szpitalach psychiatrycznych lub po prostu zlikwidowani 🖐️

Gość gość
no wlasnie gdyby zaczeli likwidowac te osoby to wtedy zaczeloby sie dopiero dziac... lub zamykac takie strony, wtedy ludzie mieliby 100% pewnosc ze cos jest na rzeczy i moze cos by z tym zrobili, a tak ktos wierzy drugi powie mu ze jest swirem i na tym koniec. ulegla osobowosc to ty, poddajesz sie temu co wciskaja ci z kazdej strony ze bycie homoseksualista jest normalne, ze jak facet przebiera sie za kobiete tez. jak nie jestes tolerancyjnym to jestes gorsszy. wierze w to o czym napisalam, wystarczy poczytac i poogladac filmy na youtube wtedy wszystko staje sie jasne. kiedys tez pisalam ze to idiotyzm wierzyc w cos takiego, ale teraz mam pewnosc. te filmy tez nie wziely sie ot tak w sieci cos musi byc na rzeczy.

Gość gość
Mezczyzni od wiekow przebierali sie za kobiety ;)

Gość gość
niech kazdy sie ubiera tak jak chce i nikomu nic do tego :P

Gość gość
A gdzie bedzie ? i kiedy ?

Gość gość
będzie mieć konferencję prasową w hiszpańskim sklepie wędliniarskim

Gość gość
przecież u nas obrzucą ją/jego kiełbasami i podpalą tak jak tęczę. kto i za ile bedzie tego pilnował ? kto odważy się pójść na występ ? bleeee........

Gość gość
zawistnych ludzi kazda ilosc :P